تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 89

نام تاپيک: ناقص بودن ABS پراید

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

رفته پیش یکی دیگه . یک مسئول دیگه ی نمایندگی گفته باباجان بیا چرخ رو باست باز میکنم خودت با چشمات ببینی ندارد دیگه .
    گفته همه ی ماشینهای ایرانی که در چرخهای عقب ترمز کاسه ای داارد ABS روی چرخ عقب ندارند حتی 206 و 405
    اگر اين حرف را مسئول تعميرگاه نمايندگي بزنه كاملا مشخص ميشه چرا كيفيت تعمير در مراكز نمايندگي خودروسازها پايين هست

خير دوست عزيز من خودم تندر دارم و اتفاقا مدل فولش هم ABS داره و هم EBD ضمنا چرخ عقبش هم ترمز كاسه اي داره
    ترمزش را خدم در شرايط مختلف تست كردم و مثلا اگر با سرعت 120 كيلومتر بر ساعت ترمز شديد كنيد تنها صدايي كه شنيده ميشه صدايي شبيه زماني هست كه اتومبيل در چاله هاي خيابان مي افته و هيچ صدايي ناشي از لغزش چرخ ها بگوش نميرسه و انحرافي هم در كار نيست
    ضمن اينكه اگر حين ترمز شديد جهت فرمون تغيير كنه انحراف خيلي كمي ايجاد ميشه ولي اگر شدت چرخش فرمون زياد باشه ماشين منحرف ميشه
    پس تا اينجا اين گفته شما رد ميشه
    البته الان كه شب هست و نميشه عكس گرفت فردا صبح من از دو چرخ عقب و دو چرخ جلو تندر برا شما عكس ميذارم
    ضمن اينكه همسايه ما هم پارس ELX داره (ترمز چرخ هاي عقب ديسكي هست) و از اون هم اگر شد عكس ميذارم تا مطلب براي شما روشنتر بشه

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برادر حرف شما با منطق جور در نمیاد!
    اصلا ما با سایپا و غیره کاری نداریم! اگه ABS رو 2 تا چرخ باشه (که بی معنیه!) هنگام ترمز یه نوع شبیه به دستی کشیدن میشه! که کاملا بر عکس ABS جواب میده! که این کار غیر ممکن هستش!
    با سلام به شما دوست محترم . ببین برادر . من نمیدانم سایپا چه غلطی کرده که بقول شما در زمان ترمزگیری ماشین ملق وارو نمیزند . دارم میگم شما اگر در چرخای عقب شلنگ برگشت ABS و حسگر را دیدی بیا بمن هر چی خواستی بگو . اینم عکسای شماتیک حسگر ABS چرخ . تا بیجهت صورت مسآله پاک نشود

در این عکس آخری که برای چرخ عقب با ترمز کاسه ای یک سواری خارجی است میبینی شلنگ بازگشت روغن وجود دارد . در داچیا لوگان یا بقول ان آقا تندر 90 هم باید به اینشکل باشد چونکه در تبلیغاتش تآکید میکند روی 4 کاناله بودن ان . ولی هیچوقت کسی ندیده در تبلیغات پراید یا پژو تآکید شود روی 4 کاناله بودن . چون اصلاً 4 کاناله نیست و هر کی بگوید دروغ گفته .

حالا شما اون پرایدی که میگی یه بار ترمز بگیر ببین چه جوریه؟!
    هر وقت برگشتم وطن به چشم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فردا صبح من از دو چرخ عقب و دو چرخ جلو تندر برا شما عكس ميذارم
    ضمن اينكه همسايه ما هم پارس ELX داره (ترمز چرخ هاي عقب ديسكي هست) و از اون هم اگر شد عكس ميذارم تا مطلب براي شما روشنتر بشه
    ایول بشما دوست چیز فهم . با عکس و رفرنس برویم جلو به یک جایی میرسیم . بقولی سر تعداد دندانهای اسب اینقدر با همدیگر بحث نمیکنند . دهنش را باز میکنند و میشمرند!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینم عکس از داخل کاسه ترمز چرخ عقب مجهز به حسگر ضد قفل .

