خوب امروز ( 5 شنبه ) بازی رو از پایتخت گرفتم ( با قیمت نجومی 110 تومن !!حامد چی میگی 80 تومن تو !!!)
بازی بسیار خوبی میاشد !!! دی: + کد وچر بازی هم پشت کتابک بازی خرده ( اولین بازی PS3 فک کنم باشه که وچر میخواد )
+
نقد بزودی !
خوب امروز ( 5 شنبه ) بازی رو از پایتخت گرفتم ( با قیمت نجومی 110 تومن !!حامد چی میگی 80 تومن تو !!!)
بازی بسیار خوبی میاشد !!! دی: + کد وچر بازی هم پشت کتابک بازی خرده ( اولین بازی PS3 فک کنم باشه که وچر میخواد )
+
نقد بزودی !
ارمین بازش نکن پلمبو ...بازش نکن
نه این کارو نکن بابا 70 تومنه...منم هنگ کردم یعنی طرف اشنا بود 70 تومن خریده بود اومد جلو من چشاشو گنده کرد در رفت بعد من بدو اون بدو جیغ میزد داد میزد منم حرصم میگرفت زنگ زدم یارو گفت 75 تومن برات ردیف میکنم
اقا ای بابا ارمین چی کار کردی خب دو سه روز صبر میکدری خب...وای وای 110 تومن.![]()
نه من دیگه نمیتونستم صبر کنم !!!تازه طرف خیلی حال داد !!!
میگفت 115 ولی چون مشتری ثابتی دیروزم 2 تا بازی اوریج گرفتی 5 تومن تخفیف میدم بهت !!!
اقا بازی رو حالا بیخیل دموی سه تا بازی توی بلو ری بودش که من دو تاشونو داشتم اما موتور استورم 2 رو نگرفته بودم که بازیش کردم و بسی هم خوشمان امد !!!
دمو ها : اینفیمس 2 ، کیلزون 3 تری دی ، و موتور استورم
+
اقا کسی نگرفته بازی رو ؟ حامد چی شد پس من منتظر انلاینم !
+
گرافیک بازی بنظرم خیلی کم از KZ3 نداره !!
بازی از kl3 سرتره اون چی بود اه اه اه
انلینیش بریزن که مسابقات برگزار میکنیم (البته بعداز اتمام بازی)
![]()
خوب نقد کوتاه بازی :
اقا گرافیک بازی خیلی خیلی خوبه ! بسیاری از جاها از KZ 3 هم سرتره . افکت ذره ای بازی توی محیط هم عالیه
به صورت کلی از بهترین های PS3 تو زمینه گرافیکی هستش ( کنده شدن دست و پا و سر از NG2 هم بیشتر حال میده !)نورپردازی حجم دار هم تو بازی غوغا می کنه !!!جزئیات محیط هم خیلیخیلی زیادن و همه صحنه های بازی پر از انفجار و گرد و خاک و ... هستش.
صدا گزاری بازی خیلی باحاله حتی وقتی توی یه گودال کوجیک که تهش ابه میپری صدای شلپ !!! رو احساس می کنی !صدای تفنگ ها هم خیلی عالین
مهم ترین مزیت گیم پلی بازی برای من تفنگ های قابل حمل زیاده ! در عین واحد هم اسنایپ هم شاتگاه هم پیستول دو نوع مسلسل ، تفنگ برق و ... !! رو میتونین حمل کنین .گیم پلی هم بسیار بسیار هیجان انگیزه و خیلی هم روونه . مشکل خاصی ندیدم تو این بخش
داستان بازی هم تا اینجا خوب پیش رفته ( برای اینکه اسپویل نشه فعلا چیزی نمیگم از داستان )
اما بزرگترین نکته منفی بازی برای من افت فریمه شدیده .خیلی افت فریم تو بازی زیاده ( بخصوص وقتی با سلاح برقی همه رو منفجر میکنی !)
به صورت کلی امتیاز 9 برای بازی منصفانست ( تا این جا که بازی کردم) به محض تموم شدن هم نقد کاملو میزارم و البته اماده میشیم برای انلاین !!!
ای جان خوشبحالتون...![]()
کلا دیشبو حالم ردیف نبود تازه از بیمارستان اومدم .......!
خودتون رو نگاه نکنید دو قدم راه میرین داخل مغازه میخرین اونم گرون گرون
من باید زنگ اماده سازی سفارش پست راه زندگی اداره پست فکر کنن بیارن بدن اوه ه ه ه
در اولین فرصت که بازی دستم برسه میگم بریزیم انلانشو البته همونطور که علی جان گفت بعد قسمت داستانیش
+
این نت هم وقت گیر اورده چرا سرعتاش اینطوری شده
یاهو نمیاد برا شما هم نمیاره یاهو..
Last edited by Layken; 09-09-2011 at 22:41.
ارمین و علی جان ریجنی که خریدید چی هستش...؟
من امروز تماس گرفتم ریجن یک 90 تومن
2 و 3 هم 80 تومن..
گفتم ریج یک بیارن چون اکانم یک هستش...سه شنبه یا چهار شنبه باید برسه.
حامد منم ریجنم یکه ولی نمیدونم چه ریجنی خریدم !! احتمالا باید یک باشه چون مشکلی تو انلاینش نداشتم ( هول شدم سر خرید بازی تا گفت اومده گرفتم به این چیزا دیگه فکر نکردمارمین و علی جان ریجنی که خریدید چی هستش...؟
من امروز تماس گرفتم ریجن یک 90 تومن
2 و 3 هم 80 تومن..
گفتم ریج یک بیارن چون اکانم یک هستش...سه شنبه یا چهار شنبه باید برسه.)
+
اقا کیت سین های بازیم خیلی قشنگه ! بسیار خوش ساخته ولی گرافیکشون از خود بازی بنظرم خیلی بالاتره !
Last edited by amin 2010; 11-09-2011 at 10:03.
2 هست یعنی بجز 2 اینجا پیدا نمیشه
خب ارمین ps3 فرقی نداره که هر ریجنی بخری میشه انلاینشو بازی کرد ولی dlc نمیشه برداشتحامد منم ریجنم یکه ولی نمیدونم چه ریجنی خریدم !! احتمالا باید یک باشه چون مشکلی تو انلاینش نداشتم
اگه بیاد این بازی نفله شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)