سلام احمد آقا راهی پیدا نکردی من تمام راه هایی که بلد بودم خوندم هر دفعه یه ارور میده نمیدونم چی کار کنم میشه کمک آخری رو هم به من بکنید ممنون میشم
سلام احمد آقا راهی پیدا نکردی من تمام راه هایی که بلد بودم خوندم هر دفعه یه ارور میده نمیدونم چی کار کنم میشه کمک آخری رو هم به من بکنید ممنون میشم
سلام احمد جان یه سر به اینجا بزن مطالبشو مو به مو اجرا کردم ولی بازم نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یه مشکل دیگه پیدا کردم من میخوام ویندوز xp و erd رو با هم داشته باشم ولی یه سری مشکلاتی دارم اول روی erd کار کردم ولی نشد بعد رفتم روی xp با یه ادیتور فایل setupldr رو درستکاری کردم وارد صفحه نصب میشه ولی یه ارور میده به این
عکس نگاه کنید
حالا مشکل اصلی من اینه که هم erd و هم xp فایل های مشابه هم دارند WIN51IP.SP3و WIN51و WIN51IP
ممنون میشم یه راهنمایی به من کنید احمد آقا همچنان منتظریم دستت درد نکنه
============================
title ERD Commander 5.0 method 1
find --set-root --ignore-floppies /FIRADISK.IMG
map --mem /FIRADISK.IMG (fd0)
map --hook
find --set-root --ignore-floppies /erd50.iso.gz
map --mem /erd50.iso.gz (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)
or ========================
title ERD Commander 5.0 method 2
map --mem /erd50.iso.gz (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)
.
.
.
.
or ========================
title ERD COMMANDER 2005
ls /IMAGES/erd.ISO || find --set-root /IMAGES/erd.ISO
map --mem /IMAGES/XP_INST.IMA (fd0)
map --mem /IMAGES/XP_INST.IMA (fd1)
map --mem /IMAGES/erd.ISO (0xFF)
# map (hd0) (hd1)
# map (hd1) (hd0)
map --hook
chainloader (0xFF)/I386/SETUPLDR.BIN
.
.
.
.
CDOB's method - Install XP from a RAM loaded ISO image
البته erd قدیمی شده و حالا MS DART ورژن 6.5 یا بالاتر جایگزین آن شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
title ERD Commander 2007.isoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
map --mem /firadisk.img (fd0)
map --mem /firadisk.img (fd1)
map --mem /ERD.iso (0xFF)
map --hook
chainloader (0xFF)
firadisk.img
هیچ چیز جدیدی در این چند پست آخر وجود نداشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوت یا ستاپ از ایمیج فوق العاده سریعه(البته یه مدت زمانی برای لود به رم تلف میشه)
اما راه حل کامل شیوه قبلی(ه ک setupldr.bin)
یک مطلب که از قلم افتاده بود تغییر یک section در فایل TXTSETUP.SIF میباشدو آن SetupSourcePath میباشد. معمولا به صورت زیر است :
باید به جای \ نام پوشه ای را که در فایل setupldr.bin وارد کردید وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از استاد Shirin Zaban در سایت reboot.pro
Last edited by Ahmad24; 11-02-2011 at 17:16.
سلام احمد آقا دستت گلت درد نکنه داداش درست شد اگه شما نبودی حالا حالاها باید توش میموندم واقعا متشکرم
خیلی کمک های بزرگی به من کردید واقعا ممنونم
![]()
سلام احمد آقا راستی راهی نداره که طرف میخواست از dvd ایمیج بگیره خود لودر خراب بشه مثلا دستوری چیزی بنویسی توش
ممنون میشم یه راهنمایی کنی راستی یه ویندوز لایو کاستومایز شده رو لینک دانلود میدی دستت درد نکنه
خیلی گلی
اصلا معنی ایمیج یعنی کپی 1 به 1 .یعنی یک کپی آینه ای از DVD ایجاد میشه.راهی برای خراب کردن ایمیج وجود نداره(به خصوص رسانه های بوتیبل چون کاملا سخت افزاری عمل میکنند و با وقفه های بایوس و در حالت عموما real mode سر و کار دارند هیچ کاری نمیشه کرد.) قفل های سخت افزاری و نرم افزاری در حالت بوت هیچ کارآیی ندارند. شما برای ایجاد Win PE براحتی میتونی از اسکریپتهای آماده و نرم افزار WinBuilder استفاده کنی.سورس DVD ویندوز رو میدی و WinPE تحویل میگیری.البته گاها ارورها و مشکلاتی دیده میشه ولی اغلب به راحتی کار پیش میره :اگر تو انجمن بالا بگردی همه چی پیدا میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون احمد جان خیلی کمک های بزرگی به من کردی امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی
![]()
بازم سلام احمد جان شرمنده به خدا سیدی رو رایت کردم تو حالت درایو مجازی لینوکس رو به راحتی میاره ولی در بوت اصلی ارور میده
و لود اصلی خیلی طولانی شده ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام به دوستان عزیز . نرم افزار زیر رو دانلود کردم کر باهاش خیلی ساده به نظر میاد . فقط باید اصطلاحات رو دونست یعنی اینکه چه گزینه هایی رو باید انتخاب کرد .
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم . کسایی که بدونن گزینه ها رو وقتشون رو بیشتر از پنج دقه نمیگیره . شایدم کمتر .
لینک دانلودش :
ممنون میشم که راهنمایی کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)