مبین جان اگر امتیاز بالا میگرفت الان اسمایل گریه میزاشتی حتما...![]()
مبین جان اگر امتیاز بالا میگرفت الان اسمایل گریه میزاشتی حتما...![]()
1 سوال فنی!!! این بازی مگه تک پلتفرم ارائه نشده؟! چطوره که تو تاپیک پی سی دارین واسش سر و دست میشکونین؟![]()
تو تاپیک پی سی؟ پی سی؟ کامپیوتر شخصی؟ شیب؟ سرمایه ملی؟ بام ؟ خانه؟ شیب؟
کو تاپیک پی سی؟![]()
اقا من قرار بود پست نزنم این یدونه دیگه ضروریه !! به هفت جد پدر مادرشون خندیدن این منتقدای این سایته !!5 ؟؟؟ بازی بسیار بسیار خوش ساخته هیچ چیزی از بهترین بازی های این نسل کم نداره !!(بزودی این پستو به عنوان اخرین نقدم تو فروم ویرایش می کنم )
نکات خوب : گرافیکه بازی خیلی خیلی خوبه ( بنظرم حتی در بعضی موارد چیزی از انچارتدم کم نداره!!) انفجار ها عالین نورپردازی خیره کنندست محیط های جنگلی و اب خیلی خوب ساخته شدن تخریب محیط بسیار خوبه( خونه های چوبی کاملا تخریب میشن و ... 2- گیم پلی از شماره اول خیلی بهتر شده در کل بازی جذاب تر شده !. 3-صدای شخصیتا خوبه 4- داستان بازی و ترس کول از مواجهه با بیست بسیار زیباست !!! (بازی هر مرحله که میرید فاصله این غول دوست داشتنی تا شهر جدید رو نشون میده !!!)
نکات بد بازی :1- رزولوشن خراب بازی ! 2- لیپ سینک و طراحی ضعیف چهره ها ( حتی چهره خود کول هم چنگی به دل نمیزنه) در ضمن ادمای شهر هم کلا قیافشون از 5 یا 6 مورد بیشتر نمیشه جز اینا همه چیز بازی عالیه و قطعا میشه بهش نمره 8.5 یا حتی بالاترم داد . (بازی که تموم شد نقدو میزارم )
دوستان 2 سئوال:
1. بازی ارزش خرید داره؟
2. قیمتش تو بازار چنده؟
ممنون.
معلومه که ارزش داره قیمتش هم 60 هزار تومن تو بندرعباس!
بازی را گرفتیم!!! دی:
نمرات گرفته شده این عنوان دلیلی بر بد بودنش نیسته و من که دارم بازی میکنم مشکل بزرگ یا کمبود نسبت به شماره اولش نمیبینم که ایراد بزرگی به حساب بیاد و از جمله مواردی که من تا جایی بازی کردم و به نظرم جالب بود این موارد هست:
نکات جالب ! :
اتمسفر شهر که خیلی بهتر شده و شما میتونید بالا رفتن کیفیت رو نسبت به قبل مقایسه کنید!!!
شخصیت کول بهتر شده ولی باز هم میتونست بهتر از این ها هم باشه.
مبارزات بهتر شده و دشمنان هم خوب با شما مبارزه میکنن.
قدرت های کول که به شما نشون میده سطح توانایی در یک عنوان به این شکل چی هست!!!
داستان گیرا و بسیار خوب با روایت بدون نقص!(البته بی نقص هم نیست ولی تا جایی که من دیدم خوب بود)!
ریل بازی بر روی سیم های برق و لذت عبور از شهر.
مقیاس بالای محیط به خصوص مقیاس و شدت انفجار ها با پرتاب ماشین ها به طرف دشمنان که واقعا عالی هست!!! همینطور قدرت الکتریکی کول که از آن استفاده های بهتری میشود و نسبت به قبل فقط برای از کار انداختن وسایل یا کشتن افراد نیست.
زاویه دید دوربین که سینمایی تر شده و این نکته در موقعی که شما در حال مبارزه با تعداد زیادی از دشمنان هستید بهتر این موضوع را میفهمید.
نکاتی که جالب نبود! :
شخصیت زیک دوست کول که تیکه های جالبی نمیندازه و اصلا جالب نیست ولی در سخت کردن کار های کول مهارت خوبی داره!!! دی:
افراد موجود در سطح شهر که زیاد تنوع در اون ها مشاهده نمیشه!