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اینم عکس از داخل کاسه ترمز چرخ عقب مجهز به حسگر ضد قفل .
    ما که عکسی ندیدیم!فکر میکنم عکس ایراد داره!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ما که عکسی ندیدیم!فکر میکنم عکس ایراد داره!!
    اقا عکس ایراد ندارد . اینترنت شما ایراد دارد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب الوعده وفا

از چرخ عقب تندر عكس گرفتم و چرخ جلوش را بيخيال شدم(در ادامه خدمت شما علتش را عرض خواهم كرد)

شيلنگ 1 مستقيم ميره سر پيستون هاي ترمز(البته ورودي هست)
    و شيلنگ 2 هم از يك جايي كمي پايينتر از پيستون ترمز در مياد و ميره يك جايي زير صندلي عقب به يك شيلنگ فلزي متصل ميشه(حالا كجا ميره را ديگه نميدونم)
    ضمنا شيلنگ 2 ترمز دستي نيست چون ترمز دستي يك شيلنگ قطور تري هست كه با پايين لنت ها متصل ميشه(اگر خواستيد عكسش را ميذارم)

پس تا اينجا :
    1-الزامي نيست كه ترمز ABS حتما 4 چرخ ديسكي باشه
    2-اون حرف مسئول نمايندگي چرت و پرت بوده
    3-هنوز تكليف ترمز پرايد مشخص نشده!!!

حالا از دوستان اگر كسي پرايد ABS داره لطفا يك عكس از چرخ عقب بذاره

پ.ن : آها يادم اومد!! از همكاران انجمن اتومبيل تقاضا مند هستم بدليل كيفيت نچندان مناسب عكس فعلا (حدودا دو هفته) از كوچك كردن اين عكس خودداري كنيد تا كليه كاربران از اين عكس بصورت رفرنس استفاده كنند

با تشكر
    Last edited by ess_1362; 15-10-2010 at 12:04.

9. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . از 405 یا پرشیا هم عکس بگذاری عالی میشود ان مسئول نمایندگی چرت و پرت نگفته چون اسمی از لوگان نیاورده بود چون همه میدانند لوگان 4 کاناله است گفته بود 405 و 206 و پراید
    طبق حرف من دو تا شلینگ بایست وصل باشد . تو عکسی که گذاشتید دو تا شیلنگ دیده شد . ولی در ان عکس برای پراید که گذاشتم فقط یک شلینگ وصل بود .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام . از 405 یا پرشیا هم عکس بگذاری عالی میشود ان مسئول نمایندگی چرت و پرت نگفته چون اسمی از لوگان نیاورده بود چون همه میدانند لوگان 4 کاناله است گفته بود 405 و 206 و پراید
    متاسفانه پژو پارس طرف از صبح تا حالا نيست وگرنه عكس را مي گرفتم يا لاعقل يك نگاه مي انداختم

طبق حرف من دو تا شلینگ بایست وصل باشد . تو عکسی که گذاشتید دو تا شیلنگ دیده شد . ولی در ان عکس برای پراید که گذاشتم فقط یک شلینگ وصل بود .
    اين نياز به بررسي دقيق داره
    بايد حتما چند تا پرايد ديگه را هم ببينم
    فعلا سه تا احتمال وجود داره :
    1-ترمز پرايد ABS ضربدري داره كه چرخ هاي جلو با چرخ هاي عقب هماهنگ ميشه
    2-اين پرايدي كه شما از اون عكس گذاشتي كلا ايراد داره يا ناقص هست
    3-شيلنگ ترمز از وسط اكسل عقب رد شده باشه (كه احتمالش خيلي ضعيف هست)

من از اون دوستي كه 141 داشت دعوت مي كنم بياد چند تا عكس بذاره(البته خودم قبلا 141 داشتم ولي بدون ABS)

12. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فكر كنم سيستمي كه روي پرايد سوار ميشه بدين شكل هست :

MANDO MGH-60

ديگه بررسي و تحقيقش را ميذارم به عهده خودتون

14. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •