تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 125

نام تاپيک: Football Manager 2011

داره خودمونی میشه bipoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا همزمان مربی تیم ملی انگلیس و منچستریونایتد هستم..

کسی نیست چنین شرایطی رو تجربه کرده باشه و بتونه برای کار در تیم ملی و همچنین کار همزمان در دو تیم یه سری راهنمایی بکنه به من؟ خیلی پرکاری و پر مشغله ای شدم حالا
    اولین کاری که باید توی تیم ملی بکنی(البته فرقی نمی کنه، توی باشگاهی هم بباید همین کار رو بکنی) اینه که اگه assistant manager خوبی نداری باید یه خوبشو استخدام کنی ، (اول با assistant manager جدید به توافق برس بعد با قبلی قطع همکاری کن) سعی کن تا جائیکه ممکنه مربی های جدید استخدام کنی، حتی می تونی از مربی های تیم باشگاهیتم استفاده کنی. کلا تاثیر مربی روی این بازی چه در سطح ملی چه باشگاهی خیلی زیاده.
    هربازی لیگی که شروع می شه، کمک مربیت لیست بازی هایی رو که بازیکنای تیم ملی یا اونهایی که در لیست nation pool هستند رو معرفی می کنه تا بری و بازیشون رو از نزدیک ببینی، هیچ وقت هیچ بازی رو انتخاب نکن مگر تا تقریبا هیچ کار خاص دیگه ای نداشته باشی.
    به team setting برو (هم باشگاهی و هم ملی) و گزینه ای رو که مصاحبه با خبرنگارها رو به عهده دستیارت میگذاری انتخاب کن(دیگه لازم نیست سر هر بازی جداگانه از دستیارات بخوای که جات برن مصاحبه)
    فقط یک بار برای یک و سال و نیم آینده تیم ملی ات، به game fixture برو و برای بازی های دوستانه آینده ات رو رنامه ریزی کن. ( اوایل و تا قبل از اینکه تاکتیکت توی تیم جا بیفته با تیم های ضعیفتر بازی کن)

به match preparation برو و تیمت رو اول در خط دفاعی و سپس حمله، آماده کن.
    سعی کن بازیکن های تیم باشگاهی خودتو بیشتر دعوت کنی چون هم کار تو با اونها ساده تر هم کار اونها با تو( مربی اسپانیا بودم ترکیب ابتدایی فینال جام جهانی این بود، والدز، راموس،پویول،پیکه،فونتیاس، بوسکتس،ژاوی،تیاگو،انیستا، پدرو، بویان. ( این تیم آخر هماهنگی بود )( تازه قیمت بازیکناتم زیاد میشه، من بعد از جام جهانی بویان رو 30 میلیون فروختم)

خوب الآن، دیگه با تیم ملی ات هیچکاری نداری غیر از اینکه هر فصل فقط 7-8 تا بازی بیشتر می کنی همین.
    (انگلیس یه خوبی که داره اینه که بورد باشگاهت ازت زیاد توقع ندارن مثلا همینکه از مرحله یک هشتم جام جهانی صعود کنی کلی خوشحال می شن، یا هدفشون از شرکت در جام ملت های اروپا رسیدن به یک چهارم نهاییه. این توقعات کم ادامه کارت رو آسون تر می کنه. بعد از هربازی هم از بهترین بازیکن تیمت بابت نمایش خوبش تعریف کن تا هم رابطه اش با تو بهتر بشه و هم اینکه سعی کنه فرم خوبشو حفظ کنه.
    یه چیز دیگه، بازیکنی که به حد وحشتناکی، توسط سازندگان انگلیسی این بازی، قوی ساخته شده و به جرعت می گم که شاید بهترین بازیکن football manager باشه الآن توی تیم ملیته، اونم کسی نیست جز استیون جرارد، اگه ازش خوب بازی بگیری و (AM (inside forward attack بهش بازی بدی تیمتو تا فینالم می کشه بالا.
    موفق باشی

2. 2 کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

به match preparation برو و تیمت رو اول در خط دفاعی و سپس حمله، آماده کن.
    اول ممنونم بابت راهنمایی هات..

