تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: گوشی تا 250 دخترپسند!

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایکس 10 مینی خیلی خاصه.
    دوست ِ من مینی پرو داره و میگه حاضره با گوشتکوب معاوضه کنه :|

فک کنم جمله ی من کاملن گویا بود!

2. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farhad_vbs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

در مورد سیمبین من مخالفم اصلا به نظر من زین پس کسی نباید بره سراغ سیمبینی غیر از سیمبین 3! ویواز هم با اون تاچ مقاومتیش اصلا دلچسب نیست!

در مورد قطب نمای وایدفایر هم اشتباه از من بود ببخشید!

و اما ایکس 10 مینی! من اگر خودم جای شما بودم فقط در یک حالت ایکس 10 مینی میخریدم اونم نه خود مینی بلکه مینی پرو! برای هزارمین بار تو این فروم میگم که من ویو دارم و اگر گوشی دومی میخواستم که از نظر ابعاد خیلی کوچیک باشه مطمئنا مینی پرو رو میخریدم اما چه کنم که فاکتور قیمت برام مهم تر بود و گالکسی 5 رو خریدم!!!
    ایکس 10 مینی از نظر من چندتا مشکل اساسی داره که قابل چشم پوشی نیست! اول از همه باتریشه که قابل تعویض نیست و از بابت شارژ نگه داشتن هم زیاد قوی نیست! دوم اینکه بخاطر صفحه کوچیکش صفحه کامل کوئرتی نداره و این اصلا لذت بخش نیست. سوم اینکه اینقدر صفحه اش کوچیکه که اگه بخوای یه برنامه یا بازی بیاری و انگشتتو بکنی تو صفحه دیگه جایی واسه دیدن باقی نمیمونه!!! در ضمن شماره گیری هوشمند نداره که این یکی اصلا برای من قابل بخشش نیست! تازه گالکسی 5 به لطف سامسونگ بودنش کاملا فارسی هست و به نحو احسن از این زبان پشتیبانی میکنه و نیاز نیست در به در دنبال فارسی کردنش باشم! البته با توجه به شرایط شما و دخترونه بودن گوشی اصلا گالکسی رو پیشنهاد نمیکنم!

تجربه به من میگه که تو انتخاب گوشی غیر از مشخصات و امکانات باید به چگونه رفتار کردن با اون گوشی هم توجه داشت. حتی بیشتر از امکاناتش. اگر کارکرد یه گوشی واسه یه شخص سخت و اذیت کننده باشه مطمئنا در انتخابش اشتباه کرده.

به نظر من اگر هنوز تو انتخاب شک دارید بهتره برید از نزدیک با گزینه های موردنظرتون یه چند دقیقه ای رو کار کنید تا ببینید کدوم براتون راحت تره.

از نظر من وایدفایر کاربرپسندتر و از نظر ارتباطی و مدیا کاملتره و همیشه شما رو ترغیب میکنه که وقتتون رو باهاش بگذرونید. ایکس 8 از نظر قیمت معقولتره هرچند لذت یه سری چیزا رو نخواهید چشید ولی حتما عاشقش میشید و بازهم وقتتون رو صرف کار کردن باهاش میکنید! و در آخر ایکس 10 مینی خیلی خاصه. دوستش دارید و همچنان باهاش کلاس میزارید ولی به خاطر صفحه کوچیکش از کارکردن زیاد باهاش خسته خواهید شد و کم کم امکاناتش رو فراموش میکنید و تبدیل میشه به یه گوشی معمولی. میتونید تست کنید!

دیدن فیلم خوندن کتاب بازی کردن موسیقی گوش دادن وب گردی اسمس بازی و... به نظر من اصلا تو ایکس 10 مینی هیجان انگیز نخواهد بود چه از لحاظ ابعاد و کیفیت صفحه نمایش چه از لحاظ شارژ باتری. تو ایکس 8 به مراتب این وضع بهتره مخصوصا تو ساپورت برنامه و بازی و تو وایدفایر به خاطر مولتی تاچ بعضی امکانات بیشتر میچسبه هرچند باز از لحاظ بازی یه مقدار محدود میشه ولی بنظر من تجربه اش از اون دوتای قبلی بهتره مخصوصا تو بازیهایی که مولتی تاچن!

