بيا با اينكه سرم شلوغ بود برات يه سمپل گذاشتم
اينم بعد از كامباين تكسچر كه بالا گفتم
![]()
بيا با اينكه سرم شلوغ بود برات يه سمپل گذاشتم
اينم بعد از كامباين تكسچر كه بالا گفتم
![]()
یک تصویر جدید از بازی :
راستی دوستان به نظر شما کدام سبک ادامه بدم همین نوع بازی Aracde ادامه بدم یا همون سبک Fps-Driving?
(سیستم سوار و پیاده شدن به صورت دیانامیک پیاده شده!)
Last edited by parvizamd; 05-12-2010 at 14:07.
همین سبک خیلی بهتره... به نظرم سعی کن از بازی آخرین پرواز بهتر بشه...
شات بازی ایرانی آخرین پرواز (البته فکر میکنم این بازی رو چهار-پنج نفر ساختن ):
اینم تاپیکش تو پرشین دیزاین:
ببین مخصوصا دریاش خیلی تکسچر طبیعی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا پرویز شما برای پره هلیکوپتر از اون روشی که آقا امید تو پشتیبانی یونیتی گفته بود استفاده نکردی؟
مدل سازیت تو بازی هم زیاد جالب نیست . همین دیوار قلعه(یا هر چیز ی که هست) یا همون دیش .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرویز جان اگه می خوای ضعف تو مدلهات زیاد دیده نشه بزن تو کار مدلهای فانتزی . یعنی از واقع گرایی بیا بیرون برو سمت محیط فانتزی
اگه هم می خوای همین سبک رو ادامه بدی یک کم رو مدل سازیت کار کن البته مدل سازی بد نیست بیشتر تکسچرینگ و uv رو روش کار کن. کلی آموزش تو اینترنت هست بلاخره هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد.
پرویز جان با 3D Game Studio که کار میکردی فریم ریت پایینو بهونه میکردی ! حالا دیگه چی میخوای بگی ؟! خیلی عالی بازی میسازی فقط مشکل بازیهات گرافیکه . ما گرافیک بالا میخوایم ! شات جدیدی چیزی نیست از بازیت ؟
دوستان پس مدت ها فهمیدم هیچی تو بازی سازی نیستم نه مدل سازیم خوبه و نه برنامه نویس قدری هستم
شما لطف دارید میدونید :
بازی رو با بدبختی می سازم با منت آپ می کنم آخر کار یک کار ضعیف می دم بیرون
سلام
به نظر من شما از نظر برنامه نویسی که هیچ مشکلی نداری....دوستان پس مدت ها فهمیدم هیچی تو بازی سازی نیستم نه مدل سازیم خوبه و نه برنامه نویس قدری هستم
شما لطف دارید میدونید :
بازی رو با بدبختی می سازم با منت آپ می کنم آخر کار یک کار ضعیف می دم بیرون
فقط می مونه مدلسازی که اونم مشکل اصلی شما اینه که خودت رو محدود میکنی به cinema 4d سراغ مکس و مایا نمی ری
بعد نکته ی خیلی خیلی مهمی که تو گرافیک بازی تاثیر داره ( حتی ممکنه از گرافیک مدلها هم تاثیرش بیشتر باشه) ساخت سیستم ذره ای ( پارتیکل سیستم) قوی هست اگر چند تا پارتیکل قوی داشته باشی اصلا مدلهات به چشم نمیان![]()
امیررضا جان چند نکته را باید بگم :
CIMENA4D یکی از بهترین استدیو های سه بعدی هست و تنها عیب این برنامه نداشتن راهنمای تعبیه شده (حجم خود برنامه 55 مگ و حجم راهنما 35x مگ )
برای مثال شرکت سونی پیکچیر از cimena4d و polar express (قطار سریع سیار قطب شمال)کارکوتی بیشتر به خاطر گرافیک جذابش مورد توجه گرفت از cimean4d استفاده کرده . عیب از خود منه هیچی بلد نیستم اومدم بازی بسازم!
مجبورم حرف بد بزنمبازی رو با بدبختی می سازم با منت آپ می کنم آخر کار یک کار ضعیف می دم بیرون
دوستان گوشاشونو بگيرن
آخه ك..مخ نه من از شكم مادرم مدل ساز بيرون اومدم نه اميد نه بقه
هممون يكي دوتا بازي مثل تو ساختيم بعد براي يه مدت بازي سازي رو بوسيديم گذاشتيم كنار يه مدت رفتيم اينجا و تميرن كرديم رو گرافيك
پس تو هم همين كارو كن
من خودم به شخصه فقط با blender كار ميكنم يه چيز در پيت 7 مگابايتي ( ورژن اوليا كه دانلود كردم اين حجم رو داشت ) اما حالا انقدر توش قوي شدم كه همه چيزي ميتونم باهاش بسازم
+
هيچ منبا آموزشي يي هم نداشت بلندر همين الانشم نداره (خيلي كمه )
اينم تاريخ كار من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البطه با اين زشتي نيستم )
و ......
اينا رو ببين
دست از بازي سازي تو اين دو سال برداشتم و فقط رو گرافيك كار كردم از كاراي خوشك و مزخرف به كاراي قابل قبول رسيدم (البطه الان ديگه قدرتم خيلي بالا تر از اين حرفا رفته :دي )
نبينم ديگه كم بياريا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)