ولی اینی که نقل قول گرفتم چه طوره..باید چه کاری کنم؟! یه توضیح میدی؟

....................

راستی بازی های المپیک جز افتخارات مربی محسوب میشه؟ الان تو المپیک 2012 خودم سرمربی تیم شدم و کارلوس کی روش هم دستیارم هست . مایک فیلان رو هم آوردم به عنوان مربی..فکر کنم ترکیب خوبی باشه .

................

از جرارد گفتی ، به نظرت " نیمار" هم مثل جرارد بازیکن خوبی هست تو این بازی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

....................

راستی بازی های المپیک جز افتخارات مربی محسوب میشه؟ الان تو المپیک 2012 خودم سرمربی تیم شدم و کارلوس کی روش هم دستیارم هست . مایک فیلان رو هم آوردم به عنوان مربی..فکر کنم ترکیب خوبی باشه .

................

در مورد match preparation :
    وقتی بازی رو لود می کنی، بالا سمت چپ یه علامت خونه است، کنارش اسم خودته که وارد پروفایله شخصیت میشه، بعد inbox و سپس اسم تیمت. درسته؟
    وقتی روی اسم تیمت کلیک می کنی اولین گزینه squad دومین tactic سومی fixture و چهارمی match preparation است.
    روش که کلیک کنی یه صفحه باز میشه که از دو بخش تشکبل شده، سمت راستی تاکتیک فعلی تیمتو نشون میده و سمت چپی میزان تطبیق پذیریی بازیکنات با اون ترکیب رو نشون میده.
    دقیقا جایی بالا سمت چپ این تصویر دو تا گزیته وجود داره tactic که در این بخش می تونی سه تا تاکتیک مختلف رو که می خوای در شرایط مختلف ازشون استفاده کنی رو نمایش میده و یکی گزینه current. وقتی روی این گزینه کلیک می کنی صفحه tactic familiarity level بار می شه. که هشت تا گزینه رو چهار تا راست چهار تا چپ نشون میده )
    این هشت تا شامل میزان آشنایی با ترکیب، سبک پاس دهی، جاگیری، یارگیری، و یکی دوتی دیگه میشه.
    برای اینکه این تطبیق پذیری رو بالا بری باید توی صفحه tactic ( تاکتیک در بخش match preparation نه tactic اصلی) ابتدا special focus aria تو انتخاب کنی ( که از توش موقعیت دفاعی یا حمله ای تیمتو انتخاب می کنی ) و سپس نوار workload رو بسته به میزان زیاد می کنی ( مثلا در حالت خیلی زیاد میزاری تا سریع تطبیق پیدا کنن)
    این از match preparation، امیدوارم مفید بوده باشه.

بازی های المپیک جزء افتخارات مربی محسوب نمیشه، فقط لیگ ها، جام های حذفی رسمی ( مثلا لیگ کاپ انگلیس حساب نمیشه، از هر کشورم فقط یکی)، لیگ قهرمانان، یورو لیگ و جام های جهانی و قاره ای، غیر از المپیک!
    در مورد کیروش هم باید گفت که ویژگی اصلی اش اینه که خیلی ساده قبول همکاری می کنه، یعنی زود راضی میشه که بیاد، تازه با جو انگلیس هم آشناست.
    نکته: سعی کن قرار دادهای کمک مربی و بقیه مربیای خوبتو جوری ببندی که کسی طمع نکنه اونها رو از چنگت در بیاره مثلا خیلی بلند مدت باهاشون ببند. من یه کمک مربی داشتم که خیلی کارش خوب بود استون ویلا اومد دنبالش برای مربیگری تیمش( وقتی میان دنبال یکی از کمک هات که بخوان توی تیمی سرمربیش کنن دیگه نمی تونی جاوی تون مربی رو بگیری)، وقتی از تیمم جدا شدف استون ویلا 5 میلیون پوند به من پول داد، که برای یه کمک خیلی خیلی زیاده.

من با نیمار دو سال کار کردم، اینم آمارش در دو سالی که با من بازی کرد:
    فصل اول:
    29 بازی لیگ (10تاش به عنوان ذخیره)، 6 گل، 1 پاس گل، 1 بهترین بازیکن زمین، 2 کارت زرد، با میانگین ریت 6.84
    12بازی در کاپ های داخلی(2 تاش به عنوان ذخیره)، 9 تا گل، 3 پاس گل، 1بهترین بازیکن زمین، 1 کارت زرد، میانگین ریت 7.38
    10 بازی در چمپیونز لیگ(3 تاش به عنوان ذخیره)، بدون گل، 2پ اس گل، 1 کارت زرد، میانگین ریت 6.53
    مجموعا 51 بازی(15تا به عنوان ذخیره)، 15 تا گل، 6 پاس گل، 2 بهترین بازیکن زمین، 4 کارت زرد، میانگین ریت 6.91
    اون سال بیشتر AML و AMR بازی می کرد و چندتا بازی هم ST بازی کرد.
    کلا پاس نمی داد، بد اخلاق بود جوری که نمی شد بهش دوتا نکته فنی گفت، شوت زیاد می زد در حالیکه قرار بود اصلا شوت نزنه، تک روی هاش رو اعصاب بود( ولی انصافا خوب دریب می کرد، فقط موقعیتی که خودش می ساخت رو خراب می کرد!) و اصلا هم در کارهای دفاعی شرکت نمی کرد که صدای کمک مربی من همیشه درمیومد.

اما فصل دوم متحول شد:
    26 بازی در لیگ( 10 تاش به عنوان ذخیره)، 16 گل زده، 8 پاس گل، 6 بهترین بازیکن زمین، 5 کارت زرد، میانگین ریت 7.85
    7 بازی در کاپ داخلی( 1 به عنوان ذخیره)، 5 گل، 2 پاس گل، 1 بهترین بازیکن زمین، میانگین 7.92
    16 بازی در جام های غیر داخلی( 1 به عنوان ذخیره) 15 گل، 8 پاس گل، 3 بهترین بازیکن زمین، 2 کارت زرد، 1 کارت قرمز، میانگین ریت 7.94
    مجموعا میشه 49 بازی ( 12 به عنوان ذخیره)، 36 گل، 18 پاس گل، 10 بهترین بازیکن زمین، 7 کارت زرد، 1 کارت قرمز و میانگین ریت 7.89
    فصل دوم واقعا خوب شده بود، هم بیشتر پاس می داد و هم به حرف های من بیشتر گوش می کرد، آمار کارت هاشم نشون از بیشتر شدن جنگندگیشه و کلا بازیکن خوبیه الآن و البته بگم که باز هم بیشتر در پست AMR ازش استفاده کردم . ولی ب نظر من هیچ کس جرارد نمیشه، جرارد خودش یه تیمه و اگر می بینی لیورپول هنوز توی این بازی نتیجه میگیره، بیشتر بخاطره جرارده.

موفق باشی

5. این کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو دیشب دانلود کردم نسخه ی ریپکشو ولی امروز که اجرا کردم متاسفانه بازی صدا نداره

راه حلی دارید برای مشکلم ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو دیشب دانلود کردم نسخه ی ریپکشو ولی امروز که اجرا کردم متاسفانه بازی صدا نداره

راه حلی دارید برای مشکلم ؟

ممنون
    البته کلا این بازی صدای خاصی نداره!
    ولی برای محکم کاری برو توی preference بخش audio، بعد ببین اون پایین تیک صداش فعاله یا نه.

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

....................

................

