امیدوارم ملکه Rachni ها هم به کمک ِ سپرد بیاد . اون مسیجی که از طریق ِ اون دختره به شپرد میده و تشکر میکنه میتونه معنی دار باشه
امیدوارم ملکه Rachni ها هم به کمک ِ سپرد بیاد . اون مسیجی که از طریق ِ اون دختره به شپرد میده و تشکر میکنه میتونه معنی دار باشه
Mass Effect 3 در شماره بعدی مجله GI
این شماره از مجله در 12 صفحه به اطلاعات و تصاویر بازی می پردازد.
تصویر کاو مجله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويرايش شد
حذف شود
Last edited by hosseincode2008; 08-04-2011 at 14:25. دليل: ؟
بچه ها این اطلاعاتی از بازی Mass Effect هست که در مجله ی Game Informer آورده شده :
(حسین گفت یکی اینو ترجمه کنه ما هم گفتیم چشم)
اخطار: بعضی از جاها ممکنه اشاره ای به داستان داشته باشه، مواظب باشید !!
1. بازی با Sheperd در روی زمین شروع میشه
2. شپرد به خاطر وقایع Arrival مورد محاکمه قرار گرفته
3. در حین محاکمه Reapear ها حمله می کنند.
4. شپرد برای پیدا کردن متحدان به نرماندی فرار می کنه و با سربازان Reaper نیز جنگ خواهد داشت
5. هم تیمی هاتون شامل: Liara، Ashley/Kaiden، Garrus و James Sanders خواهند بود
6. طبق عکس درون مجله Ashley با موهای افتاده هست
7. ظاهرا این اشخاص نیز تایید شدن (شاید جزو هم تیمی هاتون نباشن):ا Wrex, Mordin, Legion, و Anderson
8. اگه شما از scartch بازی رو شروع کنید بازی برای بهتر تصمیم گیری شما وقاعیه گذشته در Mass Effect رو نشون میده
9. Illusive نقش بزرگی رو در بازی داره
10. Cerberus هم اومده تا شپرد رو بکشه
11. عناصری که یک بازی RPG باید داشته باشه پیشرفته تر شده
12. آزادی عمل در مهارت های کاراکتر بیشتر شده
13. نمایش درختی مهارت کاراکتر نیز بزرگ تر شده
14. قدرت ها چندین بار کامل خواهد شد نه فقط یک بار
15. اسلحه ها شبیه همان اسلحه های Mass Effect 2 هستند
16.تجحیزاتی که شما برای اسلحتون بر میدارید مثل Barrels و Scope در ظاهر و عملکرد اسلحتون تاثیر مزاره
17. همه ی کلاس ها می توانند بدون مانع از سلاح ها استفاده کنند.
18. تو حمل تعداد اسلحه ها محدودیت اعمال شده.
19. سربازها می تونن تمام اسلحه ها رو یکجا حمل کنند.
20. Adept، Engineer و Sentinal به احتمال زیاد به دو اسلحه محدود می شوند، در صورتی که شما Vanguard یا Infiltrator باشید میشه 3 تا.
21. پایان های متعددی برای بازی در نظر گرفته شده!
22. متحدان یا کسایی که شما در تیمتون وارد می کنید و با اون ها صمیمی میشید، در پایان بازی می تونه تاثیرگذار باشه.
23. بازی بخش مولتی پلیر نخواهد داشت!!!
منبع:
شدیدا منتظر این نسخه هستم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 08-04-2011 at 15:35.
حسین دیدی گفتم اشلی بر می گرده ... ای جان : دی
Wrex که جز تیم نباشه فایده نداره... اون لحظه ملاقاتش تو نسخه دوم خیلی عالی بود...واقعا آدم احساس میکنه یکی از دوستای قدیمیش رو دیده. این شخصیت پردازی بازی واقعا عالیه. مخصوصا اشلی : دی7. ظاهرا این اشخاص نیز تایید شدن (شاید جزو هم تیمی هاتون نباشن):ا Wrex, Mordin, Legion, و Anderson
خیلی ممنون از اطلاعات مهیج دیگه نمیشه برای این بازی صبر کرد.برگشت cerbures نکته مهمی است که به مهیج شدن بازی کمک می کنه.من فکر کنم تصمیم آخری که تو مس2 گرفته شده تاثیر خیلی مهمی تو مس3 داشته باشه برخلاف مس1.با توجه به این که cerbures دشمن شپرد خواهد بود منهدم کردن پایگاه collector ها همراه تکنولوژی reaper ها تصمیم درستی است![]()
عكس جديدشو پيشنهاد ميكنم نبين به هيچ وجه ! هاته هاته ميسوزيحسین دیدی گفتم اشلی بر می گرده ... ای جان : دی
در ضمن مسعود خيلي در مورد اومدن به زمين مطمئن بودي اينطور كه معلومه زمين فقط Prologue هست
داره يه روز ميگذره هنوز اون درخواست حذف شدن پست سر جاشه![]()
اونکه خدا بیامورز شد رفتاینجا هیشکی منتظر kaiden نیس؟
همه فقط از اش حرف میزنن
آخه تو نسخه اول باید یا اشلی رو نگه داری یا kaiden که از اشلی نمیشه گذشت ( البته اگه درست یادم باشه)
درسته،اما همین اتفاق شاید تو بازی خیلیا واسه اشلی افتاده باشه
یعنی همتون kaiden شهید کردین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)