پيدا كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيدا كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام شما براي خريد لپ تاب تا سقف 1000000 چه برندي رو پيشنهاد مي كنيد؟![]()
در همین تاپیک جواب شما داده شده...سلام شما براي خريد لپ تاب تا سقف 1000000 چه برندي رو پيشنهاد مي كنيد؟
این 4 صفحه رو بخونید متوجه میشید..
بابک جان ما که قبل تو رفتیم و یک hp dv6 3142se سفید رنگ بدون گارانتی خریدیم به 960 تومان برا دوستم البته
لپ تاپ یک روز دستم هست برا کارای ریکاوری و ...
از نظر دیزاین و کلاس که معرکست (چه میکنه این hp )
بسیار کم صداست فقط اول که روشن میکنی فن دستگاه مثل غرش شیر (جدی نگیر ) صدا میده بعد یک صدای نرمی که به زحمت شنیده میشه ازش در میاد (در کارهای معمولی )
نسبت به acer که دارم هاردش اصلا صدا نداره (فقط ساعت 1 شب که تیک تیک ساعت صداش میاد شنیده میشه )
کیفیت lcd از acer و dell که من دارم بهتره
باتریش 57 وات هست که اگه به گرافیک اینتل سویچ بشه ( یک 5750 داره یک 4500 ) راحت 3 ساعت جواب میده شایدم بیشتر ( وقت نیست که دقیقا تست کنم )
ویندوز اورجینالشم که اونقدر نرم افزار و .... داره یکم سنگینه
این تجربیات یک روزه من بود تنها نگرانیم واسه گارانتی دار نبودنشه چون اینجا _مشد_ (مشهد) جای درست و حسابی برا گارانتی کردنش پیدا نکردم دیدم الکی 50 تومان باید بدم توکلت علی الله بدون گارانتی خریدیم
Last edited by alidanger_202; 20-12-2010 at 19:44.
سلام بابک جان نظرت نسبت به سری جدید لپ تاپ HP Pavilion-G62
پردازنده : Intel Core i5 2.50 GHz
رم : 6GB DDR3
هارد : 640GB
گرافیک : ATI 5470 512-2.5
درایو نوری : DVD RW
صفحه نمایش : 15.6LED
وزن : 2.5
قیمت 1060000
دل مدل Dell Ispiron 5010سری جدید
گرافیک : ATI 5470 1.0-2.8
وزن : 2.6
قیمت : 1010000
تقریبا با این قیمت تو برند های دیگه چیزی ندیدم (با توجه به کنفیگ)
Last edited by taban341; 21-12-2010 at 09:01.
سلامسلام بابک جان نظرت نسبت به سری جدید لپ تاپ HP Pavilion-G62
گرافیک : ATI 5470 512-2.5
وزن : 2.5
قیمت 1060000
دل مدل Dell Ispiron 5010سری جدید
گرافیک : ATI 5470 1.0-2.8
وزن : 2.6
قیمت : 1010000
تقریبا با این قیمت تو برند های دیگه چیزی ندیدم (با توجه به کنفیگ)
کانفیگشون که خوبه،تنها موردی که کمی در خریدشون دلسردم میکنه، کارت گرافیک نسبتا ضعیفش یعنی 5470 هست
دیگه تو این رنج اگه گرافیک بالا بخای باید بری سراغ IBM Lenovo Y560 حالا اگه سی پی یو COre i3 کارت رو راه میندازه با 1100000 میتونی همین مدل رو با گرافیک ATi 5730 1GB برداری اگرهم Core i5 با تکنولوژی Hyper threadingو Turbo Boost بخوای بازم همین مدل با همین گرافیک قیمت 1140000 . یه کم بودجه رو باید ببری بالا.
این مشخصات کامل با پردازنده Core i5 :
اینم مشخصات همون Y560 با پردازنده Core i3 :
موفق باشی بابک جان .
Last edited by taban341; 21-12-2010 at 23:16.
Inspiron 5010 نوتبوکی 15.6 اینچی است که در Configurationهای مختلفی موجود میباشد. این لپتاپ که وزنی در حدود 2.8 کیلوگرم دارد مناسب افرادی میباشد که به لپتاپی راحت بر روی پاهای خود و نیز به عنوان جایگزین رایانهی خانگی احتیاج دارند. قیمت این لپتاپ نسبت به تواناییهایی که دارد بسیار خوب میباشد و برای کاربران مختلف و از جمله برای دانشجویان و اساتید گزینهی بسیار مناسبی میباشد. لپتاپ Dell Inspiron N5010 از صفحه کلید بزرگی بهره میبرد که کلیدهای آن مستحکم هستند و در ضمن در هنگام فشرده شدن عملکرد خوبی دارند.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel 720QM 1.7 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
سلام خدمت همه اساتید بزرگ لب تاپ و کامپیوتر
دوستان با شرایط من چی بهم پیشنهاد میکنید.......میخوام دیگه حداکثر 900-1میلیون پول بدم دیگه اصلا بیشتر نشه:
من اینا رو از لپ تاپ میخوام : (اینم بگم من مبیتدی هستم خیلی زیاد تخصصی نگید قوربونتون بشم)
1.من تا 1 ماه دیگه دارم میرم مالزی برای فوق و میخوام از اونجا بخرم -فکر کنم حدود 100-200هزار تومانی کمتر از قیمت های ایران باشه و گارانتی بهتر پس اگه بنظرتون این درسته بمن لب تاپ حدود 1.000.000 الی 1.200.000 پیشنهاد بدید.(اینو دوسنتانی که اونجان بم گفتن نمیدونم درسته یا نه)
2.من چند تا نرم افزار Auto CAD and .... میخوام روش نصب کنم که نه گرافیک بالای لازم داره نه صفحه خیلی خیلی بزرگ و خفنی . گرافیک زیاد برام مهم نیست و اندازش هم حدود 15.6 باشه فکر کنم کافیه.
3. من عاشق فیلم دیدن هستم خیلی خفن و بهترین سایز تصویر برای دیدن قیلم های HD و چقدر باشه خوبه؟ فکر کنم یه گرافیک 512 هم کار منو راه بیاندازد (اگه نادرسته لطفا تصحیحم کنید)
4. هاردش اصلا برام مهم نیست چون کارم با 400-500GIG راه نمیافته و میخوام هارد اکسترنال بگیرم 2 ترا بایت فقط باید پورت E-sata یا USB3 حتما داشته باشد حتما حتما (میخوام انتقال دیتا هام سریع باشه خیای خیلی خیلی خیلی سریع)
5.من Multi task ازش کار میکشم وحشتناک وحشتناک . اینو حتما ساپورت کنه.
6.عاشق سرعت هستم فقط و فقط همین و میخوام تا میتونه سرعت بالا خیلی سرعت خفن + multi task بودنش برام مهمه.
7.من ابدا اهل بازی کردن نیستم . هیچ گونه بازی نمیخوام روش نصب کنم .
8.باتریشم هر چی بود خیالی نیست فقط یه 2 ساعتی داشته باشه بسه.
9.من لب تاپم فقط یه کم ازش کار زیاد میکشم . اخه شب ها کلا میخوام باش دانلود کنم شما فرض کن که 8 ساعت شب این روشنه و داره دانلود میکنه . یه کم خر کار باشه سریع خراب نشه یه جورایی کار PC هم باهاش بکنم و خیلی داغ نکنه همین!
10.اهان فیلم هم زیاد رایت میزنم DVD رایتر خوبی روش باشه ترجیحا . (سئوال: اگه DVD writer اش بسوزه میشه تعویض اش کرد؟)
11. خلاصه دوستان فقط و فقط سرعت لب تاپ برام مهمه که multi task باشه و چندتا کار را با هم بکنه راحت . پورت e sata هم حتما داشته باشه .من نه گرافیک میخوام نه هارد بالا . .
فقط و فقط سرعت و یه کم خر کار هم باشه.) تو بازار ایران هم موجود نبود خیالی نیست . مالزی تنوع اش بیشتر هست و یه خورده کوچولو ارزانتر و گارانتی بهتر همین.
میدونم که باید cpu core i7 بخرم با cash بالا و یه رم حداقل 4-6 گیگی . میگن بالاترین سرعت هم داره.
(من کجا میتونم فرق cpu ها باهم و core i5 or corei7 بخونم که ساده گفته باشه؟)
ممنون همگی
لطفا من رو راهنمایی بفرمایید که لپ تاپی که کاملا سفید رنگ باشه ( کیبرد هم همینطور ) کدوم مدل میشه ؟
N61JV از آسوس سفید هست اما 16 اینچ .
ممنونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)