دستت ...درد نکنه منم دیشب همینو دیدم....
خواستم امروز لینکش رو مستقیم کنم .... از دوستان اگه مشکل داشت ن تا من لینک رو براش تو یه سایت دیگه بزارم....
فقط بگم بدجوری گتوسو وسیدرف دریبل میخورن![]()
دستت ...درد نکنه منم دیشب همینو دیدم....
خواستم امروز لینکش رو مستقیم کنم .... از دوستان اگه مشکل داشت ن تا من لینک رو براش تو یه سایت دیگه بزارم....
فقط بگم بدجوری گتوسو وسیدرف دریبل میخورن![]()
کریمی با شماره 88 یک نیمه بازی کرد/درگیری زلاتان با بازیکنان الاهلی!
سلایت گل - قرمز و مشكي پوشان ايتاليا كه براي آماده سازي خود براي حضور در دور برگشت رقابت هاي فوتبال باشگاههاي ايتاليا به خليج فارس آمده اند، در ديداري دوستانه برابر الاهلي امارات با نتيجه 2 بر يك به پيروزي رسيدند.
در اين بازي كه در ورزشگاه شهر دبي برگزار شد، كلارنس سيدورف (39) و بره تا (73) براي روسونري گلزني كردند. تك گل الاهلي را هم حسن عليابراهيم در دقيقه 86 به ثمر رساند.
اگرچه بازیکنان تیم میلان در نیمه اول و حتی در نیمه دوم فشار زیادی به خود نیاوردند؛ اما با این حال تیم ایتالیایی، صاحب مطلق بازی در نیمه اول و نیمه دوم بود و دروازهبان الاهلی در چند نوبت ناجی دروازهاش شد. در شرایطی که تیم الاهلی مات بازی با تیمی پرستاره شده بود و بازیکنان این تیم بجز دفع توپ، هنری نداشتند، علی کریمی بهترین بازیکن تیم اماراتی بود و در چند صحنه موجب شد7830ذتماشاگر حاضر در ورزشگاه که آژیر گوشخراش آمبولانس را به جای وووزلا به صدا درمیآوردند، او را تشویق کنند.
کریمی بعد از 45 دقیقه بازی جای خود را به سالم خمیس داد.در تیم الاهلی بازیکنانی مثل کاناوارو، آندره لوسیانو فیصل خلیلدر نیمه اول کنار کریمی بازی کردند.،
زلاتان ایبراهیموویچ ستاره میلان در لحظات پایانی با دیوید اولری سرمربی و بازیکنان اهلی درگیر شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنرنمايي علي كريمي و مصدوميت روبينيو
مهاجم ايراني سابق الاهلي بارها با حرکات و دريبلهايش در جريان ديدار الاهلي و آث ميلان تماشاگران را به وجد آورد.
![]()
علي کريمي، بازيکن استيلآذين و سابق پرسپوليس که سابقه پوشيدن پيراهن الاهلي امارات را دارد در مسابقه شب گذشته يک نيمه براي تيم اماراتي بازي کرد.
کريمي در اين نيمه با حرکات و دريبلهايش حاضرين در ورزشگاه را به وجد آورد به طوري که با هر حرکت اين بازيکن ايراني، طرفداران الاهلي در ورزشگاه به شدت وي را تشويق ميکردند.
کريمي در صحنهاي با يک پاس دقيق فيصل خليل، مهاجم الاهلي را با دروازهبان ميلان تک به تک کرد که با خطاي وي متوقف شد، اما داور اين صحنه را پنالتي تشخيص نداد.
*تيم ميلان در اين ديدار با بازيکنان سرشناس خود از جمله کلارنس سيدورف، کاسانو، ادو، گاتوسو، نستا، تياگو سيلوا، آبياتي، آمبروسيني، ابراهيموويچ و روبينيو و ... مقابل الاهلي قرار گرفت.
*در نيمه اول گاتوسو، مدافع تيم ميلان بارها به داور مسابقه اعتراض کرد.
