تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی سال 2010 کدام یکی از موارد زیر است؟

راي دهنده
238. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Assassin's Creed II

92 38.66%
  • DarkSiders

24 10.08%
  • Lara Croft and the Guardian of Light

2 0.84%
  • Mafia II

55 23.11%
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

34 14.29%
  • Amnesia: The Dark Descent

4 1.68%
  • Blur

1 0.42%
  • F1 2010

1 0.42%
  • Need for Speed: Hot Pursuit

47 19.75%
  • Split/Second

16 6.72%
  • Super Meat Boy

11 4.62%
  • The Misadventures of P.B. Winterbottom

1 0.42%
  • Fallout: New Vegas

7 2.94%
  • Mass Effect 2

42 17.65%
  • Battlefield: Bad Company 2

39 16.39%
  • BioShock 2

9 3.78%
  • Call of Duty: Black Ops

117 49.16%
  • Metro 2033

21 8.82%
  • FIFA Soccer 11

42 17.65%
  • NBA 2K11

7 2.94%
  • Pro Evolution Soccer 2011

32 13.45%
  • Sid Meier's Civilization V

15 6.30%
  • Napoleon: Total War

4 1.68%
  • StarCraft II: Wings of Liberty

43 18.07%
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

3 1.26%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: Best Games of 2010 - Best PC Games

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کی میشه این نظرسنجی آماتور و مبتدی تموم شه
    cod:bo اول شد به خدا....همه ببینید!
    ای کاش پلتفورمی به اسم pc وجود نداشت واسه گیم تا به این خاری و خفت نیوفته star craft2
    کسی آمار سایتهای خارجی رو نداره که بهترین بازی pc سال چی انتخاب شده؟
    عزيزم شما خيلي الكي داري جوش مياري . در ضمن درست نيست در كنار اينهايي كه فقط به cod راي ميدن به راي ساير دوستان حرفه اي هم بي احترامي كنيد . مثل اينكه يادت رفته تو ايران زندگي ميكني ، آخه چيه ايران مثل اونوره كه اوضاع گيمش هم مثل اونور باشه؟ سبك Starcraft 2 سبك خاصيه و هر كسي تو ايران نميتونه و دوست نداره اونو بازي كنه ؛ در عوض Cod رو هر كسي ميتونه بازي كنه چه اوني كه 20 ساله گيمره چه يه بچه 10 ساله چه كسي كه روزي يه ساعت هم پشت كامپيوتر نميشينه و هر كس ديگه. چون بازي كردنش فقط به يه كليك چپ نياز داره . اين تو ايران طبيعيه و همه هم اين مورد رو ميدونن و فكر كنم نيازي نداشته باشه كه هر دقيقه يادآوري بشه...
    با اين شرايطي كه گفتم رتبه سوم استاركرفت 2 چندان رتبه بدي نيست و اگه cod و ac كه اگه هم بد باشن طرفداراشون حتما بهشون راي ميدن رو بذاريم كنار استاركرفت 2 الان در اصل اوله .

در ضمن اگر pc وجود نداشت استار كرفت 2 رو ميخواستي رو آيفون بازي كني؟

2. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به قضیه اینجوری نگاه کنید. الان از 125 که رای داده شده تنها 29 نفر به StarCraft II رای دادن که این اصلا صورت خوشی نداره!
    درسته سبکش توی ایران نسبت به سبکای دیگه شاید کم طرفدار تر باشه ولی این سبکو هم خیلی ها بازی می کنن و حتی مثلا یه بچه میاد قلعه بازی می کنه!
    کلا یه سری چیزا توی ایران هنوز جا نیافتاده
    در ضمن این جا هم محدودیت وجود داره. چون یه تاپیک بیشتر نمیشه زد و بهترین بازی سال و بهترین بازی هر سبک به طور یکجا در این تاپیک انتخاب میشه!
    اگه مثلا قرار بود فقط تاپیک مخصوص بهترین بازی سال باشه با توجه به پست اول که اشاره شده به میانگین امتیاز بازی ها ، باید این بازی ها کاندید می شدن و cod:bo حتی در بین 10 بازی اول برای نامزد ها هم قرار نمی گرفت

