تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 77

نام تاپيک: سمند LX یا تندر 90E2+LP

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اتفاقا خیلی هم به کارش میاد، تو اینترنت سرچ کنی یه عکس از یه دونه از این بنز های پلیس هست که یه کامیون قلمبه تر از همین در همین حالت باهاش تصادف کرده، ولی به جای اینکه بنزه مثل این پرایده له بشه، کامیونه پرواز کرده و رفته رو سقف بنزه، بنزه هم داره میگه نفس کشششششششششششش
    شماره آخر مجله ماشین رو بخونید ( شماره 334 ) یه مطلبی داره که فکر کنم عنوانش " من و تندر 90" هست، داستان یه یارویی هست که تندر 90 فول رو به صورت صفر کیلومتر و نقدی خرید میکنه و از اون روز دنیا به کامش تلخ میشه و این ماشین هر روز یه بازیی براش در میاره...، من تا حالا فقط از کیفیت و مزایای تندر 90 شنیده بودم ولی تو اون مطلب خیلی از خراب شدنش و مخصوصا مخصوصا مخصوصا خدمات پس از فروشش شکایت داشت.
    سمند هم که به لطف تاکسی بودنش دیگه همه سوارش شدن، به نظر من خیلی زود غراضه میشه و درهاش و... بعد از مدت به طرض فجیعی صدا میده و آدم فکر میکنه سوار گاریه.
    بازم بین این دو، چون تو هر دوتاش نشستم من تندر رو پیشنهاد میکنم، یه حس دیگه ای داره.
    حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
    بدون شک الان تندر 90 از لحاظ کیفی سرتر از سمندهست و رتبه بندی های داخلی هم موید همین مطلب هست.

2. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عجب حسن تصادفی ، دوست عزیز تبریک عرض می کنم بنده هم اردیبهشت ثبت نام کردم و قرار است آبان تحویل بگیرم دقیقآ e2lp سفید
    اصلآ شک نکن تندر با شرایط روز اروپا ساخته شده وبا توجه به مشخصات و امکانات وهمچنین قیمت مناسب آن شک نکن که تندر ماشین کاملی است البته دوستان یک تندر را با سه مدل سمند مقایسه کردن که خوب شاید در بعضی موارد مثلآ قیافه تندر را همه کس نپسندد که آنهم با کمی دقت متوجه میشوید مردم با این موضوع کنار آمده اند با توجه به قابلیت این ماشین واز طرفی دوست من شما کافیه تو نت سرچ کنی و اطلاعات کاملی بدست آوردی تا مطمئن شوی که آیا ارزش دارد یا خیر

موفق باشید

4. 2 کاربر از hs30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

من هم تندر دارم. 3 تا چمدون بزرگ با 2تا ساك كوچيك تو صندوق عقبش جا دادم.صندوقش مثل قبر ميمونه!
    دوربين نداشتم عكس بگيرم.
    از مشهد نا نهرون از تهرونم تا اروميه يه نفس اومد.
    يه بارم با 120 تا از روي سزعت گير رد شدم،هيچي نفهميدم.
    البته من لاستيكامو عوض كردم.kumho انداختم.ماشين كلا فرق كرده.انگار سوار پرادو شدي.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا اون یدونه اونجوری بوده دلیل نمیشه به همه ی تندرها تعمیم داد.
    بدون شک الان تندر 90 از لحاظ کیفی سرتر از سمندهست و رتبه بندی های داخلی هم موید همین مطلب هست.
    با شما هم کاملا موافقم و منکر این نیستم که کیفیت تندر از سمند بالاتره !!! توی مزایای تندر این مورد رو ذکر کردم !
    عجب حسن تصادفی ، دوست عزیز تبریک عرض می کنم بنده هم اردیبهشت ثبت نام کردم و قرار است آبان تحویل بگیرم دقیقآ e2lp سفید
    اصلآ شک نکن تندر با شرایط روز اروپا ساخته شده وبا توجه به مشخصات و امکانات وهمچنین قیمت مناسب آن شک نکن که تندر ماشین کاملی است البته دوستان یک تندر را با سه مدل سمند مقایسه کردن که خوب شاید در بعضی موارد مثلآ قیافه تندر را همه کس نپسندد که آنهم با کمی دقت متوجه میشوید مردم با این موضوع کنار آمده اند با توجه به قابلیت این ماشین واز طرفی دوست من شما کافیه تو نت سرچ کنی و اطلاعات کاملی بدست آوردی تا مطمئن شوی که آیا ارزش دارد یا خیر

موفق باشید
    دوست عزیز با شما هم موافقم منهای اون جمله که قرمز کردم !
    ببینید قیافه به سلیقه آدم بستگی داره و به نظر من اینکه بین مردم جا افتاده باشه یا نه اصلا مهم نیست ! شما ماشین میخرین که خودتون خوشتون بیاد و ازش لذت ببرین نه اینکه دیگران ازش لذت ببرن ! به عنوان مثال همه قیافه پارس رو به سمند ال ایکس ترجیح میدن در صورتی که من قیافه سمند ال ایکس رو بیشتر میپسندم !!!!
    حالا شما ممکنه قیافه تندر رو به سمند ترجیح بدین و این به خودتون مربوطه !!!!! واسه همینه که نه تنها من بلکه بقیه دوستان در مورد قیافه نظر نمیدن و فقط در مورد امکانات طرف رو راهنمایی میکنن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من قیافه را مثال زدم برای اینکه با اکثر کسانی که با تندر مخالف هستند وقتی صحبت می کنی اول چیزی که ایراد می گیرند راجع به قیافه تندر است و من منظورم این بود که مسئله قیافه تندر هم ظاهرآ در بین مردم جا افتاده( با توجه به ازدیاد آن) و مورد قبول واقع شده چون با توجه به محاسنی که داره می چربه به یک مورد قیافه که آنهم با توجه به فرمایش شما کاملآ با سلیقه افراد ارتباط دارد

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این 2 خودرو هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن و هیچکدوم برتری قاطع بر دیگری نداره, مثلا تاپیک مربوط به سمند EF7 رو توی فروم همسایه دنبال میکردم که واقعا مشکلات زیادی داره که متاسفانه به خاطر تعصب بیجا اطلاع رسانی نمیشه, مهمترین مشکلاتش هم اینها هستن 1:عدم تناسب گیربکس با موتور + زوزه کشیدن گیربکس 2:صدا دادن دسته موتور 3: طراحی نامناسب مسیر اگزوز 4 : روغن ریزی گیربکس 5:تاخیر پدال گاز 6 : روشن شدن بی دلیل چراغ چک موتور و ....

کلا این مشکلات فقط مربوط به مجموعه موتور و گیربکس هست و مشکلات گذشته اتاق و ... سمند هم بیاد رو این مشکلات موتور میبینید که پر از عیب و ایراد هست و به نظرم با تعصب بیجا باعث گمراه شدن دوستان نشین.

و اما در مورد تندر که خودم هم الان 6 ماهی میشه که دارم و در کل ازش راضی هستم ولی خوب اینم مشکلات خودش رو داره و دیگه کیفیت مونتاژش مثل سابق نیست مثلا واسه من هنوز 1 هفته نشده بود از تحویل ماشین که منبع میانی اگزوز ریخت توش و گارانتی عوض کرد واسم و حتی به تازگی شیشه جلو از چسبش کنده شده !!! که با پیگیری که انجام دادم متوجه شدم تو اون مقطع زمانی که من ماشین رو تحویل گرفتم چسب ها فاسد بوده و البته الان شیشه همینجوری رو ماشین هست و احتمال داره با یه ترمز شدید شیشه پخش بشه وسط خیابون!!! البته به نکته در مورد مشکلات تندر بگم اونم اینه که اکثر مشکلاتش با خرج ناچیزی میتونه درست بشه مثل: عدم وجود صندوق پران که با 10 هزار تومن حل میشه. با تشکر

9. 5 کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

راستش من به این نتیجه رسیدم که تندر در ایران ماشین پر حاشیه ای هست
    تا به حال ندیدم که تاپیکی در مورد مقایسه تندر باز بشه و بحث های زیاد در اون مطرح نشه !!!
    البته یکی از ایرادات ما ایرانی ها این هست که تعصب بی مورد داریم

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    گرماي وجود

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان عزیز ما یه تندر 90 e2 فول ثبت نام کردیم به رنگ سفید وموعدتحویل ابان ماه که باتوجه به شرایط پارس خودرو فکر کنم تا دو-سه هفته دیگه دعوت نامش صادر شه حالا موندیم که همینو نگه داریم یا یه دونه سمند lx سفید فروش فوری از ایرانخودرو بگیریم خواهشا راهنمایی کنید
    در مورد امکانات مثلا lx کیسه هوا داره یانه و.....
    ممنون
    سلام...صادقانه بگم...من سوار ال 90 شدم...عالي ..اگر با قيافش كنار ....عاليه...باور كن...مصرف پايين..16سوپاپ...110اسب بخار...(سمند پارس پژو 90 اسب بخار) فقط گيربكسش يه كمي ضعيف تره.اونم با كولر توي كوهستان.....تندرست باشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    گرماي وجود

پيش فرض

این سمند lx ef7 اصلا تولید میشه الان یانه؟قیمتش چنده و چه مزیت های به معمولیش داره/>
    باتشکر از نظر همه دوستان 2باره خواهش می کنم با دلیل راهنمایی کنید من تا الان از هیچ کدوم از نظرات قانع نشدم مثلا این که برو تندر را نگه دار همون بهتره.... اخه از چه لحاظ این حرف را میزنید؟
    سلام..اين هم فني... .ال90 .....16سوپاپ...110اسب بخار....كم مصرف ...فقط گيربكسش از سمند پارس پژو...يه كمي در كوهستان با كولر ضعيف تره..خيالت راحت شد.(سمند 90 اسب بخار 8 سوپاپ....و...)تندرست باشي

داره خودمونی میشه iran-1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باتشکر ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن
    من خودم ازقیافه تندرخیلی خوشم میاد پس این مشکل وجودنداره.......
    درموردامکانات وموتورهم به نظرم تندراز سمندسره
    البتهدرموردسمندtu5هنوز شک دارم امروزرفتم نمایندگی گفتنالان فقط lx سال فروش دارن که اونم توفیقی با lxمعمولی نمی کنه....................
    کسی نمیدونه کی ممکنه tu5 ثبت نام کنن؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •