تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: قهوه ي تلخ

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چرا کپی میکنیم؟
    چه چیز تو اروپاییان هست که تو افکار و جیب های ما نیست؟
    1.پول
    2.فرهنگ رسانه ای

من خودم بالشخصه پول برای خرید نسخه اصل ندارم . یعنی اگه بخوام بخرم کم میارم . زیادن مثل من .
    حالا از کسی چیزی کم میشه اگه من برم کپی نگاه کنم ؟ یعنی اگه نتونم کپی پیدا کنم عمرا اصل بخرم . پس کپی دیدنم بهتره از ندیدنم هست . لااقل اینجوری چند نفری هم با این سریال اشنا میشن و شاید اونها هم برن اصل بخرن .
    در کل میگم کپی دیدن دلیلش وجود نسخه های کپی نیست . دلیلش نخواستن و نخریدن ارجیناله . مطمئن باشید کسی که کپی نگاه میکنه اگه کپی ای وجود نداشت قید نسخه اصل رو هم میزد .

آقا شما اصلا خودتو ناراحت نکن...اصلا بحث بحث سوال شما نیست زیاد....دیدگاه ها بیشتر کلیه و به نظر من دیدگاه های جالبی بیان شده.

به نظر من سناریوی بدی راه انداختن اولش....آقا کمپین حمایت از مدیری..تو ف-بوک...اینور...اونور...مدیری لابد به اندازه کافی حامی داره که کارش لنگ نمونده.

در کل منم هم با کپی کردن مخلفم...البته نه به دلایل واهی که این آقا بخاطر ما فلان کرد و بهمان...

البته قیمت سریال هم زیاده به نظرم...ظاهرا بالای 80 تومن! همین قیمت زیاد هم باعث میشه مردم به سمت کپی برن...

یکم از طمعتون کم می کردین و ارزونتر میدادین !
    با این نظرت موافقم . اگه قیمت سریال کمتر میشد خیلی مشتریش بیشتر بود .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

...
    آقا میگم این قضیه قهوه تلخ هم داره میشه مثل این قضیه یارانه هاو....شده بحث روز...شاید از اون هم جلو بزنه!!!!
    دوستان هر کی راجب به کپی میاد اظهار نظر میکنه یه نصیحت برادرانه بهش میکنم...تو جائی که بیشتر مردم(بلانسبت)با تعصب ونه ازرو منطق صحبت میکنن وقتتون رو تلف نکنین!!!شما هر چی دلیل بیارین اونا یه چیزی دیگه میگن...اینو ازرو تجربه شخصی گفتم...یه مدت پیش تو تایپک قهوه تلخ رفتیم چند تا پست زدیم ...یهو چند نفر که اصلا باواژه کپی رایت آشنا نبودن وفقط یه سره میگفتن کپی نکن...کپی نکن...کپی نکن...بابدترین جملاتی که لایق خودشون بود بهمون حمله کردن...درصورتی که بالا تا پائین خودشون کپیه...از ویندوزشون بگیر تا پیچ ومهره خونشون!!!دیگه نمیدونن تو این شرایط واین وضع چه اقتصادی وفرهنگی حرف زدن از کپی رایت و...بی معنیه...
    حالا ببینین چند نفر بعد از زدن این پست به بدو بدو میفتن!!!

4. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

برای چندمین بار از مدیران عزیز تقاضا دارم ایننجارو قفل و حذف کنند . چون ادامه ی این تاپیک میرسه به بدو بیراه گفتن و متلک انداختن کاربرای محترم !!! فروم به همدیگه و اخرشم هیچی به هیچی ...

6. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

نکته به همه ی دوستان: یاد بگیرید که از درایوهای سریال ای تی ای استفاده کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان عزیز این تاپیک درخواست کرک هست .

ایشون سوال پرسیدن و در پست دوم جوابشون رو گرفتن .

نیازی به نظر بقیه دوستان نبود ( تاپیک بحث در مورد سریال موجود است )

از مدیران هم خواهش می کنم با مشاهده چنین مواردی سریعا تاپیک را قفل کنن تا باعث بحث و درگیری بین اعضا نشه .

9. 3 کاربر از oj2008pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همه قسمتاشو یا اورجینال گرفتم یا از دوستام که اورجینال خریده بودن گرفتم...ولی دوستان جو گیر شدن!!لطفا هر موقع همون آنتی ویروس روی سیستمتون رو به صورت اورجینال تهیه کردید(بقیشون به کنار ) دم از این فرهنگ گم شده بزنید و این دوستمونو به باد اعتراض بگیرید (آدرس مغازه هایی که اورجینالشو میفروشن رو اگه خواستین پ.خ میکنم بهتون)
    موفق باشید

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

البته قیمت سریال هم زیاده به نظرم...ظاهرا بالای 80 تومن!

یکم از طمعتون کم می کردین و ارزونتر میدادین !
    56 هزار تومن میشه البته!!
    و اگه 2500 حساب کنید میشه 75 هزار تومن×

12. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای چندمین بار از مدیران عزیز تقاضا دارم ایننجارو قفل و حذف کنند . چون ادامه ی این تاپیک میرسه به بدو بیراه گفتن و متلک انداختن کاربرای محترم !!! فروم به همدیگه و اخرشم هیچی به هیچی ...

تا حالا كه فقط خودت متلك وار جواب پست منو داديد!

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه واقعا قصد داريد به مسائل تكنيكي جهت شكستن قفل هاي بونجل vcd بپردازيد متفق القول تمامي پست هاي خودتون رو در اين تاپيك به غير از پست يك حذف كنيد تا با هم در رابطه با تكنيك هاي استفاده شده بحث كنيم
    نه در رابطه با اينكه مهران مديري(معلوم الحال) ذاتا شخص خوبيست يا نه صحبت كنيم و پست هاي صد تا يك غاز بدهيم !
    ==
    ختم كلام=
    استفاده ( سرقت) امضاي ديجيتال فايلهاي يك سيستم عامل و ساخت فايل جعلي svchost و يا غير فعال كردن task manager به گمان اينكه امكان end task كردن فايلهاي loader از بين مي رود ( با توجه به وجود task manager هاي بي شمار ) از ساده لوحانه ترين و كودكانه ترين روش هائي است كه فرد يا گروه سازنده به تصور خود نام قفل را بر آن گذارده اند !!

15. این کاربر از mahramasrar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

56 هزار تومن میشه البته!!
    و اگه 2500 حساب کنید میشه 75 هزار تومن×
    چرا؟ مگه 100 قسمت نیست؟میشه 33 پکیج ضربدر 2500 میشه بالای 80 دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •