سیستم خوبیه و بهترین توی رنج قیمتش هست...ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک به من کمک کردن پس همین سیستم اخر تصویب شد .
پیشاپیش مبارکتون باشه.
سیستم خوبیه و بهترین توی رنج قیمتش هست...ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک به من کمک کردن پس همین سیستم اخر تصویب شد .
پیشاپیش مبارکتون باشه.
ممنون
راستی یه چیزایی درباره phenom2 شنیدم . اصلا چنین چیزی هست ؟ اگه اره چیه یه تکنولوژی جدیده ؟ چه قدر با این phenom x6 که قرار من بگیرم فرق داره؟
Phenom II اسم سری CPU هست دیگه... شما هم دارید Phenom II X6 تهیه میکنید.ممنون
راستی یه چیزایی درباره phenom2 شنیدم . اصلا چنین چیزی هست ؟ اگه اره چیه یه تکنولوژی جدیده ؟ چه قدر با این phenom x6 که قرار من بگیرم فرق داره؟
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
منظورتون همین بود؟
بله . ممنون
منظورم همین بود.فرقش با phenom1 چیه؟ ایا این یه تکنولوژی جدیده ؟ تو phenom 1 هم 6 هسته ای داشت ؟ در مورد سکوتهای amd میشه بیشتر توضیح بدید. ایا از همون تکنولوژی ها intel ه ( البته بعید میدونم) . لطفا در مورد مزیتها و عیبهاش نسبت به سوکتهای 1366 و ... intel بگید.
phenom قدیمی تر هست...نانومتر پایین تر و در کل ضعیف تر و الآن ارزش خرید ندارن.منظورم همین بود.فرقش با phenom1 چیه؟ ایا این یه تکنولوژی جدیده ؟ تو phenom 1 هم 6 هسته ای داشت ؟
خیر نداشت.
سوکت های AMD کم تر از اینتل هستن و در کل فعلا به AM2 . AM2+ , AM3 تقسیم میشن که برای بودجه شما AM3 مناسبه.در مورد سکوتهای amd میشه بیشتر توضیح بدید.
خیر. کلا فرق میکنن.ایا از همون تکنولوژی ها intel ه ( البته بعید میدونم) .
1366 خب قویتر و گرونتره...لطفا در مورد مزیتها و عیبهاش نسبت به سوکتهای 1366 و ... intel بگید.
این am3 رو با کدوم سکوت hintel میشه مقایسه کرد؟ منظورم اینه که با کدوم همترازه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)