Mass Effect 2 : 9.4
    Starcraft II : 9.3
    Super Meat Boy: 9.1
    Civilization V : 9.0
    World of Warcraft: Cataclysm: 9.0
    BioShock 2: 8.8
    Battlefield: Bad Company 2: 8.7
    Assassin's Creed II: 8.6
    Need for Speed: Hot Pursuit : 8.6
    Fallout: New Vegas : 8.5
    Amnesia: The Dark Descent: 8.5
    FIFA Soccer 11 : 8.4
    Splinter Cell: Conviction: 8.3
    Darksiders: 8.3

شوتر ها هم به این صورت هستن:

BioShock 2: 8.8
    Battlefield: Bad Company 2: 8.7
    Metro 2033: 8.1
    Call of Duty: Black Ops : 7.9

کسی هم نمی تونه بگه مثلا metacritic الکیه و از این حرفا چون اعتبار اون خیلی بالائه و میانگین امتیاز هایی که ثبت میشن خیلی واقعی و معتبرن
    من تازه فهمیدم که cod:bo میانگین امتیازش 7.9 شده و خیلی تعجب کردم!
    یعنی میشه یه بازی که در بین شوتر ها هم چهارم میشه بهترین بازی سال از نگاه کاربرای یه سایت بشه
    البته توی کنسول امتیاز های اون بالاتره و حقش هم هست....
    واقعا فقط میشه تاسف خورد که یه بازی با این امتیاز ها و این وضعیت که حتی از سایت های معتبر (که تمام ابعاد بازی رو در نظر می گیرن)نامزد بهترین بازی پی سی هم نشده الان با اختلاف نسبت به StarCraft II و Mass Effect 2 اوله!
    Last edited by vahidgame; 09-01-2011 at 13:35.

4. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

vahidgame

سلام دوست عزیز
    حرفاتو کاملا درک می کنم حدود یه صفحه توضیح و اینا هم نوشته بودم که پاکشون کردم !
    فقط میخوام اینو بگم : بهترین بازی یعنی پرطرفدارترین بازی
    بهترین تیم یعنی پرطرفدارترین تیم
    stronghold crusade بهترین بازی استراتژی تو گیم نت هاست ! اما وارکرافت بدردنخوره چرا چون باید یه کمی بیشتر روش وقت بذاری تا یاد بگیریش
    cod همیشه بالاتره تو ایران و خیلی جاهای دنیا چون تو اون سبک خیلی طرفدار وجود داره
    اکشن شوتر اول شخص تا سوم شخص کلی طرفدار دارن تو دنیا
    الان متاکریتیک که معرفی کردی یا گیم اسپات یا ای جی ان یا گیم تریلرز کلا جاهایی که معروفن عادت دارن همه ساله بهترین بازی رو معرفی کنن یه Editor's Choice دارن و یه reader's Choice که جالب اینجاست اختلاق سلیقه خوانندگان با اونایی که تو خود این سایتا کار می کنن زمین تا آسمانه
    تازه اونی که میاد میگه مثلا بازی Arma II از مثلا CoD BO بهتره ! به نویسنده بخش review بازی توهین هم می کنه و میگه تو هیچی سرت نمیشه ! من اینو بازی کردم خیلی بازی باحاله و اینا ... ولش بی خیال