در بعضی موارد و همین ابتدای یکی از ماموریت ها مبارزه ای صورت میگرد که خسته کننده است و بیش از حد روی این سبک مبارزه زیادی تاکید شده است.(ماموریت های فرعی رو انجام ندادم ولی با توجه به این طراحی مراحل اصلی که بعضی از آن ها خسته کننده هست امکان داره این سری ماموریت های فرعی به هیچ عنوان جالب نباشد ولی خوب باید ماموریت های فرعی رو انجام و بعد نظر درست رو بدم!!!)
موارد مثبت و خوب نسبت به شماره قبل:
اگر شماره قبل رو بازی کرده باشید متوجه شدید که بعضی جاها از جمله قسمت هایی از مناطق و حتی خود شخصیت ها در آن ها بافت های ضعیف دیده میشد که البته زیاد نبود و خودش رو نشون نمیداد.ولی در این شماره این موارد وجود ندازد.
گیم پلی بازی که بیشتر مخاطب رو درگیر میکنه!!!
افزایش توانایی های کول و همینطور وجود سیستم خوب و بد در بازی که بهتر از قبل شده است.
نمره ای که میشه به این بازی داد 9 هسته به نظر من و اگر موارد منفی رو در نظر نگیریم عنوان کامل و خوبی هست و به اوریج باز ها توصیه میشود! دی:
ولی اگر موارد منفی رو بخواهیم روش تاکید کنیم و اون ها رو خیلی مهم جلوه بدیم میشه گفت تا اینجا نمره 8.5 برای بازی خوب هست.
برای حمایت از حقوق بازی و کپی رایت از خرید نسخه های کپی خودداری نمایید!!!!! دی:
بررسی و نقد کامل رو هم قرار میدم البته بعد از تست کامل بازی!
تو پست بدی ما خوشحال میشیم نه اینکه بیایی پست بدی باز بری!!!اقا من قرار بود پست نزنم این یدونه دیگه ضروریه
اگه نیایی بن میشی این یک اخطاره!!! دی:
آرمین , داداش میخوای تعارف نکن یه 6 به بازی بده برو باووو!!! دی:همه چیز بازی عالیه و قطعا میشه بهش نمره 8.5 یا حتی بالاترم داد
8.5 چیه؟! باید 9 بدی! دی:
Last edited by Killzone2; 19-06-2011 at 18:42.
سلام دوستان بذارید بگم چرا امتیاز 7.5 به بازی داده شده .
این بازی انقدر خوب است که 10 براش کمه ولی ...
من توی بازی بد بودن رو انتخاب کردم . ذاتن دوست ندارم آدم بدی باشم ولی خوب به نظرم بد بودن توی بازی حالش بیشتر بود . ولی وقتی در ماموریت پایانی بین خیر و شر شر رو انتخاب کردم . قلبم شکست با کسانی همکاری کردم که باعث شد بهترین چیز در بازی رو از دست بدم . بدترین آدم شهر و منفور بشم . آدم هایی که در بالا پشتبوم در حال دفاع هستند و من به همراه یکی دیگه ( داستان لو نره ) در حال کشتن هستیم و شهر رو نابود می کنیم . هعه جا پر از بدی بود . قلبم شکست و گفتم کاشکی در بازی خوب بودم . پایان بد بازی انقدر بد است که حال شما از Infamous به هم می خورد .
پایان دوم بازی را هم به زودی شروع خواهم کرد ولی این طور که به نظر می رسد این پایان خوب خیلی خوب باشد .
بدی این بازی آن قدر خوب است که بدترین بازی است و خوبی آن آنقدر خوب است که بهترین بازی هاست .
من که پایان بد را دیدم و دلم شکسته همون امتیاز 7.5 که نه 6.5 می دهم . شاید اگه پایان خوب را می دیدم امتیاز 9 به این بازی می دادم .
2 پایانه شدن بازی شاید تیر خلاصی باشد به سری بازی Infamous
ولی در کل این بازی از همه نظر عالی مگر دوربین بازی در هنگام مبارزات .
به به خریدم...نسخه special edition بازی رو خریدم..چقدر هم خوشکله...پول دیگه نداشتم Limitied شو بخرم.
خب گفتنی هارو دوستان گفتن د رمورد گیم پلی باید بگم که دوستانی که از نسخه قبل این بازی لذت بردن از این نسخه هم چند برابر لذت خواهند برد
گرافیک بازی هم که حرف نداره واقعا میل دارم دوستان اهل فن بازی کنن و نظرشون رو در این مورد بگم چون من هر چی بگم شما به چشم فن بازی میبینید
حامد جان تو این نسخش چی داره،من نسخه معمولی رو خریدم..............
چند گرفتی شما این special edition رو؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)