*الاهلي در اين مسابقه که با نام کاپ بينالمللي دوبي برگزار شد با پيراهنهاي قرمز و ميلانيها يکدست سفيدپوش وارد ميدان شدند.
*طرفداران ميلان در ورزشگاه با لباسهاي اين تيم حضور داشتند. بعضاً عربهايي هم بودند که با ترکيب لباس عربي و تيم ميلان در ورزشگاه بودند، ضمن اينکه هواداراني از شرق آسيا و حتي ايرانيها نيز در ورزشگاه راشد براي تماشاي اين ديدار حضور داشتند.
البته ايرانيها بيشتر براي تماشاي بازي علي کريمي خود را به ورزشگاه رسانده بودند.
لینک دانلود این ویدئو با حجم 1.5Mb
ماشالا علی کریمی!
یعنی خوشم میاد تو بازی هیچ کاری هم نکنه چهار تا دریبل ردیف میزنه!! دمش گرم!
تماشاگرای عرب چه حالی می کردن وقتی علی دریبل میزد!!![]()
دمش گرم !
بسی حال کردیم !
![]()
دستش درد نکنه لایی خیلی باحال بود![]()
خدا وکیلی اصل پیام بازرگانی و سخن بیجا بود ! کاش دستم میرفت روی گزارش تخلف ؛ اما چه کنم از بچگی اهل لودادن نبودمبخداهر کی هر کاری تو کلاس میکرد پررو تو چشم معلم زل میزدم میگفتم من بودم
پایدار وحق؟ ما که چیز پایداری در این دنیا نیافتیم و همه هم میگویند ما حقیم
امّا آقای محترم دکانتان کساد است چرا آمده ای داخل انجمن اخبار ورزشی داد میکنی؟ یکی دیگه هم توی یکی از گروه ها بخاطر عدم محبوبیت تاپیکش راجه به... مسئولین سایت رو متهم به توطئه میکرد!
دم شما گرم که حتا در ضمینه دین هم بی دانشید وگرنه میدانستید این شیوه دعوت نیست .
گزارش اختصاصي از بازي علي كريمي در الاهلي
مانـــورهاي شماره 88 مقابل ستارههاي آث ميلان
علي كريمي به عنوان يكي از اسطورههاي تاريخ باشگاه الاهلي امارات براي بازي دوستانه با آث ميلان دعوت شد و ساعت 3 بامداد ديروز با استقبال مسوولان تيم فوتبال الاهلي امارات وارد اين كشور شد.
خوش و بش كاناوارو با كريمي
جادوگر پس از استراحت در هتل محل اقامتش، ظهر ديروز وارد اردوي تيم الاهلي شد. بازيكنان الاهلي كه علاقه خاصي به علي كريمي داشتند خيلي زود به سراغ جادوگر رفتند و مشغول خوشوبش با او شدند. «يان آلزون» سرمربي فعلي تيم الاهلي كه شناختي از كريمي نداشت با تعجب فراوان به رويارويي كريمي و بازيكنان تيمش نگاه ميكرد. از سوي ديگر «فابيو كاناوارو» نيز در تمام اين مدت دنبال اين بود تا اطلاعات بيشتري از ميهمان ويژه تيمش به دست آورد. وقتي كاناوارو نظارهگر رويارويي و استقبال بازيكنان هم تيمي در هتل از علي كريمي بود، از همبازيانش در مورد ستاره ايراني ميپرسيد. كاناوارو كه نميدانست به چه دليل اين بازيكن ايراني تا اين حد بين عربها محبوبيت دارد از احمد فيصل خليل و عبدالعزيز كه از همبازيان سابق كريمي بودند در مورد اسطوره فوتبال ايران پرسيد و جالب اينكه اكثر بازيكنان الاهلي كريمي را با لقب جادوگر به كاناوارو معرفي كردند. كاپيتان سابق تيم ملي ايتاليا وقتي متوجه سوابق كريمي در تيم ملي ايران و باشگاه بايرن مونيخ آلمان شد مشغول خوش و بش با جادوگر شد. كاناوارو كه گويا باور نميكرد رفتار كريمي تا اين حد خونسرد و عجيب باشد از حضورش در فوتبال امارات با كريمي سخن گفت: «فكر ميكنم كه تو خيلي زود فوتبال امارات رو ترك كردي و رفتي! چون رنگ پوست تو سفيد است و سياه نشدهاي! من هم وقتي كه به دوبي آمدم سفيد بودم ولي كم كم برنزه شدم و فكر ميكنم كه اگر اين قضيه ادامه داشته باشد،سياه بشوم.»
كليپ كريمي و كاناوارو در مقابل گزيده تصايور زلاتان و سيدورف
با توجه به جذابيتهاي بازي آث ميلان – الاهلي تعداد زيادي از فوتبال دوستان در ورزشگاه حاضر شدند و به تماشاي كليپها و مصاحبههايي كه از بازيكنان مطرح دو تيم تهيه شده بود نشستند. نكته قابل توجه اين بود كه از بين بازيكنان الاهلي مصاحبه و كليپهايي از علي كريمي و كاناوارو پخش شد و از ميان ستارههاي ميلان نيز اين اتفاق براي سيدورف و زلاتان ايبراهيموويچ افتاد. ايرانيان حاضر در ورزشگاه كه استقبال خوبي از كريمي كردند، در طول بازي نيز به تشويق جادوگر پرداخته و دو آتيشههاي الاهلي مثل سالهاي گذشته وقتي كريمي صاحب توپ ميشد براي او آژير مخصوصش از بلندگوها را پخش ميكردند. حشمت مهاجراني، خشايار محسني و ابوالفضل جمالي از ميهمانان ويژه اين بازي بودند كه به عنوان دوستان كريمي از جايگاه ويژه مشغول تماشاي مسابقه شدند.
شماره 88 براي جادوگر
مسوولان باشگاه الاهلي كه ميدانستند كريمي هميشه شماره هشت را ميپوشد و با اين عدد او را ميشناسند، پيراهن سرخ رنگي را با شماره هشتاد و هشت به تن كريمي كردند تا او با توجه به حضورش در استيلآذين و شماره هشتي كه در آن تيم دارد، با شماره 88 براي الاهلي به ميدان برود. در دقيقه 17 بازي بود كه احمد بازيكن قديمي و مطرح الاهلي با شماره بيست از ميدان خارج شد. مسوولان و بازيكنان الاهلي براي تقدير از احمد به كنار خط آمدند و نكته قابل توجه در جايي بود كه احمد با توجه به دوستي ديرينهاش با كريمي به سمت جادوگر رفت و پس از خوش و بش با او ميدان را ترك كرد و بازوبند را به كاناوارو كه شماره 23 را به تن داشت، سپرد.
سوال پيچ حشمت خان توسط ايتالياييها
صحبتهاي منيجر عرب باشگاه آث ميلان با حشمت مهاجراني نيز در نوع خودش جالب بود. مدير برنامه عرب باشگاه آث ميلان وقتي به همراه مديران و مسوولان اين باشگاه وارد جايگاه شد حشمت مهاجراني را به آنها معرفي كرد و وقتي ايتالياييها متوجه شدند كه مهاجراني ايراني است و ارتباط خوبي با كريمي دارد در مورد جادوگر از او سوالهايي را پرسيدند. آث ميلانيها در طول اين مدت در مورد حضور كريمي در بايرن، شرايط سني او، باشگاه فعلياش و ... سوالهايي را پرسيدند و مهاجراني هم ضمن ارايه توضيحاتي به آنها اعلام كرد كه كريمي در حال حاضر در شرايط خيلي خوبي نيست و اين فقط نيمي از تواناييهاي جادوگر است.
منبع : روزنامه گل 89/10/13
Last edited by manreza71; 03-01-2011 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)