خب تو 9.9 میلیمتر گزاشتن فلش و دوربین قویتر مشکله و قیمت رو هم بالاتر میبره با این حال نبودش میتونه یه ضعف محسوب بشه ... ممکنم هست به خاطر خراب نکردن بازار i8520 باشه
احتمالاً اندروید بعدی سامسونگ از نظر مولتی مدیا قویتر باشه
خب تو 9.9 میلیمتر گزاشتن فلش و دوربین قویتر مشکله و قیمت رو هم بالاتر میبره با این حال نبودش میتونه یه ضعف محسوب بشه ... ممکنم هست به خاطر خراب نکردن بازار i8520 باشه
احتمالاً اندروید بعدی سامسونگ از نظر مولتی مدیا قویتر باشه
کیفیت تصویر از گالکسی کمتره . از ویو هم همینطور . شک نکنید
من این 3 تا گوشی رو یه صبح تا شب چک کردم .
در ضمن این سمت چپه ویوه نه ویو2
ویو 2 هست یعنی s8530در ضمن این سمت چپه ویوه نه ویو2
![]()
نه دوست عزيز ويو2 هستش... (ادم ميمونه با اين كيفيت ويو2 تو عكس...انگار ويوه)کیفیت تصویر از گالکسی کمتره . از ویو هم همینطور . شک نکنید
من این 3 تا گوشی رو یه صبح تا شب چک کردم .
در ضمن این سمت چپه ویوه نه ویو2[/
سلام....مگه nexus s توايران اومده؟من امروز تو علاالدين گلكسي رو بدون گارانتي 570 گير اوردم..
حالا يه سوال خارج از اينجا ازويو2 كسي خبري نداره كه مياد يا نه؟
دوستدار شما ياشار
Last edited by Yashar Cross; 22-12-2010 at 01:04.
نکسوس رو من شنیدم تعدا انگشت شماری بدون گارانتی وارد شده...سلام....مگه nexus s توايران اومده؟من امروز تو علاالدين گلكسي رو بدون گارانتي 570 گير اوردم..
+
متاسفانه به دلیل پیدا نکردن گالاکسی دیزایر گرفتم ولی چندان گوشی بدی نیست...
نفعی که واسه من داشت این بود که آیفون 3جی رو هم نگه داشتم نفروختم...n97 رو 300 دادم به ضرر و زیان!
ولی واسه اولین تجربه آندروید خیلی عالیه به نظرم...واقعآ فکر نمی کردم مثل آیفون اینقدر سریع باشه!
فکر کنم 1 هفته ای وقت می خواد که همه چیشو یاد بگیرم!
تو فیلمهایی که من تو یوتیوب دیدم دیزار از ایفون 4 نیز سریعتر بود
چه در وبگردی و چه در شتابسنج
و کیفیت صفحه اش از دیزایر اچ دی بیشتره
در کل گوشی خوبی گرفتی و مبارکت باشه
وقت کردی بعد از کمی معایب و مزیتهاش هم بگو
راستی میبینم که مدال افتخار هم میزنی کلک :ی
موفق باشی
ممنون...
مدال کیهههههههههههههه..اینجا کجاست..!؟
+
راسیتش داداش گوشیه خیلی خوبیه..فقط من تا حالا با آندروید کار نکردم یکم گیجم با منوهاش!
سرعتشم فقط میتونم بگم فوق العاده بالاست...با این مزیتش خیلی بسیار حال کردم
تنها چیزی که الان ناراحتم یکی تایپ کردن باهاش سخته به نظر من(شاید دارم با آیفون یا سیمبین مقایسش می کنم) و یکی هم دوربینش خیلی داغونه...البته یک دوست خوب تو یک تاپیک دیگه اطمینان داد با آپدیت 2.2 به hd رکورد می کنه..!فقط باز مشکل دیگه ای هم که هست کلآ تو عمرم یکبار گوشی آپدیت نکردم...: دی
راستی divX هم ساپورت نمیکنه..خیلی ضد حاله..!کیفیت اسپیکر هم زیاد بلند و واضح نیست..چون پشت گوشی قرار داره اصلآ متوجه نمیشی...
بقیه چیزاشم عالیه..LCD فوق العاده...سرعتش عالی...خلاصه بقیه امکاناتش راضی کنندست
نترس همه که مادرزادی بلد نبودن , ما رام عوض کردیم یاد گرفتیم , تو هم یه بار عوض میکنی یاد میگیریفقط باز مشکل دیگه ای هم که هست کلآ تو عمرم یکبار گوشی آپدیت نکردم
اینم که راه حلش یه پلیر ساده ست که رو گوشی نصب میکنی . برو قسمت برنامه های کاربردی همین انجمن , بعد قسمت اندروید , اونجا یه برنامه گذاشتم به اسم vPlayer اون رو دانلود کن نصب کن دیگه هیچ فرمتی باقی نمیمونه که گوشیت باز نکنه , فیلم هم اگه می خوای با زیر نویس فارسی نیگاه کنی با همین میتونیراستی divX هم ساپورت نمیکنه..خیلی ضد حاله..!![]()
برو توو کلوپش بپرس ببین برنامه ای چیزی نداره نصب کنی زیاد شه صدای اسپیکر , گلکسی یه همچین برنامه ای دارهکیفیت اسپیکر هم زیاد بلند و واضح نیست
سلام میخواستم بدونم گالاکسی اس کیبورد هم داره ؟
این لینک رو نگاه کنید
اون گوشی عکس پایینی میخواستم بدون همون گالاکسی هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو ایران موجود هست ؟
قیمت چنده ؟
نه اون عکس الکیه
گلکسی واقعی تو ایران هست 580 تومن
اگه کیبرد میخای desire z هست بالای 700 تومنه ولی از نظر سخت افزار و صفحه نمایش و... از گلکسی ضعیفتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)