تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: این کارت ویزیت را چگونه طراحی کنیم

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ممنون از شما و تمام دوستان که صمیمانه راهنمایی فرمودند

چند سوال

در مورد سایز کارت ویزیت مثلاً من همیشه 8 در 4.5 می گیریم بعضی ها رو دیدم 8.5 در 4 و نمی دونم سایزهای در همین حد می گیرند (نه با اختلاف زیاد) می گیرند می خواستم ببینم فرقی دارد و مشکلی ایجاد نمی کند سر این نیم سانت ها ؟؟؟؟

2- شما این مهد را با چه فونتی نوشتی آخه میدونید ظاهراً با توجه به راهنمایی دوستان فقط در کلک وجود دارد چون نستعلیق و میرعماد که من ندیدم

3- فرموده بودین: « نوشته ها مشکی رو حتما تک رنگ Black بگیر این کد رنگش ( c:0 y:0 m:0 k:100 ) .» میشه در این مورد بیشتر توضیح بدهید که چطور این کار را انجام بدهم کجا این ارقام را وارد بزنم؟ اصلاً مزایای این کار و انجام ندادنش چه مشکلی دارد؟

4- نیم سانت که گفتید فاصله بگذاریم، من به صورت چشمی و حدسی فاصله میگذارم میخواستم ببینم در خود فتوشاپ چنین چیزی تعبیه شده است؟

5- و انشااله آخرین سؤال راستش این فرمت PSD دانلود نمیشه میشه یک بار دیگه یا یک جای دیگه آپش کنید یا امتحانش کنید ببینید مشکل چیه شرمنده واقعاً

سلام عزیز ....

خوب جواب سوال اول
    1 - در مورد سایز کارت ویزیت باید بگم که توی شیت که میبندن سایز کارت ویزیت رو 8.5 در 4.8 میزنن خوب اگه سایز از این کوچیک تر بدید برا چاپ مشکلی نیست اما اگه کافی 1 سانت بزرگ تر باشه اونوقت قیمت 2 تا کارت ویزیت حساب میشه که این 1 سانت و نیم میل ها خودش رقمی میشه که توی شیت جای چندتا کا رو میگیره .

2 - خوب دوست عزیز برای نوشتن مهد شما باید از نستعلیق استفاده کنید این فونت نستعلیق است نه شکسته نستعلیق و نه ... دیگر نمی دونم تا چه حد با خطاطی آشنا هستید اما توی نرم افزارهای میرعماد ، کلک ، خطاط مریم و ... خط نستعلیق وجود داره اما قدرت خطوط با هم فرق داره که بحث جدایی داره .... من این رو توی با خطاط مریم به شکل زیر توضیح میدم :
    الف - ابتدا مینوسی مهد که به شکل زیر میشه :

ب - مطابق تصویر زیر بر روی نوار ابزار روی شکل های که دور آن خط کشیده شده به ترتیب ابتدا روی حرف ه کلیک کرده تا سبز شود بعد ابزار را اعمال کنید ، بعد از این عمل نوبت به مد میرسد که روی ابزار شکل 2 کلیک کرده و بین ه و د کلیک کرده تا سبز شود بعد ابزار رو اعمال کنید مبینید که کشیده می شود مثل شکل زیر :

حالا از بالای صفحه آیکن کپی رو بزن و هرجا که خواستی استفاده کن

3 - در مورد کد رنگ هم توی فتوشاپ هنگامی که میخوای رنگ رو انتخاب کنی توی قسمتهای پالتش مقادیر rgb و CMYK درج شده که در زمینه چاپ از گزینه دوم استفاده کنید .

4 - چیز دقیقی فکر نکنم خودم هم با خطکش و یا چشمی میزنم کارهای طراحیم رو .
    5 - چک کردم ، عزیز لینک رو توی یک دانلو منیجر وارد کن بعد شروع به دانلود کن یا توی یه تب جدید سیو کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by boy_kochak; 01-11-2010 at 23:43.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام عزیز ....

کد:

سلام واقعاً لطف کردید خیلی زحمت کشیدید

1- اصلاً نمیدونستم با خطاط مریم هم میشه اینطور نوشت راستی از کدام ورژن استفاده می کنید لینک دانلود (البته با کرکش) را برام میگذارید.

2- اون علامته هست بالای کلمه هست را نفرمودید چطور گذاشتید

3- در مورد لینک دانلود هم مقصر این فایرفوکس هست نمی دونم چرا دانلود نمی کرد مرسی واقعاً

4- راستی با وقتی با مریم این کلمه را نوشتیم و کپی زدیم و در فتوشاپ پیست زدیمش نمیشه بهش سایه و استروک داد ؟؟؟

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

[QUOTE=Farjameh;5573149]
    سلام
    شما این سری فونت را جایی برای دانلود میشناسی یا میتونید زحمت آپش را بکشید

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

همونطور که گفتم من از فونت های داخل مجحوعه کینگ ریختم و بلد نیستم چیزی رو آپ کنم. فقط بلدم دانلود کنم.
    دستت درد نکنه

راستش یک آدرس برای آپ فایل ها هست

امکانش هست آپ کنید البته اصلاً نمیخوام زحمت بشه

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

[QUOTE=nelahe;5574957]سلام واقعاً لطف کردید خیلی زحمت کشیدید

1- اصلاً نمیدونستم با خطاط مریم هم میشه اینطور نوشت راستی از کدام ورژن استفاده می کنید لینک دانلود (البته با کرکش) را برام میگذارید.

2- اون علامته هست بالای کلمه هست را نفرمودید چطور گذاشتید

3- در مورد لینک دانلود هم مقصر این فایرفوکس هست نمی دونم چرا دانلود نمی کرد مرسی واقعاً

4- راستی با وقتی با مریم این کلمه را نوشتیم و کپی زدیم و در فتوشاپ پیست زدیمش نمیشه بهش سایه و استروک داد ؟؟؟

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

[QUOTE=Farjameh;5573149]

سلام عزیز ....
    خوب در مورد سوال اول به تاپیک زیر مراجعه کن .... لینک دانلودش هم هست همراه با سایر نرم افزار ها

کد:
    سوال دومتون هم واضحه اون علامت در بالا ی نوار ابزار مشاهده میکنید انتخاب کیند و در محل مورد نظر کلیک کنید .
    در مورد کپی کردن چند روش وجود داره برای فتوشاپ ، اگر برنامه وکتور مثل فری هند و کرل دراو دارید اابتدا در این برنامه های کپی کنید و خط رو مرتب کنید بعد فایل نهایی رو با پسنود eps خروجی بگیرید و اگر این ها رو هم ندارید میتویند با نرم افزارهای پرینت مجازی pdf تبدیل کنید و ... و اگز باز هم نتونستید این کار رو بکنید از محیط کاری خطاط که تایپ کرده اید با دکمه print screen یک پرینت مجازی بگیزید و عکس رو در فتوشاپ paste کنید . و به راحتی edit نمایید ....

موفق باشید و مغرور نشوید به دانسته هایتان یاد بگیرد و یاد بدهید ....

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال مهم

راستش وقتی کارت ویزیت را با فتوشاپ باز می کنم خیلی پر رنگ است اما وقتی آن را jpg می کنم کمرنگ می شود چرا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال مهم

راستش وقتی کارت ویزیت را با فتوشاپ باز می کنم خیلی پر رنگ است اما وقتی آن را jpg می کنم کمرنگ می شود چرا؟

خوب محیط فتوشاپ به نوبه خودش یه کمی توی شارپ بودن تصاویر کمک میکنه وقتی marge میکنی مقداری افت میکنه که بازم به طراحی شما بستگی داره ....

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب محیط فتوشاپ به نوبه خودش یه کمی توی شارپ بودن تصاویر کمک میکنه وقتی marge میکنی مقداری افت میکنه که بازم به طراحی شما بستگی داره ....

سلام دوست عزیز در طراحی چه کاری می توان انجام داد که این افت پیش نیاید

ببخشید میشه بگید شارپ و marge چه معنی دارند

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    دوستان من هم برای مشاور املاکمون الان چند تا کارت ویزیت طراحی کردم
    ولی چون زیاد حرفه ای نیستم از شما کمک میخوام اگر کسی کارت ویزیتی حرفه ای در رابطه با مشاور املاک داره بذاره تا کلی ثواب ببره....

این هم کارت ویزیتهایی که خودم ساختم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

در عکس زیر شماره 1 مربوط به موقعی است که فایل را در سی دی رایت کرده ام و بازش می کنم

شماره 2 مربوط به زمانی است که هنوز در سیستم است

ببینید در شماره 1 رنگ ها عوض شده اند، تیره شده اند

اما در شماره 2 رنگ ها شفاف هستند

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

با سلام
    دوستان من هم برای مشاور املاکمون الان چند تا کارت ویزیت طراحی کردم
    ولی چون زیاد حرفه ای نیستم از شما کمک میخوام اگر کسی کارت ویزیتی حرفه ای در رابطه با مشاور املاک داره بذاره تا کلی ثواب ببره....

این هم کارت ویزیتهایی که خودم ساختم

کارت ویزیت های شما عالی هستند (البته ببخشید من نمی توانم حرفه ای بررسی کنم)
    در اولی کلیدی که جلو خانه است محشر است

و در دومی خانه ای که در دست است

و در هر کدام این دو عکس خودنمایی می کنند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

در عکس زیر شماره 1 مربوط به موقعی است که فایل را در سی دی رایت کرده ام و بازش می کنم

شماره 2 مربوط به زمانی است که هنوز در سیستم است

ببینید در شماره 1 رنگ ها عوض شده اند، تیره شده اند

اما در شماره 2 رنگ ها شفاف هستند

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

کارت ویزیت های شما عالی هستند (البته ببخشید من نمی توانم حرفه ای بررسی کنم)
    در اولی کلیدی که جلو خانه است محشر است

و در دومی خانه ای که در دست است

و در هر کدام این دو عکس خودنمایی می کنند
    دوست عزیز برنامه ای که باهاش کارت دوم رو باز کردید nero photo snap است که کلا رنگ ها رو به صورت rgb نشون میده و قابل اطمینان نیست پس همیشه رنگ کارت در برنامه هایی مثل فتوشاپ ببین اونم CMYK Mode و در تصویر یک هم که cd رایت شده است بازم تصویر چاپی رو نمی تونید مشاهده کنید .... بهترین راه استفاده از فتوشاپ CMYK Mode .
    در ضمن کارت های amir_olympia اشکالاتی دارند که اگر بشه بعدا در مورد بحث میکنم .

10. این کاربر از boy_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •