ممنون از نظرت رفیق
باهات موافقم.... میخواستم آسمون رو تغییر بدم ولی به دلایلی نشد...! حتما دستش میکنم..... درخت ها رو هم آخر کار اضافه میکنم...
بازم ممنون
ممنون از نظرت رفیق
باهات موافقم.... میخواستم آسمون رو تغییر بدم ولی به دلایلی نشد...! حتما دستش میکنم..... درخت ها رو هم آخر کار اضافه میکنم...
بازم ممنون
ممنون از نظرت .....
تکسچر جاده رو تغییر دادم....
2- زیبراش بلد نیستم که بخوام دست انداز بندازم توش
3- آسمون رو هم به حالت قبلی برگردوندم.
4- در مورد تکسچر دیوار هم دارم یه فکرایی میکنم..
بازم ممنون![]()
مدلت که حرف نداره. فقط یه آسفالت کثیف تر بذار. ماشین هم عوض کن یه ژیان بذار جاش![]()
آسفالت رو که عوض کردم.... مدل ماشین رو هم یه پژو 206 جاش گذاشتم ....
یه سوال دارم .... شاید اینجا جاش نباشه... آیا میشه 3ds max 2011 رو تو یه درایو دیگه ای به غیر از درایو خود ویندوز نصب کرد؟؟
نسخه های قبلی راحت این کار رو میتونسم انجام بدم ولی الان هر کار که میکنم نمیشه !![]()
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه اروری میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان مکس 2011 رو توی درایو F نصبیدم...
تو مراحل نصب یه قسمتی هست که می تونی Configure رو عوض کنی.. اون رو یه تستی کن ببین درایو رو میشه عوض کرد؟
تست کردم نشد..... فقط تونستم مسیر Backburner رو تغییر بدم ! ولی خود 3ds max نشد !
میشه یه کم کاملتر توضیح بدین.... چون میخوام 3ds max 64bit نصب کنم.... ویندوز 64 بیت هم نصب کردم....
اگه میشه با عکس مراحل رو توضیح بدین...
ممنون
خوب شما فقط به تنظیمات صفحه ی اول رفتید، روی next کلیک کنید، تو page دوم می تونید درایو رو تعریف کنید، آخر هم روی Configuration Complete کلیک کنید.
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
ممنون از راهنماییت.....![]()
کمک بزرگی بهم کردی.... دمت گرم داداش.... من خیال میکردم اگه Next رو بزنم میره تب بعدی !
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)