تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 35 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خوب ما هم بالاخره بازی کردیم . اول از همه حداقل من تغییر چندانی توی گیم پلی بازی ندیدم . انیمیشن ها بهبود داشتن اما باز هم اشنا هستن .گرافیک رو نمیشه در موردش صحبت قطعی کرد چون همونطور که دوستان گفتن اصل این نسخه به محیط های طوفانی و بیابانیش هستش و این محیط سرسبز نمایانگر گرافیک بازی نیست اما با این حال هنوز هم بهترین بازی کنسولی هستش . کیفیت خطوط نت خیلی خیلی خوبه اما بعضی اوقات یه DELAY دو یا 3 ثانیه ای در اثر کردن تیر ها هست . دو محیط در این مولتی موجوده . یکی توی یه فرودگاه نظامی ، یکی دیگه هم یه محیط سرسبز .
    حجم این دمو حدود 1600 مگ هستش و برای کسایی که voucher کد دارن یا میتونن بازی رو دانلود کنن جای شک و تردید وجود نداره !!
    راستی دلیل اصلی این پستم یه پیشنهاد بود . توی بخش کنسولا جایی برای رد و بدل کردنPSN یوزرهامون ندیدم فعلا که این بازی تو بورسه اگه موافق باشین تو همین تاپیک یوزرامونو قرار بدیم تا بتونیم با هم بازی کنیم .

2. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

توی بخش کنسولا جایی برای رد و بدل کردنPSN یوزرهامون ندیدم
    انجمن کنسول خیلی چیزا میخواد...ایشالا 2018 میثم یه فکری به حالش میکنه: دی
    +
    خودت گفتی ولی آیدیتو ندادی ک: دی

میگم تو ویس هم داری؟

یکی توی یه فرودگاه نظامی
    مزخرف ترین مپ مولیتیه که به عمرم دیدم: دی
    غروبه واس همین نور کمه آدم چیزی نمیبینه خیلیم کوچیکه...
    من این چند روزه 4-5بار بیشتر تو فرودگاهش بازی نکردم زیاد فاز نمیده...اما جنگل متنوع و روشن و جذابه...

من الان رنکم 21ئه...نوید یه کلک مرغابی به کاربست یه شبه رنکامونو دو رقمی کردی: دی
    البته دست گلش از یه بابت دیگه هم درد نکنه چون حسابی تلافیه فرندلی فایرای گیرزو سرم درآورد: دی

+
    مِلی کردن ها جذاب تر شده و به شخصه ترجیح میدم همه رو مِلی کنم: دی

یه باگ تابلو هم داره اونم تو جنگله که میتونی ببینی دشمنا از توی دیوار و سقف دارن بالا میرن و نصفشون داخل و نصفشون هم توی دیوار و حتی میشه تو این حالت کشتشون.

4. 5 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

راست مگوی !!
    خدمت شما !!

اقا شما ها هم بزارین اشنا بازی کنیم بیشتر حال میده

6. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

در دومین هفته Uncharted 3: Drake’s Deception multiplayer beta ، این بازی با دو مد جدید اپدیت شد .
    همچنین گفته شده که در ساعت نامشخصی از سه شنبه این بازی از انحصار شبکه پلا س در میاد و همه میتونن اونو تجربه کنن .
    دو مد جدید معرفی شده Team Objective و Co-op Hunters هستند .
    البته معلوم نیست که در اپدیت جدید این بتا ، خبری از رفع باگ ها هست یا نه ،

Naughty Dog قابلیت جدیدی رو هم به Uncharted TV اضافه کرده و شما میتونید در بین ویدیو ها جستجو کرده و ویدیو دلخواهتون رو حین انتظار برای پیدا کردن بازیکن ، انتخاب کنید .
    Uncharted 3: Drake’s Deception بصورت انحصاری برای ps3 ، اوایل نوامبر امسال منتشر خواهد شد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خوب حدسم راجع به از انحصار در اومدن این بتا از شبکه پلاس درست بود ! تقریبا اوضاع خطوط فاجعه شده !!! انجام بازی با تعداد 10 نفر تقریبا غیر ممکن شده . حتی زمان برای یافتن دو بازیکن هم خیلی زیاد شده !
    به علاوه دو مد جدید اضافه شده بنظر من بسیار فاجعه هستند !!!از طرفی حالتی که هر دو نفر یک تیم رو تشکیل میدادن و هر سه تیم در یک مپ به مبارزه میپرداختند هم کلا حذف شده ! مد co op هم تغییر کرده که حالت اولیه بسیار بهتر بود !!
    در صمن حداقل من که تغییری در UC TV ندیدم .

در کل بنظر میاد کسایی که قصد تجربه این بتا رو داشتن باید در همون زمانی که در انحصار پلاس بود بازی می کردنش !!!

10. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

آپدیت 1.03 که 30 مگ هستش از دیشب اومده...
    مپی اضافه نشده هنوز...
    دو سه مد جدید اضافه شده مثل Team Objective . مدهای three dead match و co-op سه نفره(گلد راش و سورویوایو و..) یا همون Adventure حذف شدن.
    فقط co-op جدید(Hunter) رو در حد سه مچ بازی کردم و رو سومی فریز شد مجبور شدم دسگارو خاموش کنم. این فریز شدن قبل از آپدیت پیش نیومده بود: دی

تو این Hunter که 4تا گیمر در دو تیم دوتایی قرار میگیرن به صورت نوبتی باید یا در بین دشمنان هوش مصنوعی باشن و مثل اونا دو نفری که قصد دارن گنج هارو به صندوق ها برسونن رو نفله کنن یا باید همون دو نفر باشن و علاوه بر جون سالم بدر بردن از موج های ان پی سی ها(که در لابه لاشون دو گیمر رقیب هم هستن) گنج های پخش در بازی رو به صندوق برسونن.
    با هر بار رسوندن گنج ها به محل مورد نظر تمامی دشمنا میمیرن و یه راند رو میبری.
    وقتی جزء گله دشمنا هستی اولش فقط پیستل داری بعد هرچی بیشتر امتیاز بیاری میتونی مجهز تر به بازی برگردی و اینجا اون آپدیتایی که با بالارفتن رنکت خریدی به کارت نمیان.

این مد هانتر یه جورایی همون gold rush در ادونچر هستش که حالا در دو تیم دو نفری گیمرها با هم رقابت میکنن و گنج ها در تمام بازی پخشن و فقط یه دونه گنج نیست...

این آپدیته یه خوبیم که داره اینه که میتونی uncharted tvرو آف کنی تا الکی اسپیدت حرومش نشه..

خوب حدسم راجع به از انحصار در اومدن این بتا از شبکه پلاس درست بود ! تقریبا اوضاع خطوط فاجعه شده !!!
    نه بابا سروراش مشکل دارن وگرنه با این welcome back سونی تقریبا همه گیمرای نتورک یه ماهیه که پلاسن(ایهام داش: دی)

اگه بازی اصلی مثه کیلزون که هم سری پلیر پیدا میکنه هم لگ و باگش خیلی کمه عالی میشه...

12. 7 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

نه بابا سروراش مشکل دارن وگرنه با این welcome back سونی تقریبا همه گیمرای نتورک یه ماهیه که پلاسن(ایهام داش: دی)
    من چقدر پرتم!!
    میبینم یه مدته 80 درصد بچه ها تو friend list ام پلاسن!!این به خاطر welcome back بود؟هی به خودم میگفتم چی شد یهو این همه آدم رفتن account شون رو پلاس کردن؟!از حضور infamous تو طرح welcome back خبر داشتم ولی از PSN plus خبری نداشتم
    حالا connection به سرور چه طور هست؟مثل uncharted 2 که یه synchronize یک ساعتی اولش نمیخواد ان شاءالله؟!

کلا تا اینجا همه چیز عالی بوده ولی من به شخصه قسمت Single بازی رو خیلی بیشتر دوست دارم از آنلاین و شدیدا منتظر 11.11.11 هستیم اما ازین بتا هم داریم به شدت لذت میبریم ...
    نوید جان اون 11.11.11 واسه Skyrim هست.ماله آنچارتد 3، 11.1.11 هست.اینقدر 1 ها امسال زیاد شده این دو تا رو قاطی کردی

14. 6 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

حالا connection به سرور چه طور هست؟مثل uncharted 2 که یه synchronize یک ساعتی اولش نمیخواد ان شاءالله؟!
    نه اینش سریعه...

آپدیت 1.04 هم دیشب اومد...متوجه تغییری نشدم...حجمش هم دوباره 30مگ بود...

در ضمن چار پنج روز بیشتر نمونده که شیرشو ببندن

16. 2 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

نه اینش سریعه...

آپدیت 1.04 هم دیشب اومد...متوجه تغییری نشدم...حجمش هم دوباره 30مگ بود...

در ضمن چار پنج روز بیشتر نمونده که شیرشو ببندن
    خب خدا رو شکر.آنچارتد 2 هر وقت پچ جدیدش میومد یه synchronize خفن داشت که هی وسطش error syncing level و error syncing model میشد و اعصاب آدمو خراب میکرد
    پس من فکر کنم بیخیالش شم بهتره.چون روزی 5-4 ساعت بیشتر نمیتونم بزارمش واسه دانلود و هنوز هم دانلودش رو شروع نکردم.بچه ها جای من هم بازی کنین!!

18. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

Uncharted 3 beta attracts 1 million

تا نوامبر برای عرضه ی بازی باید صبر کرد ولی اون دسته از گیمر های بی طاقت ، نمیتوانستند ذره ای برای بازی صبر کنند و نسخه ی بتا بازی را امتحان خواهند کردند . این دسته در حدود 1 میلیون نفر بودند .
    امتحان نسخه ی بتا بازی 28 ژوئن آغاز شد ولی هم اکنون از PlayStation Plus و برای کسانی که Infamous 2 را خریده اند قابل دسترسی است .
    آزمایش این نسخه در 14 جولای به پایان خواهد رسید . ولی Naughty Dog انتشار اطلاعات از بازی را متوقف نخواهد کرد .
    نسخه ی بتای بازی نقشه ای جدید را در یمن همراه با مود جدیدی به نام Co-Op Adventure شنبه ی گذشته عرضه کرد .
    همچنین عده از گیمر ها میتوانند مواردی را که در نسخه ی بتا بازی از جمله پول و یک آواتار مخصوص و یک پک را همراه با خود به بازی اصلی ببرند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •