شما برو درستو بخون که کنکور امسال قبول بشی دیگه
امثال سپ مایرو دینوزوف و یاشین و گوردون بکنس محو نشدن از تاریخ که کاسیاس بیاد بشه بهترین دروازبان تاریخ![]()
شما برو درستو بخون که کنکور امسال قبول بشی دیگه
امثال سپ مایرو دینوزوف و یاشین و گوردون بکنس محو نشدن از تاریخ که کاسیاس بیاد بشه بهترین دروازبان تاریخ![]()
دقیقا کاسیاس بهترین دروازه بان تاریخهحالا هر چی میخوای بگو
![]()
معلومه مغزت دچار ایراد شده از بس درس خوندی ممد![]()
یه وقت تعصب کورتون نکنه![]()
آقا اولیور کان هم فکر میکنم تو جام جهانی 2002 کلا 3 تا گل خورد . اونم با اون تیم آلمان . خدایی یه ستاره داشت اونم بالاک .
دوستانی که میگن بوفون قهرمان جهان شده نا داوری های 2006 به نفع ایتالیا یادشون رفته . اون پنالتی دقیقه 90 بازی با استرالیا یک نمونه واضح
یوسف جان از شما دیگه انتظار نداشتم. بوفون اگه به تیم ملی رسید به خاطر لیاقت و کیفیت بازیش بود. مضافا بر این که از لحاظ سنی هم از تولدو جوونتر بود. تولدو هر چه قدر هم که دروازه بان خوبی باشه دیگه از ادوین ون درسار که بهتر نیست. ون درسار هم با اون همه تجربه و اسم و رسم، تو یونتوس نیمکت نشین بوفون شد تا اینکه بالاخره تصمیم گرفت بره تو فولهام بازی کنه تا اینکه تو یووه نیمکت نشین باشه. (تولدو که دیگه جای خود دارد)
بعدشم، مگه همین تولدو نبود که تو یورو 2000 دو تا گل ضایع از فرانسه خورد؟ کدوم عملکرد خیره کننده؟ اگه ایتالیا به فینال رسید و آمار گل خورده ی کمی داشت به خاطر قدرت مدافعانی مثل مالدینی و نستا و کاستاکورتا و ماتراتزی و کاناوارو و ... بود.
از همه ی اینا هم که بگذریم به خود الیور کان میرسیم. الیورکان دروازه بان خوبی بود. من منکرش نیستم. ولی در مقایسه با بوفون هم از عناوین ملی و هم باشگاهی کمتری برخوردار بود. (خصوصا تو باشگاهی که بایرن به جز یکی دو سال که تا مراحل بالا اومد دیگه توفیق آنچنانی نداشت. ولی یوونتوس به جز اون دو سالی که به خاطر کالچوپولی تو cl نبود، در بقیه ی سالها همیشه پایه ثابت مراحل حذفی جام بوده. در سال 2003 به فینال رسیده و اگه اشتباه نکنم تو سال 1998 هم قهرمان شده.) تعداد قهرمانی های یووه در لیگ خودشون هم بیشتر از بایرن تو بوندسلیگاست. در مورد پنالتی گیر بودن هم باید این نکته ی واضح رو خدمت دوستان اشاره کنم که اگه دروازه بانی پنالتی بگیره براش نکته ی مثبت به حساب میاد ولی اگه نگیره و پنالتی گل بشه، نمیشه گفت که حتما دروازه بان ضعیف بوده که توپ گل شده. بنابراین نیاید بگین بوفون نسبت به کان بیشتر پنالتی خورده پس ضعیفتره.
بعدشم شما گلهایی که این دو دروازه بان خوردن رو هم نگاه کنین. بوفون انصافا تا اونجایی که من یادم میآد گل ضایع و مفت نخورد. گلهایی که بوفون میخورد رو هر کی دیگه هم بود میخورد. ولی کان گل ضایع زیاد خورده بود. نمونه اش تو بازی دوستانه بین ایتالیا و آلمان قبل از برگزاری جام جهانی 2006 که ایتالیا 4 تا گل یکی از یکی ضایعتر به آلمان زد و بازی رو 4 بر یک برد در حالی که گل آلمان از روی یه ضربه ایستگاهی فوق العاده با احتمال نزدیک به صفر زده شد. باز به عنوان یه مثال دیگه که تو ذهنمه بازی بین تیم آث میلان و بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان سال 2006 که باز هم 4 تا گل نسبتا ساده رو بایرن از میلان خورد.
چه ربطی داشت به بوفون اخوی؟! پنالتی رو که به نفع استرالیا نگرفتن که بخوایم عملکرد بوفون رو در اون پنالتی بسنجیم؟ شما که از ناداوری حرف میزنی چرا نمیگی تو اون بازی ماتراتزی با ناداوری اخراج شد.
اصلا فرض کن اون پنالتی هم گرفته نمیشد. بازی به وقت اضافه میرفت و ایتالیا هم تقریبا با اینکه یه بازیکن کمتر داشت، مسلط به بازی بود. در بدبینانه ترین حالت اگه ایتالیا در وقتهای اضافه گلی نمیزد، حداقلش این بود که گلی هم نمیخورد و بازی به پنالتی میکشید. شما که انتظار نداشتی دروازه بان استرالیا پنالتی گیر تر از بوفون باشه یا بالعکس پنالتی زن های ایتالیا ضعیف تر از استرالیایی ها باشن؟
لطفا منطقی باشیم!
دوستان آلمانی میتونن برای منطقی تر شدن بحث، مثالهایی برای گلهای ضایعی که بوفون خورده رو پیدا کنن و به عنوان شاهد مثال بیارن.