دیگه... همینا دیگه!

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

راستی چون شما گفتید آندروید این بحثا رو داریم میکنیما! وگرنه میشه یه گزینه دیگه رو هم مطرح کرد!
    درست میفرمایید
    من از x10 mini منصرف شدم،خودمم یه ایراداتی دیدم توش+بحث شما،Wilefire هم به خاطره اینکه یه کم با فارسی مشکل داره و اینکه حس میکنم به درد کسی بخوره که زیاد باهاش ور بره،حس می کنم اینترفسش حرفه ای باشه و...
    در کل از x8 خوشم اومده یه تحقیقی هم کردم بعضی از مشکلاش با آندروید 2.1 حل میشه،فقط مولتی تاچ نیست که اونم از بحث شما اینو فهمیدم که بیشتر تو بازیها به درد میخوره؟؟

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

دوست ِ من مینی پرو داره و میگه حاضره با گوشتکوب معاوضه کنه :|

فک کنم جمله ی من کاملن گویا بود!
    فکر کنم منظورشون این بود که به لحاظ اندازه خاصه.

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

[/COLOR]راستی چون شما گفتید آندروید این بحثا رو داریم میکنیما! وگرنه میشه یه گزینه دیگه رو هم مطرح کرد!
    مطرح کنید مشکلی نیست،یکی از دوستان nokia x6 رو پیشنهاد دادند،شما که با سیمبین مخالفین اساسی پس پیشنهادتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگر نسبت به آندروید تعصب نداشته باشید و اگر هم دخترونه بودن گوشی رو کمی فراموش کنید اونوقت با خیال راحت به شما ویو 723 رو پیشنهاد میکنم اونم به چند دلیل!

اول اینکه از لحاظ اینترفیس نسبت به تمام گوشی های فوق الذکر سر تره! میتونید باهاش کار کنید و به حرف من ایمان بیارید. رابط کاربری تاچ ویز 3 سامسونگ به همراه سیستم عامل اختصاصیش به اسم بادا باعث میشه که از نظر ارتباطی و امکانات موبایلی از تمام گوشی هایی که تا بحال ازشون اسم بردیم چند پله جلوتر باشه.

به لطف سیستم عامل بادا شما به فروشگاه اختصاصی سامسونگ دسترسی دارید که همین الان در این فروشگاه در قسمت کشور ایران نزدیک به 900 برنامه رایگان برای دانلود و استفاده شما وجود داره که بیش از 100 تای اون فقط بازی هستند.

سیستم عامل بادا از تعویض تم بهره میبره و هروقت از ظاهر منوهاتون خسته شدید میتونید عوضش کنید. سامسونگی بودن این گوشی باعث شده که زبان فارسی به طور کامل ساپورت بشه و شما از زبان مادریتون کاملا لذت ببرید. در این زمینه سامسونگ واقعا فوق العاده عمل کرده. همونطور که گفتم من یه سامسونگ آندرویدی به اسم گالکسی 5 خریدم که ساپورت فارسیش رو به تمام گوشیهای آندرویدی بالا ترجیح میدم. البته به این خاطر که گوشی دومم بودا!

نکته بعدی اینکه شما شاید بخواید برنامه های جاوای موبایلی رو روی گوشیتون نصب کنید که باز این گوشی تو ساپورت جاوا فوق العاده عمل میکنه و تمام انتظارات شما رو کاملا برآورده میکنه در حالی که تو گوشی های آندرویدی بصورت پیشفرض این امکان وجود نداره و یا باید فایلهای جاوا به بسته های apk تبدیل بشن یا باید از جاوا امولاتور استفاده بشه که در هر صورت اگر زیاد از ور رفتن با گزینهای تخصصی سیستم عامل گوشیتون حال نمیکنید این میتونه براتون عذاب آور باشه.

بلوتوث نسخه 3 یعنی سرعت بیشتر و این چیزی هست که تو گوشیهای ویو وجود داره. کافیه دو تا گوشی با بلوتوث نسخه 3 با هم دیگه تبادل اطلاعات کنن اونوقته که شما از دیدن سرعت بالای این تبادل بهت زده میشید!

