چرا سام فیشر = حسین ، ON نمیشه ؟ موضوعی پیش اومده که ما نمیدانیم ؟
Masoud King
krauser
CATALONIA
amin 2010
چرا سام فیشر = حسین ، ON نمیشه ؟ موضوعی پیش اومده که ما نمیدانیم ؟
خودم صبی چکش کردم هنوز در قید حیاتهچرا سام فیشر = حسین ، ON نمیشه ؟ موضوعی پیش اومده که ما نمیدانیم ؟
احتمالا استارکرافت 2 اجازه نت رفتن بهش نمیده...
+
همکار به این میگن : دیمن به مسعود رای دادم پس هرکی غیر از مسعود بشه قطعا تقلب شده !![]()
Last edited by Masoud King; 13-10-2010 at 13:04.
رای ما مسعود![]()
اخطار !!!:
اقای حسین سم فیشر سریع طی دو روز اینده ON شده جایزه ها رو میدید !!(با زبون خوش ) وگرنه مجبورمیشیم با بچه ها بریم شکایت کنیم (هر کی باهاش در ارتباطه بگه بهش !!)(مسعود با تو نیستما !!دی)
+
اقا این چه وضعشه !!!!
این برادرا همشون در ارا تقلب کردن !!!(جز ارمین بقیشون !!!(نام نمیبرم اشاره هم نمی کنم !!]
+
این گربه هه چرا تاثیر نداشت !!!!
خوب اینو ببینید به این رای بدین !!!!
+
دیگه عرضی نیست !!!
دوستان این آرمین از لحاظ روحی بصورت شگرفی داغون شده این عکس هم که براش توضیح کاملی نداد این هست که این شخص که مشاهده میکنید همین آرمین خودمون هست که نگفت خودشه ایشون کلا کچل هستند یعنی رو سر مبارک مو ندارند.!!! دی:
و همینطور بعد از بازی Medal of Honor به این روز افتادند حالا فکرش را بکنید که اگه رای نیاره چی میشه پس به این شخص انسان دوست رای بدهید.همینطور ایشون به دنبال چیزی نیست فقط یک بار نقد ایشون را از اول تا اخر کامل بخوانید و بعد رای بدهید.
آرمین جان بیکار بودی اخر از همه نقد نوشتی خوب معلومه کسی نگاه نمیندازه!!!
پس جان آرمین نقد را بخوانید !!! یعنی همون رای بدهید نه برای جایزه بلکه ایشون برای خود فیفا نقد کرده اند .
Last edited by Killzone2; 14-10-2010 at 21:50.
مثه این کاربرا که پست اول تاپیکارو نخونده میان میگن بازی کی میاد: دی
عزیزم پس این:
تو پست اول چیه: دیبرای دیدن نقد ها روی کلمه "نقد" کلیک کنید!
+
من که پست دادم تا 30ام وقت دارید رای بدید امروز تازه 24امه
حسین دادا این یه سوال فنی برای تفتیش اذهان عمومی بود و همچنین یه سری نیروهای خود سر این پستو دادن و به جون بچم کاملا بی اطلاعم از این پست...
ولی نگران نباش بچه های گمنام دنبال قضیه هستن!!
و
20 تا شناسنامه داریم هر کی میخواد میتونه پخ بزنه تا واسش بفرستم و با اقتدار اول بشه...
با تشکر ستاد سیانت از آراء ...![]()
Last edited by Turok-71; 16-10-2010 at 12:51.
من همیشه از نفدای ارمین krauser خوشم میومده و دوست دارم الانم به ایشون رای میدم![]()
برو ولک...ما رو فیلم کردی
مبخوام ببینم قبل اینکه ناظر بشه هم این حرف رو میزدی؟؟
تا دیروز که همه میگفتن رای ما مسعود حالا چی شد یهو شد آرمین؟![]()
از خود ارمین بپرس چه وقتی که کاربر فعال بود و چه الان چه طوری بهش احترام میذاشتمبرو ولک...ما رو فیلم کردی
مبخوام ببینم قبل اینکه ناظر بشه هم این حرف رو میزدی؟؟
تا دیروز که همه میگفتن رای ما مسعود حالا چی شد یهو شد آرمین؟![]()
مثلا برا چی من بیام بخاطر اینکه ناظر شده اینطوری حرف بزنم......![]()
Last edited by SA3EDLORD; 16-10-2010 at 22:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)