اين مانيتورهاي Asus رو كه اينقدر تعريف ميكنند و ميگن ال جي و سامسونگ رو ميزاره جيب چپش كيفيتشون معركه هست و خلاصه هزار تا تعريف ديگه كه ازش ميكنند ،يه مدل 22 اينچ LED فول اچدي نداره به ما معرفي كنيد ؟
اين مانيتورهاي Asus رو كه اينقدر تعريف ميكنند و ميگن ال جي و سامسونگ رو ميزاره جيب چپش كيفيتشون معركه هست و خلاصه هزار تا تعريف ديگه كه ازش ميكنند ،يه مدل 22 اينچ LED فول اچدي نداره به ما معرفي كنيد ؟
ممنونم
حالا با توجه به همه اين جداول و رتبه بندي ها كلا شما استاديد بهتر ميدونيد كرايس فاير 6870 يا GTX 580 كدومش از هر نظر بهتره ؟
اين GTX 580 الان تو كشورهاي خارجي هست بفروش ميره ؟
در مورد سيستم هم اصلا اور نميكنم و فقط به سيستم يه كارت --- اضافه ميشه با بقيه قطعات سيستم كه به شكل زير هست : (بازم جواب ميده اين پاور 885 يا نه ؟ در صورتي كه كارت گرافيك رو همين كراس فاير 6870 يا gtx 580 در نظر بگيريم ؟) البته 5 تا فن 12 سانتي و يك دونه هم 20 سانتي كيس داره .
M.B: Gigabyte X58A-UD3R
CPU: Intel Core i7 - 3.06GHz 950
RAM: Corsair - Triple Channel 6GB (3*2GB) 1600mhz Dominator
VGA: ---
HDD: Western Digital SATA2 - 1TB /32MB/ WD Caviar Black
DVD RW: HP 1270i 24x
Power: Green GP885b
Other : --- Card
Case: Green X3
6870 قویتر و 580 تسلیشن بهتر داره ... 6870CF در کل شاید انتخاب بهتری باشهحالا با توجه به همه اين جداول و رتبه بندي ها كلا شما استاديد بهتر ميدونيد كرايس فاير 6870 يا GTX 580 كدومش از هر نظر بهتره ؟
بلهاين GTX 580 الان تو كشورهاي خارجي هست بفروش ميره ؟
فکر نکنم مشکلی باشه توی بخش مربوط پاور بپرسید دوستان جواب میدندر مورد سيستم هم اصلا اور نميكنم و فقط به سيستم يه كارت --- اضافه ميشه با بقيه قطعات سيستم كه به شكل زير هست : (بازم جواب ميده اين پاور 885 يا نه ؟ در صورتي كه كارت گرافيك رو همين كراس فاير 6870 يا gtx 580 در نظر بگيريم ؟) البته 5 تا فن 12 سانتي و يك دونه هم 20 سانتي كيس داره .
ممنونم دوست عزيزم از راهنمايي هاي بسيار عاليتون . تشكر
پس من ايشالله هفته بعد برم همين دوتا 6870 رو بگيرم كه در هر صورت از همه بهتره .
فقط يكي دوتا سوال ميكنم كه يكم مبتديانه هست چون اطلاعات زيادي ندارم شرمنده ديگه ببخشيد :
چه ماركي از مدل 6870 بگيرم ؟ اينطوري كه شنيدم ساپفاير از همه بهتره .
براي كراس فاير كردن دوتا كارت ها زير رو روي دو تا اسلات PCI سوار ميشن بعدش خروجي تصوير از كدومشون گرفته ميشه ؟
حالا ما مانيتور فول اچدي بگيريم اينا خروجي hdmi دارن كه با كابل اچدي اونا رو به مانيتور وصل كنيم يا بايد با همون DVI متصل كنيم ؟
مانيتوراي Asus مدلي ندارن كه 22 اينچ باشند و LED و فول اچدي هم باشند ؟
من با اين مشخصاتي كه ميخواهم فقط LG 2250T رو پيدا كردم .
اون سامسونگي هم كه شما معرفي كرديد PX23700 خوبه ولي هم اينكه LCD هست و هم اينكه خيلي بزرگه . 22بيشتر ديگه اصلا نميخواهم بشه .
خواهش میکنمممنونم دوست عزيزم از راهنمايي هاي بسيار عاليتون . تشكر
همون طور که گفتم کمی در Tessellation ضعیف تره که فعلا اهمیتی نداره... البته در آینده با اومدن بازی هایی که از Tessellation استفاده میکنن اوضاع کمی به نفع انویدیا میشه ولی قدرت 2 تا 6870 هم اصلا کم نیست.پس من ايشالله هفته بعد برم همين دوتا 6870 رو بگيرم كه در هر صورت از همه بهتره .