موفق باشین.
89/8/1
Last edited by davy jones; 23-10-2010 at 11:42.
اگه از رو تعصب باید نظر داد، که ایکر بدون شک اول!
اما به نظر من اینطوری بهتر بود:
1.پیتر اشمایکل(مگه میشه فوتبال نگاه کنی و از عکس العمل های اون لذت نبری؟!وان در سار نصف اشمایکل نیست برا منچستر!)
2.زوبیزارتا(چرا اسمش رو اینطوری نوشتن؟!)
3.الیور کان
4.ایکر
البته در نظر داشته باشید که ایکر به راحتی میتونه 10 سال دیگه بازی کنه...اما بقیه یا تموم شده کارشون یا اینکه اواخر بازیشونه...پس به زودی ایکر میره رده اول
الیور کان یه بد شانسی که آورد این بود که در ضعیفترین یا یکی از ضعیفترین تیم های ملی تاریخ آلمان حضور داشت در دورانی که فوتبال ملی آلمان با فقر ستاره مواجه بود.و این باعث شد کمتر مطرح بشه ولی اگر برای مثال در آلمان سال 90 حضور داشت بهترین دروازه بان دوران خودش که هیچ می تونست بهترین دروازه بان تاریخ بشه.
ضمن اینکه دیر هم دروازه بان شماره یک تیم ملی بود و سال ها نیمکت نشین کوپکه بود.
با اینحال کسی بود که آلمان رو یه تنه به فینال جام جهانی 2002 رسوند مثل مارادونا که آرزانتین رو در سال 86 به فینال رسوند و تنها دروازه بانی بود که عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو از آن خودش کرد.
در قهرمانی بایرن در سال 2001 هم نقش زیادی داشت با مهار عالی پنالتی ها
سبز: جونم حمیدجان.
ای بابا الان ما یه حرفی زدیم.
اما جدای از شوخی، جوابها:
آبی:حمید بازیها رو کامل دیدی؟بازی ایتالیا هلند یادته؟کی بود 2تا پنالتی گرفت وبیش از 3تا موقعیت تک به تک مهار کرد؟اون بازی فینال هم تقصیر کاناوارو توی دفع ناقص بود که یه لحظه کم اورد....
قرمز:اگه به عنوان های باشگاهی وملیه که باید کاسیاس بهترین باشه لابد؟این اخه توجیه میشه حمیدجان؟افتخارات باشگاهی،ملی یکی از آیتم هاست نه همه شون!!
نارنجی:آخه من بیام فیلم بزارم عکس بزارم آمار بدم وکلی چیز دیگه شما قانع میشی؟
بی خیال ما اینجا نظرمون رو مطرح میکنیم.دعوا،هم باهم نداریم عزیز.در پایان ماجراهم قضاوت با دوستان خواهد بود.
+
حمید نمیدونستم تو یه ایتالیایی سرسخت هستی.![]()
عرضم به خدمتتون که اولیور کان با بایرن مونیخ 2بار تو فینال چمپیونز لیگ حاضر بوده و یه بار هم جزو 4تیم بوده که ازین 3حضور 1قهرمانی و یه نایب قهرمانی داره و فاتح جام بین قاره ای هم شده ولی بوفون فقط یه نایب قهرمانی اروپا رو داره
اون سال 95-96 هم که یووه قهرمان شد بوفون اصلا تو یوونتوس نبودش.
اگه بایرن نتونست این اواخر بالا بره تا نیمه نهایی یوونتوس هم اصلا نتونسته بود حتی تو دوران اوجش به جز یه بار که به فینال رسید در زمان بوفون.بایرن به جز یه بار که تو مرحله گروهی حذف شد همیشه جزو 8تیم بوده در بدترین شرایط
بعدشم اینکه بوفون با یووه اگه قهرمانی هایی هم که ازش پس گرفته شده حساب کنیم 4بار قهرمان سری آ شده ولی کان با بایرن 8بار قهرمان بوندس لیگا شده پس بخش قرمز شده صحبتای شما کاملا بر خلاف واقعیت هستش.
درباره قسمت سبز باید بگم من نگفتم بوفون ضعیفتره به خاطر پنالتی گیر نبودن بلکه گفتم پنالتی گیر نبودنش یه نقطه ضعف بوده براش چون یکی از خصوصیات فوق العاده اولیور کان پنالتی گیر بودنش بود ولی من این خصوصیتو برتری مطلق قرار ندادم.
درباره بخش آبی بگم که هر دروازبانی توی طول دوران بازیگرش صددرصد گلای بد هم خورده و این غیر ممکنه که یه دروازبان همیشه گلایی بخوره که مهارش امکان پذیر نیست.
مثال 1-4 که شما زدید از برد ایتالیا جلوی آلمان درست نیست چون اون بازی ینس لمن دروازبان بوده و اولیور کان اصلا رو نیمکت ذخیره ها هم نبوده
اگه بازی 1-4 میلان بایرن رو بگیم(تازه اون بازی تا جایی که یادمه کان یه پنالتی هم گرفت) خب میشه بازی 1-4 یوونتوس بایرن رو هم مثال زد که بوفون تقریبا به هیچ توپی نه نگفتش(البته یه گلش پنالتی بود) و یا بازی که تو جام حذفی از لاتزیو باختن و یه گل از گوشه بیرون محوطه جریمه بوفون خوردش،مثالای دیگه ای هم مطمئنا میشه زد برای گلای بدی که بوفون خورده،کافیه یه کم یوتوب رو گشت(الان سایت دانشکده هستم یوتوب نمیتونم برم وگرنه میشد نشونتون داد)
منتظر جواباتون هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)