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Darksiders: 8.3
    متأسفم.
    گرافیکش مشکلشه وگرنه مشکل دیگه ای نداره اگر گرافیکش بهتر بود این همه پی سی باز ها سرش خراب نمیشدن که8.2بگیره.
    درضمن استارکرافت دو رو من دیده بودم همشو10از10گرفته نمره کاملشم10شد چرادومه؟
    darksidersچندنفر16تا؟
    واقعاًکه....اینvigilgames خیلی شرکت مسخره ای هست اه اه!
    یعنی میشه یه بازی که در بین شوتر ها هم چهارم میشه بهترین بازی سال از نگاه کاربرای یه سایت بشه
    فکر کنم واسه اینه که همه وقتی اسم کال آف دیوتی بیاد میریزن سرش ومیخرن وبازی روتمومش میکنن فکر کنم محبوبیت کال آف بوده که رأی بیشتری روبه خودش اختصاص داده.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آقایون چرا بحث بیهوده می کنید؟(منظورم اینه که چرا خودتونو خسته می کیند)
    من دو ساعته دارم تو تاپیک ps3 امتیازای انحصاری دو کنسولو جور می کنم هیشکی قبول نداره در نتیجه امتیاز تو ایران اهمیت نداره.......میزان فروش و فنی بودن بازی هم اهمیت نداره...........
    تهنا چیزی که مهمه اینه که کدوم بازی در اون لحظه حال میده و فقط cod حال میده

اگه بخواهید یه نظر سنجی خوب تو سایت باشه میشه یه کاری کرد میگم الان:

همکارا و کاربرفعالا و بعضی از کاربرایی که میدونیم گیمر خوبی هستن رو جمع کنیم و از اونا رای بگیریم و به نام بازیهای برتر از دید انجمن بذاریم(نه اعضا) اینجوری میشه فهمید کی به کیه.....به غیر از این راهی نیس......... .

.
    .

8. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

vahidgame

سلام دوست عزیز
    حرفاتو کاملا درک می کنم حدود یه صفحه توضیح و اینا هم نوشته بودم که پاکشون کردم !
    بهترین تیم یعنی پرطرفدارترین تیم
    stronghold crusade بهترین بازی استراتژی تو گیم نت هاست ! اما وارکرافت بدردنخوره چرا چون باید یه کمی بیشتر روش وقت بذاری تا یاد بگیریش
    cod همیشه بالاتره تو ایران و خیلی جاهای دنیا چون تو اون سبک خیلی طرفدار وجود داره
    اکشن شوتر اول شخص تا سوم شخص کلی طرفدار دارن تو دنیا
    الان متاکریتیک که معرفی کردی یا گیم اسپات یا ای جی ان یا گیم تریلرز کلا جاهایی که معروفن عادت دارن همه ساله بهترین بازی رو معرفی کنن یه Editor's Choice دارن و یه reader's Choice که جالب اینجاست اختلاق سلیقه خوانندگان با اونایی که تو خود این سایتا کار می کنن زمین تا آسمانه
    تازه اونی که میاد میگه مثلا بازی Arma II از مثلا CoD BO بهتره ! به نویسنده بخش review بازی توهین هم می کنه و میگه تو هیچی سرت نمیشه ! من اینو بازی کردم خیلی بازی باحاله و اینا ... ولش بی خیال
    آخه اولا این که همین cod توی خارج هم خیلی طرفدار داره و مطمئنا اگه بازی عالی باشه صد در صد جایزه های زیادی می بره. می تونید شماره های قبلی رو نگاه کنید. منتها توی خارج نگاه به اسم یه بازی نمی کنن یه بازی اسمش بزرگ بود ولی نا امید کننده بود هیچ وقت بهش جایزه ای نمیدن!
    دوما شما پست صفحه قبل رو نگاه کنی هم Editor's Choice و هم Reader's Choice رو گذاشتم که دیگه حرفی برای گفتن باقی نذاره

آقایون چرا بحث بیهوده می کنید؟(منظورم اینه که چرا خودتونو خسته می کیند)
    من دو ساعته دارم تو تاپیک ps3 امتیازای انحصاری دو کنسولو جور می کنم هیشکی قبول نداره در نتیجه امتیاز تو ایران اهمیت نداره.......میزان فروش و فنی بودن بازی هم اهمیت نداره...........
    تهنا چیزی که مهمه اینه که کدوم بازی در اون لحظه حال میده و فقط cod حال میده

اگه بخواهید یه نظر سنجی خوب تو سایت باشه میشه یه کاری کرد میگم الان:

همکارا و کاربرفعالا و بعضی از کاربرایی که میدونیم گیمر خوبی هستن رو جمع کنیم و از اونا رای بگیریم و به نام بازیهای برتر از دید انجمن بذاریم(نه اعضا) اینجوری میشه فهمید کی به کیه.....به غیر از این راهی نیس......... .