خواهش میکنم... درسته Sapphire از همه بهتره.فقط يكي دوتا سوال ميكنم كه يكم مبتديانه هست چون اطلاعات زيادي ندارم شرمنده ديگه ببخشيد :
چه ماركي از مدل 6870 بگيرم ؟ اينطوري كه شنيدم ساپفاير از همه بهتره .
شرمنده در این مورد تجربه ای ندارم یه تاپیک جدا بزنید دوستان راهنمایی میکننبراي كراس فاير كردن دوتا كارت ها زير رو روي دو تا اسلات PCI سوار ميشن بعدش خروجي تصوير از كدومشون گرفته ميشه ؟
حالا ما مانيتور فول اچدي بگيريم اينا خروجي hdmi دارن كه با كابل اچدي اونا رو به مانيتور وصل كنيم يا بايد با همون DVI متصل كنيم ؟
چرا 23 نمیخواید ؟ Fullhd روی 23 بهتر میشه...مانيتوراي Asus مدلي ندارن كه 22 اينچ باشند و LED و فول اچدي هم باشند ؟
من با اين مشخصاتي كه ميخواهم فقط LG 2250T رو پيدا كردم .
من P23500 رو توصیه کردم... هم قیمت مناسبی داره هم کارایی عالی...اون سامسونگي هم كه شما معرفي كرديد PX23700 خوبه ولي هم اينكه LCD هست و هم اينكه خيلي بزرگه . 22بيشتر ديگه اصلا نميخواهم بشه .
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
یه نکته : دوستان مادربرد انتخاب شده اسلات های 16 کدوم ها هستن؟ اگه 2 تا بالایی ها باشن که نمیشه ؟![]()
ببخشيد اين قسمت رو من متوجه نشدم .
يعني دوتا 6870 روي مادربورد gigabyte x58a-ud3r نصب نميشه ؟
خیر- باید نصب بشه برای خودم سوال پیش اومدببخشيد اين قسمت رو من متوجه نشدم .
يعني دوتا 6870 روي مادربورد gigabyte x58a-ud3r نصب نميشه ؟
----------------------
نصب میشه... بین 2 تا اسلات 16 یک دونه 8 هست که مشکل رو برطرف میکنه.
موفق باشید.
Last edited by Erfan.; 31-12-2010 at 22:21. دليل: اضافه کردن نکته
سلامهمون طور که گفتم کمی در Tessellation ضعیف تره که فعلا اهمیتی نداره... البته در آینده با اومدن بازی هایی که از Tessellation استفاده میکنن اوضاع کمی به نفع انویدیا میشه ولی قدرت 2 تا 6870 هم اصلا کم نیست.
دوست عزيزم غرض از مزاحمت يه سوال ديگه ازتون داشتم :
من فكر كردم ديدم با اين وضعيت بايد حول و حوش 150 تومان رو پولم بزارم و كارت گرافيكي كه ميخواهم بگيرم حول و حدود 600 به بالا پولشه . اون وقت اين درحالي هست كه الان مدل هاي جديدتر از 6870 هم داره مياد . و هم اينكه فرموديد Tessellation اين كارت ضعيفه . پس گفتم حالا كه من دارم اينقدر پول ميدم يك چيزي بيشتر عوضش يك كارت گرافيك تمام عيار بگيرم كه همه چيزش عالي و قدرتمند باشه . گفتم ببينم نظرتون چيه يكي دو هفته اي صبر كنم 6950 كه اومد دو تا بگيرم كراس فاير كنم ؟
ممنون
سلام.سلام
دوست عزيزم غرض از مزاحمت يه سوال ديگه ازتون داشتم :
من فكر كردم ديدم با اين وضعيت بايد حول و حوش 150 تومان رو پولم بزارم و كارت گرافيكي كه ميخواهم بگيرم حول و حدود 600 به بالا پولشه . اون وقت اين درحالي هست كه الان مدل هاي جديدتر از 6870 هم داره مياد . و هم اينكه فرموديد Tessellation اين كارت ضعيفه . پس گفتم حالا كه من دارم اينقدر پول ميدم يك چيزي بيشتر عوضش يك كارت گرافيك تمام عيار بگيرم كه همه چيزش عالي و قدرتمند باشه . گفتم ببينم نظرتون چيه يكي دو هفته اي صبر كنم 6950 كه اومد دو تا بگيرم كراس فاير كنم ؟
ممنون
کلا AMD در Tesselation ضعف داره و در گیم هایی مثل Hawx 2 یا Lost Planet 2 حسابی از انویدیا عقب مونده :
![]()
البته از 30 فریم به بالا بازی کاملن روون و قابل بازی کردن است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)