---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
msi اسلاته کمتری داره.
2200 که زیاده خب اگر تا 2000 هست پس 2200 ساپورت نمیکنه.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
msi اسلاته کمتری داره.
2200 که زیاده خب اگر تا 2000 هست پس 2200 ساپورت نمیکنه.
این کدوم مدل از گیگاست؟؟؟؟
من عاشق گیگام فقط واسه این چیدن اسلت هاش
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
یعنی هیچ مینی نیست که رم 2200 ساپورت کنه؟ من الکی پول دادم یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس رم هام صفحه قبلی بود دیگه با اطلاعات کامل
Last edited by khalil12345; 18-01-2011 at 00:23.
من نمیدونم چرا توی چیپ 890 گیگا اینقدر کم مین داده همش 3 تاست.
این مدل هم عالیه.آخه 6 تا هم ساتا داره واسه منی که کلی هارد دارم خوبه.7 ترابایت هارد دارم.
4 عدد هارد و 1 دی وی دی رایتر
پس این مدل و مدله asus میتونه انتخابه خوبی باشه.
![]()
pasargadd جون ممنون 20 دقیقه تایمم داره تموم میشه. با فکر هامو کنم انتخابی بود باهات مشاوره میکنم.
ممنون مرسی
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
اره توی مدل های asus هم نگاه میکنم بازم. این مدل هم خوبه.
فقط از پایین بودن چیپ هاشون میترسم که در آینده باز مدله مینم پایین نیاد
از این لحاظ اصلا نگران نباشین 870 جدید هست وارزشیه زیادی داره.
توی کارکرد سیستم هم به هیچ وجه تاثیر نمیزاره. مهمترین مسئله توی چیپهای جدید فقط کراسفایر هست.
همونطور که گفتم شما بودجرو بزار روی پاور و کولر همچنین تهویه کیس.
خوب من تصمیم گرفتم مادربرد با سی پی یو رو آخر بگیرم.الان میخوام گرافیک بگیرم اگه بشه.دوستان اگه میتونین راهنمایی کنید آخه زیاد روی گرافیک ها تخصص ندارم.
اولا الان ati بهتره یا GeForce ؟ من خودم ati میخوام آخه سیستمم amd
از نوع برند ها اطلاعاتی ندارم چون همیشه گیگا میگرفتم قطعه های دیگه رو گرافیک رو هم از همین برند میگرفتم، چه برندی بهترینه؟
نظر خودم الان 5770 اما اگه میشه با 30 یا 40 تومان بیشتر مدله بهتری گرفت پیشنهاد بدید.
مبلغ مورده نیاز هم تا حححححدود 250 میخوام باشه.
اینا به نظر چیزای خوبی میان اما قیمت ندارم،دوست دارم گرافیکم فنش مثل اینا باشه یعنی برد کارتم دیده نشه.
منتظره نظرات خوبتون هستم.
در آخر که خواستم سیستمو جمع کنم میخوام عکس همه قطعات رو رو دونه دونه بزارم تا ببینیم چی میشه این سیستمه ما.
با تشکر از همه
Last edited by khalil12345; 18-01-2011 at 23:47.
HD 5770=200.000خوب من تصمیم گرفتم مادربرد با سی پی یو رو آخر بگیرم.الان میخوام گرافیک بگیرم اگه بشه.دوستان اگه میتونین راهنمایی کنید آخه زیاد روی گرافیک ها تخصص ندارم.
اولا الان ati بهتره یا GeForce ؟ من خودم ati میخوام آخه سیستمم amd
از نوع برند ها اطلاعاتی ندارم چون همیشه گیگا میگرفتم قطعه های دیگه رو گرافیک رو هم از همین برند میگرفتم، چه برندی بهترینه؟
نظر خودم الان 5770 اما اگه میشه با 30 یا 40 تومان بیشتر مدله بهتری گرفت پیشنهاد بدید.
مبلغ مورده نیاز هم تا حححححدود 250 میخوام باشه.
این به نظر چیزه خوبی میاد اما قیمت ندارم
GTX 460 768mb=230.000
GTX 460 1GB=270.000
HD6850=250.000
Erfan جون سلام تازه میخواستم بهت پیام بدم ازت نظر بخواما که خودت اومدی. کاش 1 گرافیک سری6 میخواستم
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
این آخریه چه برندیه؟ عکسی داری ازش؟ خوبه به نظرت
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
این GTX ها ati هستند یا نه؟ اطلاعات میدی.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)