دوست ِ من مینی پرو داره و میگه حاضره با گوشتکوب معاوضه کنه :|ایکس 10 مینی خیلی خاصه.
فک کنم جمله ی من کاملن گویا بود!
دوست ِ من مینی پرو داره و میگه حاضره با گوشتکوب معاوضه کنه :|ایکس 10 مینی خیلی خاصه.
فک کنم جمله ی من کاملن گویا بود!
درست میفرمایید
من از x10 mini منصرف شدم،خودمم یه ایراداتی دیدم توش+بحث شما،Wilefire هم به خاطره اینکه یه کم با فارسی مشکل داره و اینکه حس میکنم به درد کسی بخوره که زیاد باهاش ور بره،حس می کنم اینترفسش حرفه ای باشه و...
در کل از x8 خوشم اومده یه تحقیقی هم کردم بعضی از مشکلاش با آندروید 2.1 حل میشه،فقط مولتی تاچ نیست که اونم از بحث شما اینو فهمیدم که بیشتر تو بازیها به درد میخوره؟؟
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
فکر کنم منظورشون این بود که به لحاظ اندازه خاصه.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
مطرح کنید مشکلی نیست،یکی از دوستان nokia x6 رو پیشنهاد دادند،شما که با سیمبین مخالفین اساسی پس پیشنهادتون چیه؟
اگر نسبت به آندروید تعصب نداشته باشید و اگر هم دخترونه بودن گوشی رو کمی فراموش کنید اونوقت با خیال راحت به شما ویو 723 رو پیشنهاد میکنم اونم به چند دلیل!
اول اینکه از لحاظ اینترفیس نسبت به تمام گوشی های فوق الذکر سر تره! میتونید باهاش کار کنید و به حرف من ایمان بیارید. رابط کاربری تاچ ویز 3 سامسونگ به همراه سیستم عامل اختصاصیش به اسم بادا باعث میشه که از نظر ارتباطی و امکانات موبایلی از تمام گوشی هایی که تا بحال ازشون اسم بردیم چند پله جلوتر باشه.
به لطف سیستم عامل بادا شما به فروشگاه اختصاصی سامسونگ دسترسی دارید که همین الان در این فروشگاه در قسمت کشور ایران نزدیک به 900 برنامه رایگان برای دانلود و استفاده شما وجود داره که بیش از 100 تای اون فقط بازی هستند.
سیستم عامل بادا از تعویض تم بهره میبره و هروقت از ظاهر منوهاتون خسته شدید میتونید عوضش کنید. سامسونگی بودن این گوشی باعث شده که زبان فارسی به طور کامل ساپورت بشه و شما از زبان مادریتون کاملا لذت ببرید. در این زمینه سامسونگ واقعا فوق العاده عمل کرده. همونطور که گفتم من یه سامسونگ آندرویدی به اسم گالکسی 5 خریدم که ساپورت فارسیش رو به تمام گوشیهای آندرویدی بالا ترجیح میدم. البته به این خاطر که گوشی دومم بودا!
نکته بعدی اینکه شما شاید بخواید برنامه های جاوای موبایلی رو روی گوشیتون نصب کنید که باز این گوشی تو ساپورت جاوا فوق العاده عمل میکنه و تمام انتظارات شما رو کاملا برآورده میکنه در حالی که تو گوشی های آندرویدی بصورت پیشفرض این امکان وجود نداره و یا باید فایلهای جاوا به بسته های apk تبدیل بشن یا باید از جاوا امولاتور استفاده بشه که در هر صورت اگر زیاد از ور رفتن با گزینهای تخصصی سیستم عامل گوشیتون حال نمیکنید این میتونه براتون عذاب آور باشه.
بلوتوث نسخه 3 یعنی سرعت بیشتر و این چیزی هست که تو گوشیهای ویو وجود داره. کافیه دو تا گوشی با بلوتوث نسخه 3 با هم دیگه تبادل اطلاعات کنن اونوقته که شما از دیدن سرعت بالای این تبادل بهت زده میشید!
تاچ خازنی با حساسیت بسیار بالا و پشتیبانی از مولتی تاچ هم کاملا لذت بخش خواهد بود. در کل امکانات موبایلی گوشی به همراه باتری فوق العاده قوی اون و اینترفیس بسیار بسیار دوست داشتنیش باعث میشه که در صورتیکه شما زیاد به آندرویدی بودن گوشیتون اصرار نداشته باشید این گوشی انتخاب بسیار بهتری برای شما باشه.
گوشی خوبیه،فکر کنم قبلا هم یه نظر بهش انداخته بودم،اما ظاهرش خیلی بیزینسی هستش!حتما اگه برا خودم میخواستم انتخابش میکردم،اماااااا چه کنم که مجبورم دختر پسند باشه!! :-)
مرسی آقا جواد واقعا خوب راهنمایی کردی استفاده کردم
با این اوصاف و با توجه به صحبتهای خودتون همون ایکس 8 گویا مناسبتره.
بله فکر کنم x8 بهترین گزینه باشه،بازم مرسی هم شما و هم دیگر بچه ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)