.
    .
    آره دیگه مراد جان اینجا کلا منطقی دارن که توی هیچ جایی همچین چیزی رو نمی تونید پیدا کنید
    در مورد اون نظری که دادی صد در صد موافقم
    حتما نباید کاربرای فعال باشن. باید کاربر هایی باشن که حداقل اکثر بازی های بزرگ سال رو بازی کرده باشن و به طور حرفه ای بازی می کنن نه این که صرفا توی سال فقط چند تا بازی خاص رو بازی می کنن. من حاضرم حتی خودم شرکت نکنم ولی اگه به این صورتی که میگی انجام بشه نتیجه اون هر چی بشه قبول می کنم چون نسبت به الان خیلی منطقی تره

در ضمن به نظرم اگه یه تاپیکی زده بشه مخصوص بهترین بازی سال پی سی که فقط یه گزینه برای رای دادن داشته باشه نتیجه با الان کمی فرق می کنه
    اگه میشد این تاپیک فقط مخصوص هر سبک بود و اون تاپیک مخصوص بهترین بازی سال، خیلی خوب بود
    Last edited by vahidgame; 09-01-2011 at 14:00.

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه اولا این که همین cod توی خارج هم خیلی طرفدار داره و مطمئنا اگه بازی عالی باشه صد در صد جایزه های زیادی می بره. می تونید شماره های قبلی رو نگاه کنید. منتها توی خارج نگاه به اسم یه بازی نمی کنن یه بازی اسمش بزرگ بود ولی نا امید کننده بود هیچ وقت بهش جایزه ای نمیدن!
    دوما شما پست صفحه قبل رو نگاه کنی هم Editor's Choice و هم Reader's Choice رو گذاشتم که دیگه حرفی برای گفتن باقی نذاره
    نه نه نه با این موافق نیستم
    شما اومدید EC میانگین گیر رو با امتیازت مردمی گیم اسپات و ای جی ان مقایسه کردی این درست نیست
    با اینکه در کل با شما موافقم اما بهتره از پست خودم هم دفاع کنم
    Call of Duty : Black Ops در گیم اسپات :
    کریتیک 7.9 ( که کریتیک رویور ها هم همین کاربران گلد و لول بالای همین سایت هستن )
    ریدرز : 7.9
    اما EC : 9.0
    خب مشخصه اختلاف خیلی زیاده من ادعایی ندارم اما خب اگه بحث، بحثه انتخاب بهترین بازی ساله باید به اختلاف 7.9 و 9 حساس شد
    لازمم نیست آمار ای جی ان و بقیه رو بذارم چون فکر کنم اونام تو همین سطحه
    تازه بحث روی PC طرف اومده به COD داده 1
    میدونی چرا ؟ بخاطر اینکه آقا سیستمشون ضعیف بوده افت فریم داشته توجیه می کنه میگه COD4 و 6 همون MW2 روی همین سیستم من به خوبی اجرا می شدن
    فقط 10 تا شخص مثل ایشون پیدا بشه ....

آقا در کل حرفات صادقه و قابل قبول - من که نظرمو گفتم من هم مس افکت رو بازی کردم و هم استارکرافتو و هر دوتاش فوق العاده لذت بخش بودن اما بنا به دلایلی مثل تمایل و احساسات خودم بهترین بازی رو مس افکت 2 انتخاب کردم

موفق باشید

12. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان بنظر شما از روی امار فروش بازیا نمیشه نتیجه گرفت کدوم بازی بهتره؟
    همینطوری پرسیدم که خودم بدونم.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان بنظر شما از روی امار فروش بازیا نمیشه نتیجه گرفت کدوم بازی بهتره؟
    همینطوری پرسیدم که خودم بدونم.

سال قبل اخراجی های2 چند میلیار فروش کرد...به نظرت بهترین فیلم سال قبل بود؟؟؟؟؟
    .
    .

15. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

درسته سبکش توی ایران نسبت به سبکای دیگه شاید کم طرفدار تر باشه ولی این سبکو هم خیلی ها بازی می کنن
    ميشه مطمئن بود كه هر كس سبك استراتژي حاليش ميشه و بازيش ميكنه صد در صد به استار كرفت 2 راي ميده، پس اگه 29 نفر بهش راي دادن حتما 29 نفر كامل بازيش كردن . اين به نظرت اينو نشون نميده كه طرفداراي سبك استراتژي از طرفداراي سبك شوتر كمترن؟!
    در ضمن این جا هم محدودیت وجود داره. چون یه تاپیک بیشتر نمیشه زد و بهترین بازی سال و بهترین بازی هر سبک به طور یکجا در این تاپیک انتخاب میشه!
    سبك بازيها مشخص هستش و در صفحه اول هم طبقه بندي شدن، تو هر سبك هر بازي نسبت به گزينه هاي هم سبك خودش راي بيشتره بياره بهترين بازي اون سبك از ديد كاربران فروم هست و فكر نكنم نيازي به تاپيك جدا باشه.
    اگه مثلا قرار بود فقط تاپیک مخصوص بهترین بازی سال باشه با توجه به پست اول که اشاره شده به میانگین امتیاز بازی ها ، باید این بازی ها کاندید می شدن و cod:bo حتی در بین 10 بازی اول برای نامزد ها هم قرار نمی گرفت
    استثناهايي هم هست كه در اونها ميانگين امتياز هرچند كمه ولي محبوبيت زياده، مثل مافيا 2...
    فكر نميكنم اينقدر تعجب داشته باشه، چون اولا منتقدهاي سايت هاي بزرگ جنبه فني رو در نظر ميگيرن ولي اكثر كسايي كه تو ايران cod بازي ميكنن جنبه حال دادن رو در نظر ميگيرن، البته به استثناي كاربران حرفه اي كه ميبينيم خيلي ها بهش راي ندادن . دوما پرطرفدار بودن cod رو انگار در نظر نميگيري...
    واقعا فقط میشه تاسف خورد که یه بازی با این امتیاز ها و این وضعیت که حتی از سایت های معتبر (که تمام ابعاد بازی رو در نظر می گیرن)نامزد بهترین بازی پی سی هم نشده الان با اختلاف نسبت به StarCraft II و Mass Effect 2 اوله!
    تو اين نقل قول هم خودت جواب خودتو دادي ديگه ! سايت هاي معتبر تمام ابعاد بازي رو در نظر ميگيرن ولي به جز حرفه اي ها گيمرهاي ما يه بعد بازي رو در نظر ميگيرن ! و اينطوري راي cod بيشتر ميشه...
    تو ايران كاملا همينطوره...
    گرافیکش مشکلشه وگرنه مشکل دیگه ای نداره اگر گرافیکش بهتر بود این همه پی سی باز ها سرش خراب نمیشدن که8.2بگیره.
    درضمن استارکرافت دو رو من دیده بودم همشو10از10گرفته نمره کاملشم10شد چرادومه؟
    واقعاًکه....اینvigilgames خیلی شرکت مسخره ای هست اه اه!
    خودت نقل قول ميكني 8.3 بعد ميگي 8.2 ؟ استار كرفت هم دوم نيست سومه ! از كي تا حالا هم راي كم آوردن تو p30world باعث ميشه يه شركت مسخره يا خوب بشه؟!!
    واقعا بهتره پست هايي كه ميديم رو يه بار بخونيم حداقل...

آقایون چرا بحث بیهوده می کنید؟(منظورم اینه که چرا خودتونو خسته می کيند)
    معذرت ميخوام كه اينو ميگم مراد خان ولي اينطوري كه تو انجمن مد شده هر بحثي ميشه يكي ميخواد بياد تمومش كنه . بايد تو انجمن بحث بشه... اصلا انجمن يعني بحث

17. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •