سلام.من میگم یه شوخی با اواتار راه بندازیم
هم یه کار گرافیکیه هم یه کار دوستانه
مثلا با آواتاره من میشه چی کار کرد؟ چه شوخی میشه کرد؟
.
.
![]()
سلام.من میگم یه شوخی با اواتار راه بندازیم
هم یه کار گرافیکیه هم یه کار دوستانه
.
.
![]()
بابا این حرکتا چیه آوتار بازی ....
یه حرکت کنید یه چیزی یاد بگیریم .... مثلا یه بحث را بندازد در مورد قدرت فیلتر ها و شیوه کارشو .. یا کارایی جعبه ابزار و .... کل طراحی را بندازیم .... خلاصه یه چیز که بشه ازش یه حرکتی یاد گرفت نه وقت تلف کردن .....
یه بحث راه بنداز چرا فتوشاپ اینقدر ارزونه هرکی میره طرفش
به خدا کار از حالت تخصصی خارج شده. من رفتم خونه فامیلمون اومد خونمون داشتم طرح میزدم کنجکاو شد منم یکم منوهاش رو بهش یاد دادم ، هفته بعد دیدم رفته تو دانشگاشون داره فتوشاپ تدریس می کنه تو شهریه اش تخفیف میگیره![]()
سلام
من همین الان عضو شدم
بهم خوشامد نمیگین
ازم استقبال نمیکنید؟
آخ گفتی داغ دلمون تازه شد. فکر کن این همه رفتی درس خوندی کلاس رفتی شبانه روز نشستی پای کامپیوتر برنامه ها رو جوییدی بعد تا میرسن بهت میپرسن کارت چیه میگی گرافیست یه نگاه یه وری بهت میکنن میگن ا همون فتوشاپ اینا دیگه، اتفاقاً منم تو خونه باهاش کار میکنم. به دختر همسایه بالاییمون هم دارم یاد میدم.فکرکککککککککککککننرم افزار آسونیه.
چرا یکی پیدا نمیشه بگه بابا به خدا فتو شاپ فقط روتوش کردن عکس نیست. این نیست که یه عکس رو برداری و 2 تا جمله روش بنویسی یا اصلاً مهم تر از اینا گرافیک که فقط فتوشاپ نیست آخه. ای خداااااااااااااااااااا چقدر دلم پره
سلام.
.
.
کاملا موافقم.بابا این حرکتا چیه آوتار بازی ....
یه حرکت کنید یه چیزی یاد بگیریم .... مثلا یه بحث را بندازد در مورد قدرت فیلتر ها و شیوه کارشو .. یا کارایی جعبه ابزار و .... کل طراحی را بندازیم .... خلاصه یه چیز که بشه ازش یه حرکتی یاد گرفت نه وقت تلف کردن .....
یه بحث راه بنداز چرا فتوشاپ اینقدر ارزونه هرکی میره طرفش
به خدا کار از حالت تخصصی خارج شده. من رفتم خونه فامیلمون اومد خونمون داشتم طرح میزدم کنجکاو شد منم یکم منوهاش رو بهش یاد دادم ، هفته بعد دیدم رفته تو دانشگاشون داره فتوشاپ تدریس می کنه تو شهریه اش تخفیف میگیره![]()
simon عزیز ..... باز فتوشاپ خوبه! فکر کنم بدونید که نرم افزار MAYA یکی از گرونترین (و البته دشوارترین) برنامه های دنیاست. ( در این حد گرونه که مثلا شرگت های بزرگی مثل Pixar و W B و.... توانایی خریدنشون رو دارن و اونقدر نرم افزار عظیم و سختیه که استادان و حرفه ای هاش رو هم تو کل این کره ی خاکی به صد نفر هم نمیرسن.)
چه فتوشاپ چه مایا چه زی براش و.... همچون یه DVD هستن اونم به قیمت 4 یا 5 تومان.
پس دلیل اینکه هر ننه قمری فتوشاپ بلده این نیست! البته منظورم از کلمه ی "بلده"، "هیچ چی بلد نیست" است
سلام.وای پسر !!!!آخ گفتی داغ دلمون تازه شد. فکر کن این همه رفتی درس خوندی کلاس رفتی شبانه روز نشستی پای کامپیوتر برنامه ها رو جوییدی بعد تا میرسن بهت میپرسن کارت چیه میگی گرافیست یه نگاه یه وری بهت میکنن میگن ا همون فتوشاپ اینا دیگه، اتفاقاً منم تو خونه باهاش کار میکنم. به دختر همسایه بالاییمون هم دارم یاد میدم.فکرکککککککککککککننرم افزار آسونیه.
چرا یکی پیدا نمیشه بگه بابا به خدا فتو شاپ فقط روتوش کردن عکس نیست. این نیست که یه عکس رو برداری و 2 تا جمله روش بنویسی یا اصلاً مهم تر از اینا گرافیک که فقط فتوشاپ نیست آخه. ای خداااااااااااااااااااا چقدر دلم پره
شماها همه حرف دل منو زدید به خدا.
تو سر هر کی بزنی تو خیابون میگه فتوشاپ! این چیزی که میخوام تعریف کنم مربوط به 6 7 ماه پیشه:
اقا ما یه روز داشتیم از پارک محلمون رد میشدیم دیدم 3 4 تا پیر مرد روی یه نیمکت نشستن و یه تبلیغ دستشونه . تبلیغ مربوط به یه باشگاه بدنسازی تو محلمون بود. یه تصویر از یه مرد هیکلی روی تبلیغ بود . هر 4 تا پیر مرد هم ترک بودن و داشتن با زبون ترکی حرف میزدن. من که هیچ چی حالیم نمیشد. یهو دیدم وسط اون همه جمله ی ترکی یهو گفت "فتوشاپ" !!!!!!. یه لحظه شکه شدم و سر جام وایسادم و آروم آروم به برگشتم و بهشون نگاه کردم!! اصلا باورم نمیشد یه آدم 80 ساله بدونه فتوشاپ چیه؟!! (که بهدش فهمیدم که پیر مرد منظورش این بوده که مرد تو تبلیغ ، هیکلشو با فتوشاپ اینجوری کردن.) با خودم میگفتم چرا نگفت Corel چرا نگفت In Design......![]()
آفرین بلاخره تاپیک تو مسیر خودش قرار گرفت
آقا حالا هر کی به پُست ما میخوره میپرسه چی کارهای میگم نقاش
کلن لفظ گرافیست خز شده، باید خودمون یه عنوان دیگه واسه خودمون پیدا کنیم![]()
ببینید تاپیک رو از کجا به کجا رسوندین
اولش که هر چه دلتنگ بود
بعدش صندلی داغ شد
بعد از اونم شوخی آواتاری بود
حالا هم که شده داغ دل گرافیست ها
و این داستان ادامه دارد
شوفرعنوان خوبی هست
شوفتگر هم بد نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)