تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: تا سقف 800 هزار تومان، بدون مانیتور

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

ولی مسئله اینه که با ورود Sandy Bridge هردو سوکت LGA1156 و LGA1366 به قول خودتون از بورس خواهند افتاد!
    بابک خان معماری پل شنی که رو سوکت 1155 عرضه خاهد شد برای قسمت متوسط بازار که شاهد حضور پررنگ AMD هست میباشد و قصد رقابت با 1366 یاAMD Bulldozer را ندارد.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

بابک خان معماری پل شنی که رو سوکت 1155 عرضه خاهد شد برای قسمت متوسط بازار که شاهد حضور پررنگ AMD هست میباشد و قصد رقابت با 1366 یاAMD Bulldozer را ندارد.
    و البته سری حرفه ایش هم بر روی سوکت LGA2011 ...

3. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    اول از همه اينكه شما نرم افزاري كه ميخواهيد باهاش كار كنيد بايد مشخص باشه و اين كه در چه سطحي كار ميكنيد تا بشه مقدار رم مورد نياز براي كار شما رو تخمين زد
    سيستم هايي كه دوستان براتون در نظر گرفتن فقط ميتونه حالت كلي براي كار با رندر در نظر گرفته شده باشه(چون در رابطه با نرم افزاري كه ميخواهيد باهاش كار كنيد چيزي گفته نشده( Liquid & Eduis , ulead video editor و غيره )ميكس و منتاژ كه فقط Premier نيست)).

خوب اينطور كه نميشه مقدار رم مورد نياز براي كار شما رو مشخص كرد
    ممكنه شما نياز به رم بيشتري داشته باشيد
    4 گيگ رم يعني حداقل مقدار حافظه اصلي مورد نياز براي كارهاي رندر
    فركانس 1600 يعني مقدار فركانس قابل قبول براي كارهاي رندر ( فركانس 1333 اصلا مناسب كار شما نيست (در دو سيستم پيشنهادي) )

حافظه رم نسبت به مقدار فركانسشون تاثير انچناني براي كارهاي رندر نداره كه شما بخوايد به حافظه رم اضافه كنيد و فركانس رم رو بياريد پايين
    با اين مقدار فركانس رم واقعا سرعت كار شما پايينه
    من خودم با لب تاپ داداشم با 4 گيگ رم باس 1333 اولين باري كه برنامه پريمير رو باهاش باز كردم با اين كه پردازنده i7 و گرافيك قابل قبول بود سرعت كار اينقدر زمان گير بود كه در اين مورد كلا بيخيال لپ تابش شديم

خيلي جاها هم مشاهده ميشه با اينكه پردازنده واقعا عالي در نظر گرفته شده بازاين مشكل رو دارن كه چرا سرعت رندر براي سيستم من اينقدر پايينه

خوب, جواب واضحه چون هم فركانس رمش پايين بود و هم كارت گرافيكش اين كاره نبود , يعني شما نميتونيد بگيد چون كارت گرافيك من Quadro يا FirePro نيست پس تاثيري روي كار من نداره و يك همچين انتخابي بكنيد(VGA:ATI 4350) اون هم با 512 مگابايت حافظه در صورتي كه حافظه كارت گرافيك واقعا براي كار شما لازمه.

ميگيد نه, پس امتحان كنيد تا نتيجه كار دستتون بياد اونوقته كه ميبينيد عجب سيستم ناجوري بستيد.
    البته شما هم انتظار نداشته باشيد با اين هزينه در هنگام كار با پلاگين و افكت هاي مختلف اين مشكل براتون پيش نياد ولي خوب كارتون بهتر راه ميفته

زماني هم كه شما ميخواهيد رندر انجام بديد در بيشتر موارد هسته هاي cpu تون در حالت لود 100 درصد قرار ميگيره كه حرارت زيادي هم توليد ميشه , بهتره براي cpu هم كولر در نظر گرفته بشه ( البته اگه بخواهي كل روز رو با اين سيستم رندر انجام بدي...

در كل منظورم اينه كه سيستم پيشنهادي مهيارنسبت به بقيه سيستمها با توجه به بودجه اي كه ميخواهيد خرج كنيد هماهنگي لازم براي كار شما رو داره اين كه حالا كسي با كنايه و بدون هيچ دليل واضحي به سيستم مهيار ميگه بازم تعصب , من كه جز پيشنهاد سيستم حرفه اي چيز ديگه اي نميبينم كه بگم روي قطعه خاصي بي دليل تعصب نشون داده
    در اخر هم اينكه پردازنده Intel Core i7 870 با Intel Core i7 950 دراكثر موارد كارايي نسبتا مشابهي دارند , يعني اختلاف كارايي اينقدر كمه كه...

حالا اين تاپيك جاي پيشنهاد سيستم شده محل پيشگويي و زمان وقوع حادثه كه گيرم اينطور هم بشه ولي اين چه ربطي به كارايي سيستم داره . يعني اگه فلان قطعه بعد يك سال توليد نشد سيستمي كه شما الان تهيه كرديد با توقف توليد در سال بعد كارايي سيستمتون هم مياد پايين. من كه ديگه اينجوريش رو نديدم

موفق باشيد
    Last edited by smile-paul; 15-12-2010 at 13:36.

5. این کاربر از smile-paul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تا حدودی حق با شماست و همونطور که قبلا گفتم LGA1366 رده حرفه ای معماری Nehalm و LGA1156 برای رده معمولی هست
    ولی به این معنا نیست که i7 870 و i7 950 معماری متفاوتی دارند
    اما تفاوت در سوکت بهره وری کامل از cpu رو از بین می بره ... اما 870 هم تا حدودی معماریش با 1156 های دیگه متفاوته ... ولی من هم 1156 رو کاملا کنار نزدم اما برای پردازنده های i7 بهترین سوکت 1366 هست نه 1156 و بهتون قول می دم اگه روی این موضوع کاملا تحقیق کنید و کاملا به ساختار دو پردازنده مسلط بشین حرف من رو تایید خواهید کرد . core i7 870 تنها یه جنبه ی تبلیغاتی برای سوکت 1156 هست تا خریداران به طرفش جذب شن و فکر کنند که قابلیت ارتقا به i7 رو داره ...

---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

لام
    اول از همه اينكه شما نرم افزاري كه ميخواهيد باهاش كار كنيد بايد مشخص باشه و اين كه در چه سطحي كار ميكنيد تا بشه مقدار رم مورد نياز براي كار شما رو تخمين زد
    سيستم هايي كه دوستان براتون در نظر گرفتن فقط ميتونه حالت كلي براي كار با رندر در نظر گرفته شده باشه(چون در رابطه با نرم افزاري كه ميخواهيد باهاش كار كنيد چيزي گفته نشده( Liquid & Eduis , ulead video editor و غيره )ميكس و منتاژ كه فقط Premier نيست)).

خوب اينطور كه نميشه مقدار رم مورد نياز براي كار شما رو مشخص كرد
    ممكنه شما نياز به رم بيشتري داشته باشيد
    4 گيگ رم يعني حداقل مقدار حافظه اصلي مورد نياز براي كارهاي رندر
    فركانس 1600 يعني مقدار فركانس قابل قبول براي كارهاي رندر ( فركانس 1333 اصلا مناسب كار شما نيست (در دو سيستم پيشنهادي) )

حافظه رم نسبت به مقدار فركانسشون تاثير انچناني براي كارهاي رندر نداره كه شما بخوايد به حافظه رم اضافه كنيد و فركانس رم رو بياريد پايين
    من خودم با لب تاپ داداشم با 4 گيگ رم باس 1333 اولين باري كه برنامه پريمير رو باهاش باز كردم با اين كه پردازنده i7 و گرافيك قابل قبول بود سرعت كار اينقدر زمان گير بود كه در اين مورد كلا بيخيال لپ تابش شديم

خيلي جاها هم مشاهده ميشه با اينكه پردازنده واقعا عالي در نظر گرفته شده بازاين مشكل رو دارن كه چرا سرعت رندر براي سيستم من اينقدر پايينه

خوب, جواب واضحه چون هم فركانس رمش پايين بود و هم كارت گرافيكش اين كاره نبود , يعني شما نميتونيد بگيد چون كارت گرافيك من Quadro يا FirePro نيست پس تاثيري روي كار من نداره و يك همچين انتخابي بكنيد(VGA:ATI 4350) اون هم با 512 مگابايت حافظه در صورتي كه حافظه كارت گرافيك واقعا براي كار شما لازمه.

ميگيد نه, پس امتحان كنيد تا نتيجه كار دستتون بياد اونوقته كه ميبينيد عجب سيستم ناجوري بستيد.
    البته شما هم انتظار نداشته باشيد با اين هزينه در هنگام كار با پلاگين و افكت هاي مختلف اين مشكل براتون پيش نياد ولي خوب كارتون بهتر راه ميفته

زماني هم كه شما ميخواهيد رندر انجام بديد در بيشتر موارد هسته هاي cpu تون در حالت لود 100 درصد قرار ميگيره كه حرارت زيادي هم توليد ميشه , بهتره براي cpu هم كولر در نظر گرفته بشه ( البته اگه بخواهي كل روز رو با اين سيستم رندر انجام بدي...

در كل منظورم اينه كه سيستم پيشنهادي مهيارنسبت به بقيه سيستمها با توجه به بودجه اي كه ميخواهيد خرج كنيد هماهنگي لازم براي كار شما رو داره اين كه حالا كسي با كنايه و بدون هيچ دليل واضحي به سيستم مهيار ميگه بازم تعصب , من كه جز پيشنهاد سيستم حرفه اي چيز ديگه اي نميبينم كه بگم روي قطعه خاصي بي دليل تعصب نشون داده
    در اخر هم اينكه پردازنده Intel Core i7 870 با Intel Core i7 950 دراكثر موارد كارايي نسبتا مشابهي دارند , يعني اختلاف كارايي اينقدر كمه كه...

حالا اين تاپيك جاي پيشنهاد سيستم شده محل پيشگويي و زمان وقوع حادثه كه گيرم اينطور هم بشه ولي اين چه ربطي به كارايي سيستم داره . يعني اگه فلان قطعه بعد يك سال توليد نشد سيستمي كه شما الان تهيه كرديد با توقف توليد در سال بعد كارايي سيستمتون هم مياد پايين. من كه ديگه اينجوريش رو نديدم
    شما مثل این که تاپیک رو کامل نخوندی ... بحث سر سوکت مناسب برای cpu هاست
    Last edited by Corei7_980X; 15-12-2010 at 13:07.

7. 2 کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خيلي جاها مشاهده ميشه با اينكه پردازنده واقعا عالي در نظر گرفته شده بازاين مشكل رو دارن كه چرا سرعت رندر براي سيستم من اينقدر پايين
    اونقدر ها هم که شما فکر میکنید فرکانس رم تو مونتاژ تاثیر زیادی نداره!

ATI Fire Pro و Quadro برای رندرینگ های نرم افزار 3 بعدی کارایی فوق العاده ای دارند و نه مونتاژ فیلم!
    برای مونتاژ یک کارت کیچر خوب خیلی بهتر میتونه تاثیر گذار باشه...
    اما تفاوت در سوکت بهره وری کامل از cpu رو از بین می بره ... اما 870 هم تا حدودی معماریش با 1156 های دیگه متفاوته ... ولی من هم 1156 رو کاملا کنار نزدم اما برای پردازنده های i7 بهترین سوکت 1366 هست نه 1156 و بهتون قول می دم اگه روی این موضوع کاملا تحقیق کنید و کاملا به ساختار دو پردازنده مسلط بشین حرف من رو تایید خواهید کرد . core i7 870 تنها یه جنبه ی تبلیغاتی برای سوکت 1156 هست تا خریداران به طرفش جذب شن و فکر کنند که قابلیت ارتقا به i7 رو داره ...
    هادی جان من نمیدونم چرا شما دوس تدارین بحث رو کش بدین...؟!
    870 و 860 دو پردازنده قدرتمند هستند که به ترتیب قابلیت رقابت با 940 و 930 رو دارند...
    و هر دو از سری Core i7 هستند و در رده معماری Nehalm قرار می گیرند
    دلیل اینکه بر روی سوکت LGA1156 قرار داده شدند اینه که مادربرد های LGA1156 با توجه به امکانات پایین تری که نسبت به LGA1366 دارند قیمتشون هم پایین تر هست و بیشتر برای بودجه های متوسط و پایین مناسبتره

نکته مبهمی تو صحبتهام مشاهده میشه؟!

9. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دلیل اینکه بر روی سوکت LGA1156 قرار داده شدند اینه که مادربرد های LGA1156 با توجه به امکانات پایین تری که نسبت به LGA1366 دارند قیمتشون هم پایین تر هست و بیشتر برای بودجه های متوسط و پایین مناسبتره
    ممنون از ابهام زداییت ...

11. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اونقدر ها هم که شما فکر میکنید فرکانس رم تو مونتاژ تاثیر زیادی نداره!

ATI Fire Pro و Quadro برای رندرینگ های نرم افزار 3 بعدی کارایی فوق العاده ای دارند و نه مونتاژ فیلم!
    برای مونتاژ یک کارت کیچر خوب خیلی بهتر میتونه تاثیر گذار باشه...

گلاب بروتون
    ما هم يك ايرادهاي توي پستمون ديديم منتها وقتي پستمون رو حذف كرديم براي ويرايش و نوشتيم اشتباه تايپي core i7 براي پستمون , پست داده بود و اب از سرمون گذشته بود ,دور از ادب بود كه در اين وضعيت پستمون رو ويرايش يا حذفش هم كنيم , گفتيم بزار باشه چكارش كنيم
    خودم دارم سيستم براي كار با 3dsmax و پريمير جمع ميكنم كه پست دادنمون با منتاژ خالي قاطي شد و اين شد نتيجه سر به هوايي ما
    حرف شما هم كه حسابه , حرف حساب هم كه جواب نداره منتها درسته پست اشتباه داديم ولي دليل نميشه كه با كارت گرافيكي و سيستمي كه تاييد ميكنيد موافق باشم

حالا شما كه حال ما رو ميگيريد يه حالي هم به ما بديد
    اينكه من كارت كيچر بگيرم تا چه حد براي بالا رفتن سرعت كارم با پريميرتاثير داره و اينكه تا چه اندازه ميتونه روي نتيجه كارم تاثير داشته باشه
    گرافيك هم قابل شما رو نداره 9400 و يكي هم 5650 تشريف دارن

حالا دوست هم داشتي جواب نده , هر چند كه ميدونم
    جواب ميدي
    Last edited by smile-paul; 15-12-2010 at 18:21.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

گلاب بروتون
    ما هم يك ايرادهاي توي پستمون ديديم منتها وقتي پستمون رو حذف كرديم براي ويرايش و نوشتيم اشتباه تايپي core i7 براي پستمون , پست داده بود و اب از سرمون گذشته بود ,دور از ادب بود كه در اين وضعيت پستمون رو ويرايش يا حذفش هم كنيم , گفتيم بزار باشه چكارش كنيم
    چند وقتي پول براي ارتقا سيستم براي 3dsmax داريم جمع ميكنيم كه پست دادنمون با پريمير قاطي شد و اين شد نتيجه سر به هوايي ما
    بله با شناختی که از شما داشتم این پستتون کمی برام عجیب بود و همین حدس رو هم زدم
    حرف شما هم كه حسابه , حرف حساب هم كه جواب نداره منتها درسته پست اشتباه داديم ولي دليل نميشه كه با كارت گرافيكي و سيستمي كه تاييد ميكنيد موافق باشم
    شما حق دارید با هر سیستمی که دوست داشتید موافق باشید و حتی خودتون هم سیستم جدید پیشنهاد بدید...
    فروم برای همین ایجاد شده...
    حالا شما كه حال ما رو ميگيريد يه حالي هم به ما بديد
    اينكه من كارت كپچر بگيرم تا چه حد براي بالا رفتن سرعت كارم با پريميرتاثير داره و اينكه تا چه اندازه ميتونه روي نتيجه كارم تاثير داشته باشه
    گرافيك هم قابل شما رو نداره 9400 و يكي هم 5650 تشريف دارن

حالا دوست هم داشتي جواب نده , هر چند كه ميدونم
    جواب ميدي
    البته من قصدم حال گیری از هیچکس نبوده و نیست!
    ولی به روی چشم، تا اونجایی که اطلاعات و سوادم اجازه بده در خدمتتون هستم...
    مسلما یک کارت کپچر خوب یکی از ملزومات کار مونتاژ و نرم افزارهایی مثل Premier هست
    و انواع مختلف آماتور و حرفه ای داره که از 30-40 تومن بگیرید تا چند صد هزار تومن...
    و مطمئنا نتیجه کار و سرعتتون رو به شکل چشمگیری افزایش خواهد داد! (البته اگه پردازنده قدرتمند و حجم رم خوبی داشته باشید)

موفق باشید...

14. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    مهیار الان به نظرت با توجه به قطعات دیگه ای که پیشنهاد دادی، Mainی که گفتی مناسبه؟
    بعد دیگه اینکه چه طوره که از یه سری قطعات دیگه بزنیم، به جاش مین رو عوض کنیم؟ مثلا هارد 500 بردارم، ODD نمیخوام و (با اینکه دلم نمیاد) رَم رو یه چیز معمولی تر بگیرم.
    بعد اینکه چرا Core i7 950 نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بعد اینکه چرا Core i7 950 نه؟
    دوست عزیز با بودجه و کاربردی که شما داری i5 ارزش خرید نداره و بهتره i7 بگیری و مزایاش رو هم من و ناظر انجمن - بابک خان عزیز و دوست دیگمون توضیح دادن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •