تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: ورلدساکر انتخاب کرد/ علی دایی یکی از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به فرض اینکه حق با شما بود
    حق که با من هستش دادا! چرا فرض می کنی؟!
    شما اماری بزارید که تیمها ی درپیت چند با در برابر تیمهای درجه یک اروپا البته با ترکیب اصلیشون بازی کردن . تاکید میکنم ترکیب اصلی + بازکنای اصلی ( مها جم )چند دقیقه تو زمین بودن ؟؟)
    اخوی! من یه گزارشگر فوتبال نیستم که آمار دقایق دقائق حضور ملی پوش های تیم های خارجی تو تیم هاشون رو داشته باشم... هر چند شک دارم گزارشگرش هم بدونه!
    ضمن اینکه فکر کنم برعکس جملت رو گفنی! باید جای تیم بزرگ و درپیت رو با هم عوض میکردی! به هر حال! من با فرض تصحیح جواب میدم:
    تو مسابقات یک تورنومنت ملی که شرایط به صورت فرسایشی دنبال میشه و تعداد بازی زیاده و همه نوع احتمال رو میشه پیشبینی کرد (توضیحش رو پست قبلم دادم)، بدون شک هیچ مربی ای ریسک نمیکنه که به مهره های اصلیش استراحت بده!
    اون مربی تا زمانی که خیالش از نتیجه بازی و از صعودش از گروهش راحت نشه، بیخیال این موضوع نمیشه! حتی اگه فرضا تو یه بازی حریف درجه سه چهارش رو آبکش کنه، باز نهایتا فقط میتونه 3 نفر از نیمکت نشین هاشو بیاره تو زمین! (3 تعویض تو یه بازی رسمی)
    مثال میزنم برزیل اومد با ما بازی کرد چند بازیکن اصلیشو اورد + چند دقیقه اون بازیکنای اصلی بازی کردن ؟؟
    بازی دوستانه بود عزیز من! ما راجع به تورنومنت رسمی صحبت می کنیم! ضمنا ما قبلا راجع به این موضوع با دوستان بحث کردیم! یه نگاهی به این پست من بنداز!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- آیا تیمهی بزرگ اروپایی با ترکیب اصلیشون تو این بازیها حاضر میشن یا به نیمکتشون اجازه بازی میدن ( جواب منطقی بدید خواهشا نه تعطیلی لیگ رو ربط بددی )
    پاسخ دادم تو همین پست و پست گذشته! تعطیلی لیگ، دلیل نبود! توضیحی راجع به هماهنگی بین یوفا و تمامی کشور های عضوش بود.
    تو فوتبال حرفه ای تا تیمی مطمئن از صعود و پیروزی نشه، دست به ریسک و استفاده از نیمکت نشین ها نمیکنه تا مثلا یهو مهاجم فیکس تیمش به سن مارینو گل نزنه تا مثل دایی که شما به خاطر گل زدن به تیم های درجه دو یا سه آسیا به سخرش میگیرید، مسخره نشه!!!
    3- در مورد اون اماری که دوستمون Pcforlife دراوردن باید بگم اصلا بدرد نمیخوره چرا ؟؟ چون این آمار بازیهای تیمهای ملی هست نه بازیکنان. خوب تیم ملی ما با هلند وارژانتین بازی کرده حالا بیایم بگیم امثال دایی وکریمی و... با ارژانتین وهلند بازی کردن در ست نیست.چون این مربوط به تاریخ تیمهای ملیست نه بازیکنانش. شما بهتره آمار اون گلزنانو با ذکر منبع نشون بدی واینکه اونا چندبارز با تیمهای درپیت بازی کردنوچند گل زدن.
    اینو که پاسخ دادم!! تکراری...
    درمورد گل های کلوزه که گذاشتید 10 تاش به تیمهای در پیت هست . 14 تا گلش هم م بوط به جام جهانی هست ( گل در جام جهانی با هر کیفیتی در بالاترین سطح زده شده و...اسم مسابقات جام جهانی هست + سوال اساسی بنده عدم گلزنی دایی در جام جهانی هست . که دوست دارم یکی جوابش بده که نمیدن متاسفانه)
    این جواب من نشد! بنده با کپی از استدلالتون میخوام به من بگید آلبانی، اتریش، عربستان، استرالیا، ژاپن، جزائر فارو، لوگزامبورگ، سن مارینو، ولز، قبرس، بلاروی، آذربایجان، قزاقستان که سطحشون از فوتبال تیم ملی مون به مراتب پایینتره یا نهایت هم سطحه، تیم بودن که کلوزه بهشون گل زده؟ یا تیم های سوئد و فنلاند و اکوادور و کاستاریک، آمریکا، ایرلند، یونان و اسرائیل و... هم سطحه آلمان هستند؟
    کلوزه تو ورلد کاپ 2002 جلو عربستان هت تریک کنه چون تو جام جهانی بوده نباید روش حرف زد، اما دایی که میاد به کره 4 تا تو یه بازی به کره میزنه و با گل هاش به عربستان اجازه نمیده که مارو ببرن هیچی نیست! مرغ همسایه غازه دیگه نه؟!
    این درحالی هست که کلوزه فقط یکبار متاسفانهبا هرکدوم از این تیمها بازی کرده وگرنه اگه مثل دایی
    شرمنده اینقدر رک میگم! ولی چرت ترین حرفی بود که تا حالا شنیدم!
    دل انگیز! این پنجاه و اندی گل کلوزه، (در عرض نزدیک به 10 سال) تو 36 بازی به ثمر رسیده، تعداد بازی های ملی کلوزه 105 بازیه! با این حساب ایشون 69 بازی گل نزدن! حالا به نظرت چند تا از این 69 بازی، بازیه آلمان - قبرس یا آلمان - جزائر فارو بوده که فوروارد تیم ملی آلمان تو اون گل نزده؟
    در ضمن بنده گفتم وبارها هم میگم دایی تا 2002 برای تیم ملی زحمت کشید ولی همشو خراب کرد با بازیهای 4 سال اخرش
    این موضوع چه ربطی به این داره که بیایم گل ها و گلزنی های یه مهاجم که وظیفش رو انجام داده و دل مردم رو شاد کرده رو زیر سوال ببریم؟!!!
    سوال من اینه ؟؟ چرا دایی نتونسته یک گل تو جام جهانی بزنه ؟؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ آیا جز این نیست تیمهای اونجا زنگ تفریحی مثل گوام ومالدیوو و.. نیستن.
    سوال بی مورده! مثل اینه که بپرسی وین رونی چرا با گذشت 2 جام جهانی نتونسته گل بزنه یا همینطور فرانک لمپارد یا....یا اصلا همین علی کریمی شما!!!
    یاعلی

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان در بحث کردن احترام یک دیگر رو داشته باشید و منطقی هم برخورد کنید

مسلما تعصبی برخورد کردن چیزی جز توهین در مباحث نخواهد داشت

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تبریک میگم به همه ی ایرانیا. خاک تو سر ما که با دست خودمون کسی رو که بقیه میپرستن داریم به خاک میمالیم!

خوبه بهش نمیچسبونن که ۳۰یا۳۰ هست واسه همین خارجیا دوسش دارن...!

افتخارات دائی خیلی بیشتر از ۴۰ تا گل به تیم درپیت هست. کسی که تو اولین دوره ی مربی گریش قهرمان لیگ میشه...

سوال بی مورده! مثل اینه که بپرسی وین رونی چرا با گذشت 2 جام جهانی نتونسته گل بزنه یا همینطور فرانک لمپارد یا....یا اصلا همین علی کریمی شما!!!
    حرفتون عالی بود.

البته این دوست ما مدت هاست رو حرفش هست...

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اخوی! من یه گزارشگر فوتبال نیستم که آمار دقایق دقائق حضور ملی پوش های تیم های خارجی تو تیم هاشون رو داشته باشم... هر چند شک دارم گزارشگرش هم بدونه!
    بهتره امارنسبیشونو داشته باشی .همین مردم ایران میدونن دایی تو تمام دوران بازیگریش حتی 4 سال اخرش که این همه بد بود تو تیم ملی فیکس بود . پس بهتره امار نسبی بازیکنایی که با اون تیمها بازی کردن رو داشته باشی ( اینکه چند دقیقه بازی کردن )
    تو مسابقات یک تورنومنت ملی که شرایط به صورت فرسایشی دنبال میشه و تعداد بازی زیاده و همه نوع احتمال رو میشه پیشبینی کرد (توضیحش رو پست قبلم دادم)، بدون شک هیچ مربی ای ریسک نمیکنه که به مهره های اصلیش استراحت بده!
    اون مربی تا زمانی که خیالش از نتیجه بازی و از صعودش از گروهش راحت نشه، بیخیال این موضوع نمیشه! حتی اگه فرضا تو یه بازی حریف درجه سه چهارش رو آبکش کنه، باز نهایتا فقط میتونه 3 نفر از نیمکت نشین هاشو بیاره تو زمین! (3 تعویض تو یه بازی رسمی)
    برای همهینه که هر ساله تیمهای ژاپن وکره و... با تیمی جوون راهی مسابقات جام ملت های آسیا میشن. دلایلت متاسفانه قانع کننده نیست

بازی دوستانه بود عزیز من! ما راجع به تورنومنت رسمی صحبت می کنیم! ضمنا ما قبلا راجع به این موضوع با دوستان بحث کردیم! یه نگاهی به این پست من بنداز!
    بهتره شما لاین اپ چند وقت پیش ارژانتین که در برابر ژاپن بازی کرد رو بزارید. یا لاین اپ تیمهای اروپایی که در بازیهای دوستانه که تو فیفا دی برگزار میشه رو بزارید . بهانه تراشی جالبی بود . دلایلت متاسفانه قانع کننده نیست
    این جواب من نشد! بنده با کپی از استدلالتون میخوام به من بگید آلبانی، اتریش، عربستان، استرالیا، ژاپن، جزائر فارو، لوگزامبورگ، سن مارینو، ولز، قبرس، بلاروی، آذربایجان، قزاقستان که سطحشون از فوتبال تیم ملی مون به مراتب پایینتره یا نهایت هم سطحه، تیم بودن که کلوزه بهشون گل زده؟ یا تیم های سوئد و فنلاند و اکوادور و کاستاریک، آمریکا، ایرلند، یونان و اسرائیل و... هم سطحه آلمان هستند؟
    کلوزه تو ورلد کاپ 2002 جلو عربستان هت تریک کنه چون تو جام جهانی بوده نباید روش حرف زد، اما دایی که میاد به کره 4 تا تو یه بازی به کره میزنه و با گل هاش به عربستان اجازه نمیده که مارو ببرن هیچی نیست! مرغ همسایه غازه دیگه نه؟!
    مگه قراره کلوزه همه گل هاشو به تیمهای رده 1 تا 3 جهان بزنه. شما بهتره رنکینگ تیمهایی که کلوزه بهشون گل زده رو ببینی. در ضمن دایی اگه میتونست توجام جهانی به تیم ضعیف انگولا گل میزد. مرغ همسایه هم غاز نیست. امار جام جهانی با کلیه امار ها فرق داره . مثلا میگن باتیستوتا 10 گل تو جام جهانی زده .حالا باتیستوتا تو مسابقات منطقه امریکای جنوبی هر چند گلی که به برزیل زده باشه برای جام جهانی حساب نمیشه ولی اگه گلی به برزیل تو جام جهانی زد برای امارش حساب میشه. این تورنومت حساسیتش زمین تا اسمون با اونیکی فرق میکنه.
    شرمنده اینقدر رک میگم! ولی چرت ترین حرفی بود که تا حالا شنیدم!
    دل انگیز! این پنجاه و اندی گل کلوزه، (در عرض نزدیک به 10 سال) تو 36 بازی به ثمر رسیده، تعداد بازی های ملی کلوزه 105 بازیه! با این حساب ایشون 69 بازی گل نزدن! حالا به نظرت چند تا از این 69 بازی، بازیه آلمان - قبرس یا آلمان - جزائر فارو بوده که فوروارد تیم ملی آلمان تو اون گل نزده؟
    شرمنده .این حرزف شما هم خیلی چرت بود.
    شما تمام بازیهای ملی کلوزه رو عنوان کنید + چند دقیقه تو اون بازیها تو زمین بوده تا امکان هیچ ونه شک وشبهه ای وجود نداشته باشه.
    حرفتون عالی بود.

البته این دوست ما مدت هاست رو حرفش هست...
    شرمنده عزیز وین رونی و لمپارد و ... که اقای گل دنیا نیستن که بخوان برای ثابت کردن اینکه اقای گلیشون با لیاقت بهشون رسیده تو بازیها گل بزنن . برای کسی که نام پر طمطراق اقای گل جهان رو یدک میکشه زشته که با 2 دوره حضور در جام جهانی نتونسته گل زده باشه وعلاوه براون کلی ابروریزی کرده باشه وبه خاطر ابروریزیش ومواجه نشدن با خشم مردم به کشورش برنگرده.
    +
    خیلی زشت هست که نام این فرد تو 10 بازی برتر تاریخ کشورش که با تیمهای درجه یک بوده اسمی ازش نباشه وفقط از گل زدنهای فراونش به لائوس ومالدیوو و .. یاد بشه.
    کسی که تو اولین دوره ی مربی گریش قهرمان لیگ میشه...
    چه ربطی به موضوع داشت ؟؟
    Last edited by manreza71; 20-10-2010 at 01:07.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برای همهینه که هر ساله تیمهای ژاپن وکره و... با تیمی جوون راهی مسابقات جام ملت های آسیا میشن. دلایلت متاسفانه قانع کننده نیست
    چه ربطی داشت به موضوع؟! چرا عین تارزان برای فرار از بحث از این شاخه به اون شاخه میپری؟! داریم راجع به اروپا صحبت میکنیم، میای تو جواب با موضوع قاره آسیا به حساب خودت حرفت رو توجیه میکنی! راجع به آسیا صحبت میکنیم، میای برای قبول نکردن حقیقت تیمای ملی اروپایی رو مطرح میکنی!!! کجایی برار!
    بیخیال!
    همون قانع نشی بهتره، چون وحی منزل و آیه قرآن هم واسه شما رو کنیم بازم نه حرفای منو میخونی نه بهشون منطقی جواب میدی! خلاصه چه بهتر!
    مگه قراره کلوزه همه گل هاشو به تیمهای رده 1 تا 3 جهان بزنه. شما بهتره رنکینگ تیمهایی که کلوزه بهشون گل زده رو ببینی. در ضمن دایی اگه میتونست توجام جهانی به تیم ضعیف انگولا گل میزد. مرغ همسایه هم غاز نیست. امار جام جهانی با کلیه امار ها فرق داره . مثلا میگن مارادونا 10 گل تو جام جهانی زده .حالا مارادونا تو مسابقات منطقه امریکای جنوبی هر چند گلی که به برزیل زده باشه برای جام جهانی حساب نمیشه ولی اگه گلی به برزیل تو جام جهانی زد برای امارش حساب میشه. این تورنومت حساسیتش زمین تا اسمون با اونیکی فرق میکنه.
    حتما دایی باید به 10 تیم برتر دنیا گل بزنه... نه! این چیزی که من گفتم استدلال خودته! چطور شد واسه کلوزه میگی این فرق میکنه، بعد واسه دایی........ بارالها!!!
    شما هم حتما یه سری به رنکینگ بزن ببین فاصله آلمان با تیم هایی که کلوزه بهشون گل زده چقدره!
    ضمنا من فکر کنم الان برزیلی ها در پوست خودشون نمیگنجن! چون تو جام جهانی به کره شمالی گل زدن و بردنش!
    دلیل عجیب برای بی ارزش کردن گل های دایی: تو جام جهانی که گل نزده! پس هنر نکرده!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جمله ای جذاب طبق معمول برای فرار از سوتی پست قبل:
    این درحالی هست که کلوزه فقط یکبار متاسفانهبا هرکدوم از این تیمها بازی کرده وگرنه اگه مثل دایی
    .
    .
    .
    شرمنده عزیز وین رونی و لمپارد و ... که اقای گل دنیا نیستن که بخوان برای ثابت کردن اینکه اقای گلیشون با لیاقت بهشون رسیده تو بازیها گل بزنن .
    اوه اوه! پس هرکی آقای گله دنیاست و بخواد ثابت کنه که لیاقت این آقای گلی رو داره، باید تو جام جهانی گل بزنه!
    چه ربطی به موضوع داشت ؟؟
    به نظر من از حرفای شما به مراتب مربوط تر بود!
    بحث و ادامه نمیدم! فایده ای نداره! من حرفامو زدم! قضاوت با اونایی که میخوننش.
    یاعلی

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه ربطی داشت به موضوع؟! چرا عین تارزان برای فرار از بحث از این شاخه به اون شاخه میپری؟! داریم راجع به اروپا صحبت میکنیم، میای تو جواب با موضوع قاره آسیا به حساب خودت حرفت رو توجیه میکنی! راجع به آسیا صحبت میکنیم، میای برای قبول نکردن حقیقت تیمای ملی اروپایی رو مطرح میکنی!!! کجایی برار!
    ادبیات هر کس نشون دهنده فرهنگ وادب اون شخص هست. این شما بودید که برای به بیراهه کشیدن بحث به کلوزه بحث رو ربط دادین .لاین اپ برزیل وکره شمالی رو نشون دادین با لاین اپ برزیل ایران تا توجیه کنید که تو بازی دوستانه تیمها بازیکنان اصلیشون نمیاران ما همینکه گفتم لاین اپ بازی چند وقت پیش ارزانتین برابر ژاپن رو بزارید جا خوردین واینجور از شدت عصبانیت حرف میزنید. خوب معلومه بهانه تراشی میکنیدوباید م عصبانی بشید

جواب بقیهحرفاتو هاتو هم تا پست بالا دادم . هر موقع دایی یک گل تو جام جهانی زد در خدمدتم ( نمیتونه بزنه )
    فکر کنم قاط زدین انارو گفتین.
    ضمنا من فکر کنم الان برزیلی ها در پوست خودشون نمیگنجن! چون تو جام جهانی به کره شمالی گل زدن و بردنش!
    جمله ای جذاب طبق معمول برای فرار از سوتی پست قبل
    یکم خونسرد باش دوست عزیز
    Last edited by manreza71; 20-10-2010 at 01:32.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •