بعید میدونم یه دوربین تو این رنج قیمت افت 100 تا 150 تومنی داشته باشه
که اگر اینجوری باشه که G12 کانن هم باید حدود 450 بشه که در اینصورت بازهم صرف با G12 هستش![]()
بعید میدونم یه دوربین تو این رنج قیمت افت 100 تا 150 تومنی داشته باشه
که اگر اینجوری باشه که G12 کانن هم باید حدود 450 بشه که در اینصورت بازهم صرف با G12 هستش![]()
g12 حدودا 600تومنه که اگه قرار به کیفیت باشه صرف به اینکه با حدود 100 تومن بیشتر canon d700 گرفته بشه که واقعا کیفیتش خیلی بهتره
درسته ولی خوب اندازه هم مهمه وگرنه همین الانم نیکون D3000 هست با قیمتی مناسب![]()
درسته دوست عزيز ولي توجه داشته باش كه من اين تاپيك رو زدم تا كساني كه علاقه اي به داشتن دوربين حرفه اي ندارن بتونن دوربيني غير حرفه اي با كيفيت بالا انتخاب كنن
بازم تكرار ميكنم اينجا تاپيك دوربينهاي پيشرفته كوچك و نيمه حرفه اي با كيفيت بالاست
دوربين حرفه اي استفاده كننده خاص خودشو داره دليل نميشه كه هر كسي با هر دانش عكاسي حتما دوربين حرفه اي بخره چون كيفيت بالاتري داره !
من خودم به شخصه به هيچ وجه علاقه اي ندارم كه دوربين سنگين وزن و حجيم دستم بگيرم كه براي استفاد از امكاناتش هميشه مجبور باشم چند كيلو لنز و تجهيزات جانبي حمل كنم...
-----------------
Last edited by toolhelp; 22-12-2010 at 16:33.
يك دوربين نيمه حرفه اي مظلوم هم وجود داره كه شايد كمتر كسي تا حالا چيزي ازش شنيده باشه ولي اين دوربين از نظر مقدار نويز و كيفيت تصوير حرفهاي زيادي براي گفتن داره. با قيمتي حدود 750 تومان
Olympus E-PL1
البته مقايسه اين دوربين به دليل سنسور بزرگتر و استفاده از لنز با دوربينهاي قبلي اين تاپيك كار درستي نيست ولي براي اينكه بدونين در رده نيمه حرفه اي چنين قولهايي وجود دارن جالبه
دوربينهايي كه از نظر قيمت رقيب اين دوربين حساب ميشن : Nex3,5 Sony - 500D, 550D Canon - D3100 Nikon
ولي به نظر من در مقدار نويز از همه رقيبهاي خودش بهتر عمل ميكنه
چند نمونه عكس براي مقايسه :
ISO 800
ISO 100
ISO 100 در حالت تنظيمات دستي :
ISO 800
![]()
Last edited by toolhelp; 23-12-2010 at 15:17.
LX5 هم با قيمتي حدود 600 تومان وارد بازار ايران شد...
خیلی بالاست با این قیمت بنظر من صرغ با S95 کانن با حتی از همه اینها بهتر G12 هستش![]()
چرا دیگه بحثی نمیشه در اینجا ؟
راستش من بین انتخاب S95 و LX5 موندم . با توجه به اختلاف قیمتی که بین S95 و LX5 هست ایا ارزشش داره که بخوای LX5 بگیری ؟
برتری با LX5 هست حالا اگر می خواهین امکانات بهتری داشته باشین باید کمی هزینه بیشتری بکنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)