سلام.
صادق جان من که نمیگم زیاد پست نده من میگم همه حرفهاتو یک جا بگو.
اینم کدی که شما میخواستی .
اگه خواستی بدونی که کجا کد رو میتونی خودت به دست بیاری بهم بگو کمکت کنم.
کد : 0582
سلام.
صادق جان من که نمیگم زیاد پست نده من میگم همه حرفهاتو یک جا بگو.
اینم کدی که شما میخواستی .
اگه خواستی بدونی که کجا کد رو میتونی خودت به دست بیاری بهم بگو کمکت کنم.
کد : 0582
حالا بگو از كجا پيداش كردي
آقا دستت درد نكنه من الان 4 تا مجسمه را گذاشتم و دستگيره را هم پايين آوردم امدم تو حياط خبري از بقيه نبود چي شده و بايد حالا چيكار كنم مچكرم
نگفتي رمزو از كجا پيدا كردي راستي من بازي را تموم كردم آخرش چرت تموم ميشه از آخرش خوشم نيومد غولش هم خيلي اسون بود راستي قبل غولش يه ليزر پيدا كردم به چه درد ميخوره راستي يه كيف مانند هم بد كه نتونستم برشدارم اگه جوابم را بدي ممنون ميشم
Last edited by sadegh1045; 21-06-2006 at 14:42.
اون ليزر براي از بين بردن شاخكهاي غول هست بعد تو اون كيفه پادزهر بود
اگه ميشه بگيد رمز در را از كجا ميشه پيدا كرد از كمك شما مچكرم من ساعت 12 امشب دوباره وصل ميشم بازم ممنون
سلام.
من امتحانام شروع شده برای همین یکم جواب شما دیر شد .
اون فیلمی که توی اون به شما کد رو نشون میده آرشیو 24 نام داره که توی یک اتاقی توی کتابخانه بود که قفل بود و پشت اون یک اتاق مخفی مال همون دکتر فریدمن اگه اشتباه نکنم که یک نردبونم به زیر زمین داره. شما دیگه فکر کنم میتونی اونجا رو باز کنی اونجا یک مجسمه دیگه پیدا میکنی و اون حلقه فیلم رو که میتونی بعدا توی آمفی تاتر بری نگاه کنی .
اون آخر بازی هم که شما همه مجسمه ها رو میذاری یک دری باز میشه که خودش نشون میده شما باید بری اونجا بقیه افرادتم میرن اونجا .
که غول آخر بازی هم اونجاست .
سعی کن که هیچ کدوم از افرادت نمیره تا قفل های آخر بازی که مربوط به هر یار باز بشه .
من 3 تاشون مردند .
یک سری قفل هم هست که باید بازی رو دوباره تموم کنی که باز بشه .
من که گذاشتم بازی رو دوباره بعد امتحانا یکبار دیگه بکنم.
عزيزم ميشه به طور كامل ودقيق بگي كه من بايد چجوري فيلم را در آمفي تئاتر ببينم من هر كاري ميكنم فيلم را نشون نميده فقط سالن را نشون ميده مچكذم اگر جواب بدي
سلام من ميخوام امروز اين بازي رو بخرم ميشه درموردش بيشتر توضيح بدين چون من هر بازي رو كه تا حالا خريدم هموني كه مي خواستم نبوده يكياز بازي هاي مورد علاقه من تام رايدر آيا اين بازي هيچ شباهتي به شاهزاده داره 13/4/85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ميشم اگه جوابم رو زودتر بديد(prince of persia)آيا تام رايدر شبيه (prince of persia) هست؟؟؟؟
سلام
نخیر این یک بازی فکری والبته یک کمی هم ترسناک هست ... ولی ارزش بازی کردن و خریدن رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)