اقا من باید از کجا بفهمم که کدوم یک از هدفونای بالا بهتره؟ من استفاده هام رو گفنم لطفا به من بگین چی بهتره یه مدل خاص بگین که همه با هم روش اتفاق نظر داشته باشن و باز هم یاشه.
اقا من باید از کجا بفهمم که کدوم یک از هدفونای بالا بهتره؟ من استفاده هام رو گفنم لطفا به من بگین چی بهتره یه مدل خاص بگین که همه با هم روش اتفاق نظر داشته باشن و باز هم یاشه.
والا دوست عزیز بر عکس نظر دوستان من میگم شما چون واسه بازی می خوای و تو بازی بیس مهمه و از طرف دیگم باید زیاد بتونی رو سرت نیگرش داری و گوشت اذیت نشه شما باید Semi - close بگیری ...اگه واسه گیم فقط و فقط میخوای از برند logitech یا creative بگیر اگه میخوای گاهی باهاش آهنگ هم گوش بدی همون مدلی که گفتم بهت خداست شک نکن پشیمونم نمیشی akg 142 HD
درود/
سلام. دوستان بحث پراکنده شد. لطفاً نظر ندیدن و ولش کنین به امان خدا...
یه کم هدفمند تر بحث کنین که دوستمون بتونه یه انتخاب خوب داشته باشه. الان از بین برند های
Creative - AKG - Sony دوستان کدوم رو مناسب میدونن؟ حالا اون In ear بودنش یا نبودنش جداست...![]()
حرف دل منو زدین ممنون اقا اول با توجه به این که من 50 در صد بازی ،30 درصد فیلم ،و 20 درصد اهنگ گوش می دم برندشو بگین تا بد بریم رو مدل.
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
راستی بقیه برند ها رو هم اگه کسی فکر می کنه بهتره بگه.
من که گفتم سن هایزر-کرتییو-akg-سونی ...
اما چون سن هایزر ها الان فیکش خیلی زیاد شده ریسک داره ...
میمونه کریتیو و سونی و ای کی جی ...
شما چون خودت رو اهنگ و فیلم و بازی متمرکز هستی برای همین گفتم اوپن بگیر که بهترین حالت هست .
من تو سن هایزر مدل ها رو گفتم ...
نظر من ...
از اونجاییکه 50% بازی
و در اولویت هست انتخاب هم باید در اولویت باشه ....
به نظر من 200 تومن واسه شما هزینه کردن بی مورد هستش و معقول به نظر نمیاد .....
یک کلام :
برو تو لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد زنگ بزن نمایندگی تهران ... یا جایی که زندگی میکنی ببین کدوما رو دارن ...
بیا اینجا مطرح کن تا بریم جلو
البته نظر شخصی من روی این گزینه هستش: CREATIVE Fatal1ty Gaming Headset
اینم لینکش واسه اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هدفون جنس ابرهاش که روی گوش قرار میگیره مخمل هستش .. که تصور میکنم راحت ترین ایر هستش در حال حاضر واسه هدفون استفاده میشه .... ( ابر های هدفون HD555 هم از همین جنس مخمل هستش)
اقا من از دبی و ... هم می تونم بگیرم و اگه فکر می کنین 200 تومن خیلی زیاده اشکال نداره من گفنم 150 تا 200 حتی کم ترم شد باز مشکل نیست ولی به نظر خودم هم اپن یهتره و راستی چرا هیچکی logitec پیشنهاد نمیده من موس و کیبردم هز همین برنده گفتم حتما در این ضمینه هم دستی داشته!حالا در حالت کلی تو این 4 برند کسی می تونه تمام هد فونایی رو که من می تونم بخرم با این بودجه و اپن هستن لیست کنه؟ اون طوری یکی یکی خط می زنیم می ریم جلو. شرمنده ام این قدر زحمت می دم ها!![]()
Last edited by dehghani1375; 09-11-2010 at 18:13. دليل: تایپی
راستی g35 هم بد نیستا ! 7.1 کانالس!
اینم یا حاله شما هم یه چیزی
بگین دیگه!Aurvana X-Fi
راستی دوستان گفتن که اگه من یه هدست برا بازی بگیرم و یه هد فون برا اهنگ بهتره نظر شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)