لام
اول از همه اينكه شما نرم افزاري كه ميخواهيد باهاش كار كنيد بايد مشخص باشه و اين كه در چه سطحي كار ميكنيد تا بشه مقدار رم مورد نياز براي كار شما رو تخمين زد
سيستم هايي كه دوستان براتون در نظر گرفتن فقط ميتونه حالت كلي براي كار با رندر در نظر گرفته شده باشه(چون در رابطه با نرم افزاري كه ميخواهيد باهاش كار كنيد چيزي گفته نشده( Liquid & Eduis , ulead video editor و غيره )ميكس و منتاژ كه فقط Premier نيست)).
خوب اينطور كه نميشه مقدار رم مورد نياز براي كار شما رو مشخص كرد
ممكنه شما نياز به رم بيشتري داشته باشيد
4 گيگ رم يعني حداقل مقدار حافظه اصلي مورد نياز براي كارهاي رندر
فركانس 1600 يعني مقدار فركانس قابل قبول براي كارهاي رندر ( فركانس 1333 اصلا مناسب كار شما نيست (در دو سيستم پيشنهادي) )
حافظه رم نسبت به مقدار فركانسشون تاثير انچناني براي كارهاي رندر نداره كه شما بخوايد به حافظه رم اضافه كنيد و فركانس رم رو بياريد پايين
با اين مقدار فركانس رم واقعا سرعت كار شما پايينه
من خودم با لب تاپ داداشم با 4 گيگ رم باس 1333 اولين باري كه برنامه پريمير رو باهاش باز كردم با اين كه پردازنده i7 و گرافيك قابل قبول بود سرعت كار اينقدر زمان گير بود كه در اين مورد كلا بيخيال لپ تابش شديم
خيلي جاها هم مشاهده ميشه با اينكه پردازنده واقعا عالي در نظر گرفته شده بازاين مشكل رو دارن كه چرا سرعت رندر براي سيستم من اينقدر پايينه
خوب, جواب واضحه چون هم فركانس رمش پايين بود و هم كارت گرافيكش اين كاره نبود , يعني شما نميتونيد بگيد چون كارت گرافيك من Quadro يا FirePro نيست پس تاثيري روي كار من نداره و يك همچين انتخابي بكنيد(VGA:ATI 4350) اون هم با 512 مگابايت حافظه در صورتي كه حافظه كارت گرافيك واقعا براي كار شما لازمه.
ميگيد نه, پس امتحان كنيد تا نتيجه كار دستتون بياد اونوقته كه ميبينيد عجب سيستم ناجوري بستيد.
البته شما هم انتظار نداشته باشيد با اين هزينه در هنگام كار با پلاگين و افكت هاي مختلف اين مشكل براتون پيش نياد ولي خوب كارتون بهتر راه ميفته
زماني هم كه شما ميخواهيد رندر انجام بديد در بيشتر موارد هسته هاي cpu تون در حالت لود 100 درصد قرار ميگيره كه حرارت زيادي هم توليد ميشه , بهتره براي cpu هم كولر در نظر گرفته بشه ( البته اگه بخواهي كل روز رو با اين سيستم رندر انجام بدي...
در كل منظورم اينه كه سيستم پيشنهادي مهيارنسبت به بقيه سيستمها با توجه به بودجه اي كه ميخواهيد خرج كنيد هماهنگي لازم براي كار شما رو داره اين كه حالا كسي با كنايه و بدون هيچ دليل واضحي به سيستم مهيار ميگه بازم تعصب , من كه جز پيشنهاد سيستم حرفه اي چيز ديگه اي نميبينم كه بگم روي قطعه خاصي بي دليل تعصب نشون داده
در اخر هم اينكه پردازنده Intel Core i7 870 با Intel Core i7 950 دراكثر موارد كارايي نسبتا مشابهي دارند , يعني اختلاف كارايي اينقدر كمه كه...
حالا اين تاپيك جاي پيشنهاد سيستم شده محل پيشگويي و زمان وقوع حادثه كه گيرم اينطور هم بشه ولي اين چه ربطي به كارايي سيستم داره . يعني اگه فلان قطعه بعد يك سال توليد نشد سيستمي كه شما الان تهيه كرديد با توقف توليد در سال بعد كارايي سيستمتون هم مياد پايين. من كه ديگه اينجوريش رو نديدم