صددرصد الکل گرونتره
یکی از دوستان که گفت لیتری ۴هزارتومنه همین ۱ ۲ صفحه قبل بود فک کنم![]()
صددرصد الکل گرونتره
یکی از دوستان که گفت لیتری ۴هزارتومنه همین ۱ ۲ صفحه قبل بود فک کنم![]()
خوب پس چه كاريه وقتي گرون تره از بنزين راستي ميشه گازوييل رو دس بنزين زد؟صددرصد الکل گرونتره
یکی از دوستان که گفت لیتری ۴هزارتومنه همین ۱ ۲ صفحه قبل بود فک کنم
موتور دیزل و بنزینی کلا توع مکانیزم احتراقشون فرق داره ولی میشه دیگه موتور ماشین رو با تموته دیزلی متاسب عوض کرد یا یه ماشین دیزلی خرید الان دیگه قانونی هستش
الکل و حتی cng که تو ایران سوخت ارزان بود تو کشورهای دیگه سوخت پاک هستن و اتانول جاهای دیگه چون تولید بالاتری داره و هزینه مواد اولیه اون کمتره و کلا از محصولات کشواروز یبه دست میاد اکونومیک هستش
بیشتر به خاطر پاک بودن مستقل از نفت بودن و اینکه موجب رشد کشاورزی میشه مورد حمایت هستش و اینکه پرفرمنس ماشین با این سوخت بالا میره بیشتر بحث ما هم سر همین مورد آخر هستش
ميدونم مكانيزمشون فرق ميكنه منظور من اين بود ميشه با هم قاطيشون كرد مثلا يه 1 ليتر گازوييل رو با يه ليتر بنزين قاطي كرد؟موتور دیزل و بنزینی کلا توع مکانیزم احتراقشون فرق داره ولی میشه دیگه موتور ماشین رو با تموته دیزلی متاسب عوض کرد یا یه ماشین دیزلی خرید الان دیگه قانونی هستش
نه نمیشه
مگر اینکه این مخلوت با فشار بیشتری وارد سیلتدر بشه البته من خودمم اطلاعاتم در مورد سوخت دیزل کافی نیست.
سلام دوستان
همه بحث ها رو خوندم
یه سوالی داشتم
ما الان در محدوده منطقه آزاد هستیم(آبادان)
میخواستم ببینم میشه ماشین با موتور دیزل آورد؟
منظورم اینه که ماشینا ی اونجا با گازوئیل های ما سازگاره؟
یخورده توضیحات
ممنون میشم
ولي من العان خيليا رو ديدم كه اين كارو انجام ميدن فقط يه خورده سرعت ماشينشون كمتر ميشهمگر اینکه این مخلوت با فشار بیشتری وارد سیلتدر بشه البته من خودمم اطلاعاتم در مورد سوخت دیزل کافی نیست.
ایراد میده ماشین آلایندگی هم بالا میره
خیلی ها خیلی کارا میکنن ولی همه که درست نیست
همین کند شدن خودش نشانه خوبی نیست چون نشون میده موترو تو دور گیری مشکل داره و سوخت و ساز ماشین درست انجام تمیشه
احتمالا روی پیستون و سوپاب و سر سیلندر تاثیر منفی شدید بذازه
================================
بله میشه آورد تازگی ها هم گازوییل استاندارد موجود هستش شما باشد گازوییل با استاندارد یورو 3 بزنید
مرسی از راهنماییت
بعد یه وقت مشکلی واسه موتور پیش نیاد؟
آخه شنیده بودم یه BMW موتور دیزلی آورده بودن بعد از مدت کوتاهی موتورش یاتاقان زده بود بود پوکیده بوده
بعدش فهمیده بوده گازوئیل اینجا نامرغوبه
یخورده درباره این یارو گازوئیل یورو 3 توضیح میدی؟
در کدوم مناطق ایران این گازوئیل عرضه میشه؟
دقیق نمیدونم ولی اکثر شهرای بزرگ دارن
توضیش که شروع شده
این سوخن گوگرد کمتری داره و رسوب گذاریش هم توی موترو کمتره روغن موتور دیزلی خیلی مهمه نباید زود خراب بشه چون دمای کارکرد موتور دیزلی بالاتر هستش سوخت نا مرغوب روغن موتور رو هم خراب میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)