حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
بدون شک الان تندر 90 از لحاظ کیفی سرتر از سمندهست و رتبه بندی های داخلی هم موید همین مطلب هست.
حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
بدون شک الان تندر 90 از لحاظ کیفی سرتر از سمندهست و رتبه بندی های داخلی هم موید همین مطلب هست.
عجب حسن تصادفی ، دوست عزیز تبریک عرض می کنم بنده هم اردیبهشت ثبت نام کردم و قرار است آبان تحویل بگیرم دقیقآ e2lp سفید
اصلآ شک نکن تندر با شرایط روز اروپا ساخته شده وبا توجه به مشخصات و امکانات وهمچنین قیمت مناسب آن شک نکن که تندر ماشین کاملی است البته دوستان یک تندر را با سه مدل سمند مقایسه کردن که خوب شاید در بعضی موارد مثلآ قیافه تندر را همه کس نپسندد که آنهم با کمی دقت متوجه میشوید مردم با این موضوع کنار آمده اند با توجه به قابلیت این ماشین واز طرفی دوست من شما کافیه تو نت سرچ کنی و اطلاعات کاملی بدست آوردی تا مطمئن شوی که آیا ارزش دارد یا خیر
موفق باشید
سلام
من هم تندر دارم. 3 تا چمدون بزرگ با 2تا ساك كوچيك تو صندوق عقبش جا دادم.صندوقش مثل قبر ميمونه!
دوربين نداشتم عكس بگيرم.
از مشهد نا نهرون از تهرونم تا اروميه يه نفس اومد.
يه بارم با 120 تا از روي سزعت گير رد شدم،هيچي نفهميدم.
البته من لاستيكامو عوض كردم.kumho انداختم.ماشين كلا فرق كرده.انگار سوار پرادو شدي.
با شما هم کاملا موافقم و منکر این نیستم که کیفیت تندر از سمند بالاتره !!! توی مزایای تندر این مورد رو ذکر کردم !حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
دوست عزیز با شما هم موافقم منهای اون جمله که قرمز کردم !عجب حسن تصادفی ، دوست عزیز تبریک عرض می کنم بنده هم اردیبهشت ثبت نام کردم و قرار است آبان تحویل بگیرم دقیقآ e2lp سفید
اصلآ شک نکن تندر با شرایط روز اروپا ساخته شده وبا توجه به مشخصات و امکانات وهمچنین قیمت مناسب آن شک نکن که تندر ماشین کاملی است البته دوستان یک تندر را با سه مدل سمند مقایسه کردن که خوب شاید در بعضی موارد مثلآ قیافه تندر را همه کس نپسندد که آنهم با کمی دقت متوجه میشوید مردم با این موضوع کنار آمده اند با توجه به قابلیت این ماشین واز طرفی دوست من شما کافیه تو نت سرچ کنی و اطلاعات کاملی بدست آوردی تا مطمئن شوی که آیا ارزش دارد یا خیر
موفق باشید
ببینید قیافه به سلیقه آدم بستگی داره و به نظر من اینکه بین مردم جا افتاده باشه یا نه اصلا مهم نیست ! شما ماشین میخرین که خودتون خوشتون بیاد و ازش لذت ببرین نه اینکه دیگران ازش لذت ببرن ! به عنوان مثال همه قیافه پارس رو به سمند ال ایکس ترجیح میدن در صورتی که من قیافه سمند ال ایکس رو بیشتر میپسندم !!!!
حالا شما ممکنه قیافه تندر رو به سمند ترجیح بدین و این به خودتون مربوطه !!!!! واسه همینه که نه تنها من بلکه بقیه دوستان در مورد قیافه نظر نمیدن و فقط در مورد امکانات طرف رو راهنمایی میکنن !