تاچ خازنی با حساسیت بسیار بالا و پشتیبانی از مولتی تاچ هم کاملا لذت بخش خواهد بود. در کل امکانات موبایلی گوشی به همراه باتری فوق العاده قوی اون و اینترفیس بسیار بسیار دوست داشتنیش باعث میشه که در صورتیکه شما زیاد به آندرویدی بودن گوشیتون اصرار نداشته باشید این گوشی انتخاب بسیار بهتری برای شما باشه.

5. 2 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

اگر نسبت به آندروید تعصب نداشته باشید و اگر هم دخترونه بودن گوشی رو کمی فراموش کنید اونوقت با خیال راحت به شما ویو 723 رو پیشنهاد میکنم اونم به چند دلیل!

اول اینکه از لحاظ اینترفیس نسبت به تمام گوشی های فوق الذکر سر تره! میتونید باهاش کار کنید و به حرف من ایمان بیارید. رابط کاربری تاچ ویز 3 سامسونگ به همراه سیستم عامل اختصاصیش به اسم بادا باعث میشه که از نظر ارتباطی و امکانات موبایلی از تمام گوشی هایی که تا بحال ازشون اسم بردیم چند پله جلوتر باشه.

به لطف سیستم عامل بادا شما به فروشگاه اختصاصی سامسونگ دسترسی دارید که همین الان در این فروشگاه در قسمت کشور ایران نزدیک به 900 برنامه رایگان برای دانلود و استفاده شما وجود داره که بیش از 100 تای اون فقط بازی هستند.

سیستم عامل بادا از تعویض تم بهره میبره و هروقت از ظاهر منوهاتون خسته شدید میتونید عوضش کنید. سامسونگی بودن این گوشی باعث شده که زبان فارسی به طور کامل ساپورت بشه و شما از زبان مادریتون کاملا لذت ببرید. در این زمینه سامسونگ واقعا فوق العاده عمل کرده. همونطور که گفتم من یه سامسونگ آندرویدی به اسم گالکسی 5 خریدم که ساپورت فارسیش رو به تمام گوشیهای آندرویدی بالا ترجیح میدم. البته به این خاطر که گوشی دومم بودا!

نکته بعدی اینکه شما شاید بخواید برنامه های جاوای موبایلی رو روی گوشیتون نصب کنید که باز این گوشی تو ساپورت جاوا فوق العاده عمل میکنه و تمام انتظارات شما رو کاملا برآورده میکنه در حالی که تو گوشی های آندرویدی بصورت پیشفرض این امکان وجود نداره و یا باید فایلهای جاوا به بسته های apk تبدیل بشن یا باید از جاوا امولاتور استفاده بشه که در هر صورت اگر زیاد از ور رفتن با گزینهای تخصصی سیستم عامل گوشیتون حال نمیکنید این میتونه براتون عذاب آور باشه.

بلوتوث نسخه 3 یعنی سرعت بیشتر و این چیزی هست که تو گوشیهای ویو وجود داره. کافیه دو تا گوشی با بلوتوث نسخه 3 با هم دیگه تبادل اطلاعات کنن اونوقته که شما از دیدن سرعت بالای این تبادل بهت زده میشید!

تاچ خازنی با حساسیت بسیار بالا و پشتیبانی از مولتی تاچ هم کاملا لذت بخش خواهد بود. در کل امکانات موبایلی گوشی به همراه باتری فوق العاده قوی اون و اینترفیس بسیار بسیار دوست داشتنیش باعث میشه که در صورتیکه شما زیاد به آندرویدی بودن گوشیتون اصرار نداشته باشید این گوشی انتخاب بسیار بهتری برای شما باشه.
    گوشی خوبیه،فکر کنم قبلا هم یه نظر بهش انداخته بودم،اما ظاهرش خیلی بیزینسی هستش!حتما اگه برا خودم میخواستم انتخابش میکردم،اماااااا چه کنم که مجبورم دختر پسند باشه!! :-)
    مرسی آقا جواد واقعا خوب راهنمایی کردی استفاده کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با این اوصاف و با توجه به صحبتهای خودتون همون ایکس 8 گویا مناسبتره.

8. این کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

با این اوصاف و با توجه به صحبتهای خودتون همون ایکس 8 گویا مناسبتره.
    بله فکر کنم x8 بهترین گزینه باشه،بازم مرسی هم شما و هم دیگر بچه ها.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •