سلام عزيز جان
من تيك رو برمي دارم ولي باز برميگرده به حالت اول و گزينه hidden هم اصلا حالت غير فعال پيدا كرده و امكان تغيير اون هم نيست .
سلام عزيز جان
من تيك رو برمي دارم ولي باز برميگرده به حالت اول و گزينه hidden هم اصلا حالت غير فعال پيدا كرده و امكان تغيير اون هم نيست .
این یعنی اینکه هنوز سیستم شما ویروسیه حالا که ویروس قبلی رو پاک کردی، آویرا نسخه جدید رو دانلود و نصب کن و سیستم رو اسکن کامل کن.
سلام شما این را دانلود کن و اجرا کن ببین شو هیدن برمیگردد.---------.org/FAQ/ShowHideFilesFixer.exe
پسوردفایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
سلام.دوست عزیز
بعضی ویروس ها به علت تغییری که در ریجستر ایجاد میکنند باعث بروز این مشکلات میشود.
شاید رو سیستم ایشان ویروس نباشه ولی مشکلات وتغییراتی که این ویروس به وجود اورده است.
خوش وخرم باشید.
درپناه حق
ممکنه هیدن سیستمی شده باشن
با CMD ببین می تونی برشون گردونی؟
با دستور attrib -s -r -h
سلام
ممنون از راهنمايي همه دوستان با هيچ كدام درست نشد و مجبور شدم همه محتويات فولدرها رو تو فولدرهاي جديد بريزم و اونها رو دستي پاك كنم و فعلاهم كه برنگشته . هرچند جاي اين سوال نيست ولي اگه يكي از عزيزان لطف كنه و لينك دانلود آخرين ورزن كسپر رو با سريال بده كه دردسر نصب نداشته باشه ممنون ميشم .اين دو سه روزه حسابي بابت اين مشكل اذيت شدم و حال گشتن ندارم .
سلام دوستان
من برنامه ی رفع این مشکل رو ساختم
جزئیات بیشتر رو هم در وبلاگ زیر گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که بتونم کمکتون بکنم
Last edited by Pazahr-ma; 07-04-2013 at 14:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)