دوست من قیافه را مثال زدم برای اینکه با اکثر کسانی که با تندر مخالف هستند وقتی صحبت می کنی اول چیزی که ایراد می گیرند راجع به قیافه تندر است و من منظورم این بود که مسئله قیافه تندر هم ظاهرآ در بین مردم جا افتاده( با توجه به ازدیاد آن) و مورد قبول واقع شده چون با توجه به محاسنی که داره می چربه به یک مورد قیافه که آنهم با توجه به فرمایش شما کاملآ با سلیقه افراد ارتباط دارد
این 2 خودرو هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن و هیچکدوم برتری قاطع بر دیگری نداره, مثلا تاپیک مربوط به سمند EF7 رو توی فروم همسایه دنبال میکردم که واقعا مشکلات زیادی داره که متاسفانه به خاطر تعصب بیجا اطلاع رسانی نمیشه, مهمترین مشکلاتش هم اینها هستن 1:عدم تناسب گیربکس با موتور + زوزه کشیدن گیربکس 2:صدا دادن دسته موتور 3: طراحی نامناسب مسیر اگزوز 4 : روغن ریزی گیربکس 5:تاخیر پدال گاز 6 : روشن شدن بی دلیل چراغ چک موتور و ....
کلا این مشکلات فقط مربوط به مجموعه موتور و گیربکس هست و مشکلات گذشته اتاق و ... سمند هم بیاد رو این مشکلات موتور میبینید که پر از عیب و ایراد هست و به نظرم با تعصب بیجا باعث گمراه شدن دوستان نشین.
و اما در مورد تندر که خودم هم الان 6 ماهی میشه که دارم و در کل ازش راضی هستم ولی خوب اینم مشکلات خودش رو داره و دیگه کیفیت مونتاژش مثل سابق نیست مثلا واسه من هنوز 1 هفته نشده بود از تحویل ماشین که منبع میانی اگزوز ریخت توش و گارانتی عوض کرد واسم و حتی به تازگی شیشه جلو از چسبش کنده شده!!! که با پیگیری که انجام دادم متوجه شدم تو اون مقطع زمانی که من ماشین رو تحویل گرفتم چسب ها فاسد بوده و البته الان شیشه همینجوری رو ماشین هست و احتمال داره با یه ترمز شدید شیشه پخش بشه وسط خیابون!!! البته به نکته در مورد مشکلات تندر بگم اونم اینه که اکثر مشکلاتش با خرج ناچیزی میتونه درست بشه مثل: عدم وجود صندوق پران که با 10 هزار تومن حل میشه. با تشکر
راستش من به این نتیجه رسیدم که تندر در ایران ماشین پر حاشیه ای هست
تا به حال ندیدم که تاپیکی در مورد مقایسه تندر باز بشه و بحث های زیاد در اون مطرح نشه !!!
البته یکی از ایرادات ما ایرانی ها این هست که تعصب بی مورد داریم
سلام...صادقانه بگم...من سوار ال 90 شدم...عالي ..اگر با قيافش كنار ....عاليه...باور كن...مصرف پايين..16سوپاپ...110اسب بخار...(سمند پارس پژو 90 اسب بخار) فقط گيربكسش يه كمي ضعيف تره.اونم با كولر توي كوهستان.....تندرست باشي![]()
سلام..اين هم فني... .ال90 .....16سوپاپ...110اسب بخار....كم مصرف ...فقط گيربكسش از سمند پارس پژو...يه كمي در كوهستان با كولر ضعيف تره..خيالت راحت شد.(سمند 90 اسب بخار 8 سوپاپ....و...)تندرست باشي![]()
باتشکر ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن
من خودم ازقیافه تندرخیلی خوشم میاد پس این مشکل وجودنداره.......
درموردامکانات وموتورهم به نظرم تندراز سمندسره
البتهدرموردسمندtu5هنوز شک دارم امروزرفتم نمایندگی گفتنالان فقط lx سال فروش دارن که اونم توفیقی با lxمعمولی نمی کنه....................
کسی نمیدونه کی ممکنه tu5 ثبت نام کنن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)