اگر اين حرف را مسئول تعميرگاه نمايندگي بزنه كاملا مشخص ميشه چرا كيفيت تعمير در مراكز نمايندگي خودروسازها پايين هسترفته پیش یکی دیگه . یک مسئول دیگه ی نمایندگی گفته باباجان بیا چرخ رو باست باز میکنم خودت با چشمات ببینی ندارد دیگه .
گفته همه ی ماشینهای ایرانی که در چرخهای عقب ترمز کاسه ای داارد ABS روی چرخ عقب ندارند حتی 206 و 405
خير دوست عزيز من خودم تندر دارم و اتفاقا مدل فولش هم ABS داره و هم EBD ضمنا چرخ عقبش هم ترمز كاسه اي داره
ترمزش را خدم در شرايط مختلف تست كردم و مثلا اگر با سرعت 120 كيلومتر بر ساعت ترمز شديد كنيد تنها صدايي كه شنيده ميشه صدايي شبيه زماني هست كه اتومبيل در چاله هاي خيابان مي افته و هيچ صدايي ناشي از لغزش چرخ ها بگوش نميرسه و انحرافي هم در كار نيست
ضمن اينكه اگر حين ترمز شديد جهت فرمون تغيير كنه انحراف خيلي كمي ايجاد ميشه ولي اگر شدت چرخش فرمون زياد باشه ماشين منحرف ميشه
پس تا اينجا اين گفته شما رد ميشه
البته الان كه شب هست و نميشه عكس گرفت فردا صبح من از دو چرخ عقب و دو چرخ جلو تندر برا شما عكس ميذارم
ضمن اينكه همسايه ما هم پارس ELX داره (ترمز چرخ هاي عقب ديسكي هست) و از اون هم اگر شد عكس ميذارم تا مطلب براي شما روشنتر بشه