تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: مروری بر "جملات قصار" قطبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیز جان تیمی که بخواد و یا بتونه نتیجه بگیره با حرف رسانه ها کاری نداره و بارها دیدیم خلاف رسانه ها یا افکار عمومی نتیجه رقم خورد...وقتی مدافع تیم ملی میگه مردم انتظار نداشتن حتی ما از گروه صعود کنیم یعنی الان که از گروه صعود کردیم شاهکار کردیم!این یعنی جوک!!من در مورد خودم میگم از پست اولی که تو تاپیک جام ملتها زدم زمان قرعه کشی و اون موقع که افشین قول قهرمانی داد گفتم ابدا قهرمان نمیشیم و تو نظرسنجی هم رای به حذف یک چهارم دادم که آخرش درست در اومد میدونی مشکل شما چیه ضعف مدیریت داخل فوتبال رو می خوای بندازی گردن عوامل خارجی!!!!!

شما لطفا غرض اصلی رو بفرمایید ما با دستهای پشت پرده و اهداف پنهان هم آشنا بشیم در نهایت چیزی که همه میدونن این فدراسیون فوتبال ضعیفترین فدراسیون فوتبال بعد از انقلاب بوده و این تیم ملی ضعیفترین نتایج فوتبال ملی رو تا امروز کسب کرده ...

باز هم میگم حرفهای قطبی در تمامی مقاطع فقط نمایش بوده برای بازی با احساسات مردم تو ورزش حرفه ای صحبت از قهرمانی 6 ماه قبل از مسابقات مسخرست اما مربی ژاپن چند روز قبل از آغاز بازی ها میگه ما برای قهرمانی می جنگیم و باید قهرمان بشیم و در نهایت میشن امید واهی و فریب دادن خیلی با روحیه دادن فرق داره و شما وقتی کسی با دو وعده پوچ میشه سرمربی تیم ملی و یک میلیارد پول میگیره که حتی برنگرده به ایران و پاسخگو باشه باید تفاوت اینها رو متوجه بشی ...

فدراسیون خیلی مقصره که قطبی اومدو این چنین رفت ولی خود افشین قطبی هم فقط از این شرایط استفاده مادی رو کرد و به تجربه مربی گری رده ملی رسید بدون اینکه بخواد به افکار عمومی و کارشناسان پاسخ بده الان دوباره فوتبال تو اون چرخه ای که گفتم 4 ساله توش گیر کرده وارد شده هیچ چیز دیگه مهم نیست جز انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال یعنی این فرد که انتخاب بشه میاد یه ورد می خونه و فوتبال ما دگرگون میشه سرمربی ساختاری و زیر ساخت ساز و صاحب سبک و اینها میخوان بیارن آخه چقدر فرار به جلو و فرافکنی واضحه ...

رئیس فدراسیون قبلی تو جام جهانی تو اون گروه سخت چون به دور بعد صعود نمی کنه میان از مردم عذرخواهی می کنن و طرف رو تو آلمان حذف می کنن صبر نمی کنن برگرده!!!بعد این آقا تو این چند سال بدترین نتایج رو کسب می کنه و کرسیهای مدیریتی رو هم از دست میده و فوتبال ملی و باشگاهی رو تقریبا نابود می کنه ولی داره با قدرت به کارش ادامه میده بگی حتی یک عذرخواهی ساده از مردم!؟
    بیشتر صحبتای شما به پست من کاملا بی ربطه....یادم نمیاد از فدراسیون و رئیس شیرینش دفاع کرده باشم! بارها گفتم که فدراسیون مقصر اصلی در وضعیت تاسف آوره فوتبال ماست و کفاشیان بخاطر عملکردش یه شخصیت منفوره برای همه! البته رئیس فداسیون قبلی هم در خیلی موارد بهتر از این نبود..

دستهای پشت پرده ..؟!! خوشبختانه توی این مورد به اندازه کافی قضیه تابلو هست! براحتی میشه از ادبیات و نوع صحبتایی که در مورد قطبی میشه فهمید...یه عده کم مثل جلالی نقاط ضعف و قوت فنی ما رو در طول این چهار مسابقه تحلیل کردن و راهکار دادن! و در مقابل بیشتر اهالی فوتبال مثل جناب مظلومی بجای بحث فنی با جملاتی مثل پول گرفته و رفته تو سواحل ژاپن حال میکنه (چه شباهتی داره به دیدگاه شما!) به شخصیت قطبی پرداختن...حالا غرض این دو گروه و ارزش این دو نوع برخورد یکیه به نظرتون؟!

شما به مشکلات ساختاری و مدیریتی فوتبال اشاره کردی و اینکه یه مربی نمیتونه با یک ورد همه چیزو حل کنه...اما یه جای دیگه مثل کسایی صحبت میکنی که با مقصر جلوه دادن شخص سرمربی میخوان پوشش بدن به مشکلات اصلی!!

همیشه با بدترین جو ممکن تیم رو بدرقه کردیم...میفرمایید روی تیم بی تاثیره؟! نمونش همین جام 2006 که اینطور با افتخار ازش صحبت میکنید...فضایی که قبل جام رسانه ها برای برانکو و تیم ایجاد کردن باعث شد یک اردوی متحد و آروم نداشته باشیم و اثرش رو با اعتراض کریمی موقع تعویض توی زمین هم دیدیم..مشابه بعضی حرکاتی که امروزم از بازیکنا می بینیم.

حقیقت برای کسی که تو گوشش پنبه هست و نمی خواد منطق و واقعیت رو بپذیره هیچ وقت مشخص نمیشه شما فقط بچسب به این حرفها که هر صحبتی میشه تخریبه غرض شخصی و سیاسی و چیزهایی که همه میدونن پشتشه و به به چقدر همه چیز خوبه و تیم ملی نتیجه نگرفت چون یه عده نشسته بودن نه کمین کرده بودن که نتیجه نگیره شما منتها ما صبر کردیم بعد از جام ملتها نتیاج مشخص بشه عملکردها با قولها مقایسه بشن بلکه نظرها به هم نزدیک بشه اما زوری که نیست مرغ شما یه پا داره
    موافقم!!
    من بعد اگه پستی رو نقل قول میگیرید لطفا فقط به مطالب عنوان شده بپردازید نه برداشتهای شخصی و سیاسی(!) تون از اون پست!

والسلام.

من میخوام یک قدم هم از حاج رضایی جلوتر بگم تاریخ این قدر شان خودش رو پایین نمیاره که به قضاوت در باره ی قطبی بنشینه ( تاریخ به معنای عام )
    حاج رضایی هم مثل خیلیا لحظه شماری میکرد برای روزی که بتونه در مورد قطبی حرف بزنه...برای سرمربی های قبلی تیم ملیم همین قصه بوده...دم دست ترین فرد برای اینکه همه چیز رو سرش خراب کنیم! درمورد بازی تیم و نتایج صحبت نمیشه چون ممکنه کوچکترین نکته قابل دفاعی وجود داشته باشه!!

جناب حاج رضایی با هوای فوتبالیست شدن شروع کرد که نشد..به مربی گری رو آورد که نتایج درخشانش برای همه روشنه..الانم در لباس کارشناس ظاهر شده (همینم براش کمی گشاده!)
    Last edited by Rastin.; 02-03-2011 at 14:13.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بیشتر صحبتای شما به پست من کاملا بی ربطه....یادم نمیاد از فدراسیون و رئیس شیرینش دفاع کرده باشم! بارها گفتم که فدراسیون مقصر اصلی در وضعیت تاسف آوره فوتبال ماست و کفاشیان بخاطر عملکردش یه شخصیت منفوره برای همه! البته رئیس فداسیون قبلی هم در خیلی موارد بهتر از این نبود..

دستهای پشت پرده ..؟!! خوشبختانه توی این مورد به اندازه کافی قضیه تابلو هست! براحتی میشه از ادبیات و نوع صحبتایی که در مورد قطبی میشه فهمید...یه عده کم مثل جلالی نقاط ضعف و قوت فنی ما رو در طول این چهار مسابقه تحلیل کردن و راهکار دادن! و در مقابل بیشتر اهالی فوتبال مثل جناب مظلومی بجای بحث فنی با جملاتی مثل پول گرفته و رفته تو سواحل ژاپن حال میکنه (چه شباهتی داره به دیدگاه شما!) به شخصیت قطبی پرداختن...حالا غرض این دو گروه و ارزش این دو نوع برخورد یکیه به نظرتون؟!

شما به مشکلات ساختاری و مدیریتی فوتبال اشاره کردی و اینکه یه مربی نمیتونه با یک ورد همه چیزو حل کنه...اما یه جای دیگه مثل کسایی صحبت میکنی که با مقصر جلوه دادن شخص سرمربی میخوان پوشش بدن به مشکلات اصلی!!

همیشه با بدترین جو ممکن تیم رو بدرقه کردیم...میفرمایید روی تیم بی تاثیره؟! نمونش همین جام 2006 که اینطور با افتخار ازش صحبت میکنید...فضایی که قبل جام رسانه ها برای برانکو و تیم ایجاد کردن باعث شد یک اردوی متحد و آروم نداشته باشیم و اثرش رو با اعتراض کریمی موقع تعویض توی زمین هم دیدیم..مشابه بعضی حرکاتی که امروزم از بازیکنا می بینیم.

موافقم!!
    من بعد اگه پستی رو نقل قول میگیرید لطفا فقط به مطالب عنوان شده بپردازید نه برداشتهای شخصی و سیاسی(!) تون از اون پست!

والسلام.

حاج رضایی هم مثل خیلیا لحظه شماری میکرد برای روزی که بتونه در مورد قطبی حرف بزنه...برای سرمربی های قبلی تیم ملیم همین قصه بوده...دم دست ترین فرد برای اینکه همه چیز رو سرش خراب کنیم! درمورد بازی تیم و نتایج صحبت نمیشه چون ممکنه کوچکترین نکته قابل دفاعی وجود داشته باشه!!

جناب حاج رضایی با هوای فوتبالیست شدن شروع کرد که نشد..به مربی گری رو آورد که نتایج درخشانش برای همه روشنه..الانم در لباس کارشناس ظاهر شده (همینم براش کمی گشاده!)
    شما تو تاپیک جام ملتها گفتی که تیم ملی نتیجه نگرفت چون یه عده کمین کرده بودن که نتیجه نگیره و خیلی هم بد کار نکردیم!!!(نیاز به نقل قول مستقیم هست؟) این یعنی دفاع کامل از عملکرد فدراسیون فوتبال در حالی من گفتم کفاشیان اگه می خواد به فوتبال کمک کنه باید همون شب استعفا می داد که نداد!بله فدراسیونهای قبلی هم معجزه نبودند ولی حداقل توانایی حرکت رو به جلو رو داشتن در این فدراسیون تو این چند سال نه تنها حرکت رو به جلو و ثابت بودنم نمیبینم!بلکه از خیلی موارد داریم پسرفت می کنیم!

بحث فنی جلالی برا مردم عادی نیست !! و البته تحلیلش در مورد این 4 بازی نبوده در مورد فوتبال ایران و راهکارهای خروج از این بحران بوده!ارائه راهکارها برای مسئولینه حالا من نمی دونم مظلومی دقیقا چی گفته ولی بله قطبی سر فوتبال و مردم ایران رو کلاه گذاشت این ساده ترین عبارتی هست که هر کسی قادر به درکش باشه مردم باید متوجه بشن که با شعار و وعده و نمایش بازی کردن کار پیش نمیره ...سازمان مقصره فدراسیون همچنین اما قطبی از این شرایط فقطو فقط به نفع خودش سو استفاده کرد!

کجا من مربی رو مقصر اصلی جلوه دادم!؟تو نظر سنجی جام ملتها هم به سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال رای دادم (جایی که خیلی ها داشتن همه کاسه کوزه ها رو سر جواد نکونام خراب می کردن!)اما قطبی هم به سهم خودش خیلی مقصر بوده در هر شرایطی باید با مردم روراست باشیم ...

ببنید اصلا با رسانه ها کاری ندارم افکار عمومی بدون هیچ تخصصی امیدی به این تیم ملی داشتند!؟!چی انتظار داشتی همه رسانه ها و مردم به توجه به نتایج قبلی و مدیریت فعلی بگن ما 100% قهرمان میشیم؟ این بدرقه خوبی هست؟شما هنوز تو همون فاز "چشمها رو ببندیم و بگیم همه چیز خوبه "هستی! نه درست میگی شما تیم ملی ایران قهرمان متوالی جام جهانی و جام ملتها بوده یا هر دوره به جام جهانی رفته و به دور بعد صعود کرده!بعد رسانه با اهداف سیاسی که روزنامه کیهان بعدا به اون اشاره می کنه تیم ملی رو کوبوندن که تیم نتیجه نگیره مقصر هم پیدا شد مقصر مردم بودن که امید به تیم ملی نداشتند

واکنش شجاعی فقط برای مشکلات قبلی + اینکه میدونست این مربی رفتنی هست!بود نکنه اونم مقصر مردم و رسانه ها هستند!؟نه اینکه تو باشگاه اوساسونا در یک مقطع هوادان بهش اعتراض می کردن و درگیری داشتن باهاش و کاماچو هم بازیش نمیداد یا زود تعویض می کرد چرا اونجا اونطوری اعتراض نمی کرد!؟!به قول دوستات مغلطه نکن!

در هر صورت شما صحبت هیچ کس رو قبول نداری حاج رضایی مظلومی عزیزی و خیلی های دیگه خودشون مشکلات زیادی دارن ولی این دلیل نمیشه هر حرفی که زده میشه قصد سیاسی و اون کلمه که خیلی دوسش داری تخریب و سیاه نمایی داشته باشه اصلا نیازی دیگه نیست امثال این دوستان چیزی بگن خود مردم کاملا در مورد عملکرد این فدراسیون این سرمربی و این سازمان تربیت بدنی قضاوت کردند...

Last edited by Kianoosh; 02-03-2011 at 15:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه حرفی باقی نمونده مجبور نیستید پستهای یک ماه پیش بنده رو بپیچونید!!.....نمیخوام بحث بیخودی کش پیدا کنه....
    شما فقط بفرمایید اینا رو از کجای پست من برداشت کردین تا اگه لازم شد در خدمتتون باشم :

شما هنوز تو همون فاز "چشمها رو ببندیم و بگیم همه چیز خوبه "هستی! نه درست میگی شما تیم ملی ایران قهرمان متوالی جام جهانی و جام ملتها بوده یا هر دوره به جام جهانی رفته و به دور بعد صعود کرده!بعد رسانه با اهداف سیاسی که روزنامه کیهان بعدا به اون اشاره می کنه تیم ملی رو کوبوندن که تیم نتیجه نگیره مقصر هم پیدا شد مقصر مردم بودن که امید به تیم ملی نداشتند

شما تو تاپیک جام ملتها گفتی که تیم ملی نتیجه نگرفت چون یه عده کمین کرده بودن که نتیجه نگیره و خیلی هم بد کار نکردیم!!!(نیاز به نقل قول مستقیم هست؟) این یعنی دفاع کامل از عملکرد فدراسیون فوتبال
    تا جایی که یادمه مطلب اون پست به این شکل بود:
    تیم در مجموع بد بازی نکرد ....
    و
    یه عده (رسانه ها و کارشناسها) از اول منتظر زمین خوردن تیم ملی بودن تا تیم و سرمربی رو بکوبن..(همون قصه ای که برای برانکو و...هم تکرار شده!)
    بهرحال از اینکه با این دقت و وسواس پستهای بنده رو مطالعه و تحلیل و ترجمه( ) میکنید ممنونم!!!

بازم میگم... من بعد اگه پستی رو نقل قول میگیرید لطفا فقط به مطالب عنوان شده بپردازید نه برداشتهای شخصی و سیاسی تون از اون پست!

میدونم ترک عادت سخته...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    بحثها بین منو شما شده نظر ها در مورد وضعیت فوتبال ملی فدراسیون ، سازمان و سرمربی و بازیکن ... داده شده نتایج نظرسنجی های قبل و بعد جام ملتها واضح و مشخصه !!
    اتفاقا شما و امثال شما هستید که کوچکترین نقد و بررسی رو می خواید تخریب سیاه نمایی کوبیدن و با اهداف سیاسی و مشخص و فلان و ...نشون بدید و بارها اینو تو پستها و نظرات شما دیدم و دیگه نیازی به جواب دادن به شما نمیبینم هر کسی که می خونه میتونه قضاوت کنه نگاه شما اینطور هست که وضعیت مطلوبه ولی یه عده می خوان معکوسشو نشون بدن با تخریب سیاه نمایی و انتظار برای عدم نتیجه گیری!!!و همه از جمله کارشناسای با سابقه مربی های فعلی فوتبال اهالی رسانه و مردم عادی در ناکامی ها مقصر هستند جز سازمان تربیت بدنی فدراسیون فوتبال سرمربی و بازیکنها!(به الویت مقصر نبودن گفتم!)

در هر صورت موافقم کافیه همینجا ...

شكست سنگين شيميزو در خانه كاشيوا - 3گل در كيسه امپراطور
    امیدوارم که با یک تیم متوسط لیگ ژاپن بتونه نتایج خوبی تا پایان فصل بگیره...

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •