بیشتر صحبتای شما به پست من کاملا بی ربطه....یادم نمیاد از فدراسیون و رئیس شیرینش دفاع کرده باشم! بارها گفتم که فدراسیون مقصر اصلی در وضعیت تاسف آوره فوتبال ماست و کفاشیان بخاطر عملکردش یه شخصیت منفوره برای همه! البته رئیس فداسیون قبلی هم در خیلی موارد بهتر از این نبود..
دستهای پشت پرده ..؟!! خوشبختانه توی این مورد به اندازه کافی قضیه تابلو هست! براحتی میشه از ادبیات و نوع صحبتایی که در مورد قطبی میشه فهمید...یه عده کم مثل جلالی نقاط ضعف و قوت فنی ما رو در طول این چهار مسابقه تحلیل کردن و راهکار دادن! و در مقابل بیشتر اهالی فوتبال مثل جناب مظلومی بجای بحث فنی با جملاتی مثل پول گرفته و رفته تو سواحل ژاپن حال میکنه (چه شباهتی داره به دیدگاه شما!
.gif)
) به شخصیت قطبی پرداختن...حالا غرض این دو گروه و ارزش این دو نوع برخورد یکیه به نظرتون؟!
شما به مشکلات ساختاری و مدیریتی فوتبال اشاره کردی و اینکه یه مربی نمیتونه با یک ورد همه چیزو حل کنه...اما یه جای دیگه مثل کسایی صحبت میکنی که با مقصر جلوه دادن شخص سرمربی میخوان پوشش بدن به مشکلات اصلی!!
همیشه با بدترین جو ممکن تیم رو بدرقه کردیم...میفرمایید روی تیم بی تاثیره؟! نمونش همین جام 2006 که اینطور با افتخار ازش صحبت میکنید...فضایی که قبل جام رسانه ها برای برانکو و تیم ایجاد کردن باعث شد یک اردوی متحد و آروم نداشته باشیم و اثرش رو با اعتراض کریمی موقع تعویض توی زمین هم دیدیم..مشابه بعضی حرکاتی که امروزم از بازیکنا می بینیم.
موافقم!!
من بعد اگه پستی رو نقل قول میگیرید لطفا فقط به مطالب عنوان شده بپردازید نه برداشتهای شخصی و سیاسی(!) تون از اون پست!
والسلام.
حاج رضایی هم مثل خیلیا لحظه شماری میکرد برای روزی که بتونه در مورد قطبی حرف بزنه...برای سرمربی های قبلی تیم ملیم همین قصه بوده...دم دست ترین فرد برای اینکه همه چیز رو سرش خراب کنیم! درمورد بازی تیم و نتایج صحبت نمیشه چون ممکنه کوچکترین نکته قابل دفاعی وجود داشته باشه!!
جناب حاج رضایی با هوای فوتبالیست شدن شروع کرد که نشد..به مربی گری رو آورد که نتایج درخشانش برای همه روشنه..الانم در لباس کارشناس ظاهر شده (همینم براش کمی گشاده!
.gif)
)