در مورد match preparation :
    وقتي بازي رو لود مي کني، بالا سمت چپ يه علامت خونه است، کنارش اسم خودته که وارد پروفايله شخصيت ميشه، بعد inbox و سپس اسم تيمت. درسته؟
    وقتي روي اسم تيمت کليک مي کني اولين گزينه squad دومين tactic سومي fixture و چهارمي match preparation است.
    روش که کليک کني يه صفحه باز ميشه که از دو بخش تشکبل شده، سمت راستي تاکتيک فعلي تيمتو نشون ميده و سمت چپي ميزان تطبيق پذيريي بازيکنات با اون ترکيب رو نشون ميده.
    دقيقا جايي بالا سمت چپ اين تصوير دو تا گزيته وجود داره tactic که در اين بخش مي توني سه تا تاکتيک مختلف رو که مي خواي در شرايط مختلف ازشون استفاده کني رو نمايش ميده و يکي گزينه current. وقتي روي اين گزينه کليک مي کني صفحه tactic familiarity level بار مي شه. که هشت تا گزينه رو چهار تا راست چهار تا چپ نشون ميده )
    اين هشت تا شامل ميزان آشنايي با ترکيب، سبک پاس دهي، جاگيري، يارگيري، و يکي دوتي ديگه ميشه.
    براي اينکه اين تطبيق پذيري رو بالا بري بايد توي صفحه tactic ( تاکتيک در بخش match preparation نه tactic اصلي) ابتدا special focus aria تو انتخاب کني ( که از توش موقعيت دفاعي يا حمله اي تيمتو انتخاب مي کني ) و سپس نوار workload رو بسته به ميزان زياد مي کني ( مثلا در حالت خيلي زياد ميزاري تا سريع تطبيق پيدا کنن)
    اين از match preparation، اميدوارم مفيد بوده باشه.

بازي هاي المپيک جزء افتخارات مربي محسوب نميشه، فقط ليگ ها، جام هاي حذفي رسمي ( مثلا ليگ کاپ انگليس حساب نميشه، از هر کشورم فقط يکي)، ليگ قهرمانان، يورو ليگ و جام هاي جهاني و قاره اي، غير از المپيک!
    در مورد کيروش هم بايد گفت که ويژگي اصلي اش اينه که خيلي ساده قبول همکاري مي کنه، يعني زود راضي ميشه که بياد، تازه با جو انگليس هم آشناست.
    نکته: سعي کن قرار دادهاي کمک مربي و بقيه مربياي خوبتو جوري ببندي که کسي طمع نکنه اونها رو از چنگت در بياره مثلا خيلي بلند مدت باهاشون ببند. من يه کمک مربي داشتم که خيلي کارش خوب بود استون ويلا اومد دنبالش براي مربيگري تيمش( وقتي ميان دنبال يکي از کمک هات که بخوان توي تيمي سرمربيش کنن ديگه نمي توني جاوي تون مربي رو بگيري)، وقتي از تيمم جدا شدف استون ويلا 5 ميليون پوند به من پول داد، که براي يه کمک خيلي خيلي زياده.

من با نيمار دو سال کار کردم، اينم آمارش در دو سالي که با من بازي کرد:
    فصل اول:
    29 بازي ليگ (10تاش به عنوان ذخيره)، 6 گل، 1 پاس گل، 1 بهترين بازيکن زمين، 2 کارت زرد، با ميانگين ريت 6.84
    12بازي در کاپ هاي داخلي(2 تاش به عنوان ذخيره)، 9 تا گل، 3 پاس گل، 1بهترين بازيکن زمين، 1 کارت زرد، ميانگين ريت 7.38
    10 بازي در چمپيونز ليگ(3 تاش به عنوان ذخيره)، بدون گل، 2پ اس گل، 1 کارت زرد، ميانگين ريت 6.53
    مجموعا 51 بازي(15تا به عنوان ذخيره)، 15 تا گل، 6 پاس گل، 2 بهترين بازيکن زمين، 4 کارت زرد، ميانگين ريت 6.91
    اون سال بيشتر AML و AMR بازي مي کرد و چندتا بازي هم ST بازي کرد.
    کلا پاس نمي داد، بد اخلاق بود جوري که نمي شد بهش دوتا نکته فني گفت، شوت زياد مي زد در حاليکه قرار بود اصلا شوت نزنه، تک روي هاش رو اعصاب بود( ولي انصافا خوب دريب مي کرد، فقط موقعيتي که خودش مي ساخت رو خراب مي کرد!) و اصلا هم در کارهاي دفاعي شرکت نمي کرد که صداي کمک مربي من هميشه درميومد.

اما فصل دوم متحول شد:
    26 بازي در ليگ( 10 تاش به عنوان ذخيره)، 16 گل زده، 8 پاس گل، 6 بهترين بازيکن زمين، 5 کارت زرد، ميانگين ريت 7.85
    7 بازي در کاپ داخلي( 1 به عنوان ذخيره)، 5 گل، 2 پاس گل، 1 بهترين بازيکن زمين، ميانگين 7.92
    16 بازي در جام هاي غير داخلي( 1 به عنوان ذخيره) 15 گل، 8 پاس گل، 3 بهترين بازيکن زمين، 2 کارت زرد، 1 کارت قرمز، ميانگين ريت 7.94
    مجموعا ميشه 49 بازي ( 12 به عنوان ذخيره)، 36 گل، 18 پاس گل، 10 بهترين بازيکن زمين، 7 کارت زرد، 1 کارت قرمز و ميانگين ريت 7.89
    فصل دوم واقعا خوب شده بود، هم بيشتر پاس مي داد و هم به حرف هاي من بيشتر گوش مي کرد، آمار کارت هاشم نشون از بيشتر شدن جنگندگيشه و کلا بازيکن خوبيه الآن و البته بگم که باز هم بيشتر در پست AMR ازش استفاده کردم . ولي ب نظر من هيچ کس جرارد نميشه، جرارد خودش يه تيمه و اگر مي بيني ليورپول هنوز توي اين بازي نتيجه ميگيره، بيشتر بخاطره جرارده.

موفق باشي

8. این کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چند نمونه از تاکتیک ها رو می گید ؟

من هر کاری می کنم بازم تیمم میره سانتر می کنه از جناحین

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

چند نمونه از تاکتیک ها رو می گید ؟

من هر کاری می کنم بازم تیمم میره سانتر می کنه از جناحین
    اول یه بحث در مورد تاکتیک بکنیم و بعد بریم سراغ مشکل زیاد سانتر کردن.

کلا کسانی که این بازی رو انجام می دن برای تیم هاشون به دو شکل ناکتیک می چینن، 1- توی هر تیمی که می رن، بدون استثنا یه تاکتیک ثایت رو استفاده می کنن، مثلا فرقی نمی کنه بارسلون یا لیورپول، این بابا فقط چهار چهار دو بازی میکنه ( من خودم تا یه مدت نظرم همین بود )، از این رو در فصل نقل و انتقالات فقط دنبال بازیکنایی هستند که به درد این تاکتیکشون بخوره
    2- بسته به لیگ، شرایط تیم و البته بازیکن های موجود تاکتیک رو می چینن، در این حالت شما بر خلاف حالت قبلی که بازیکن ها باید با شما تطبیق پیدا می کردن، این شمائید که با بازیکن ها تطبیق پیدا می کنید.
    من نمی تونم بگم کدوم بهتره، هم خیلی هارو میشناسم که با طرز تفکر اولی موفق بودن جوری که یه تاکتیک رو هم توی رئال، هم چلسی و هم میلان به خوبی اجرا کرد و نتیجه گرفت و هم خیلی های دیگه هستند که به روش دوم تاکتیکشون رو می چینن و البته اون هام موفق بودن.

اما کلا چجوری باید تاکتیک چید؟
    در صفحه تاکتیک سمت راست، روی گزینه create tactic کلیک کن.
    یه صفحه باز میشه که اگه اشتباه نکنم از 9 بخش تقسیم شده و سمت چپ تصویر، به صورت فهرست وار نمایش داده میشه. در صفحه دوم ترکیبتو انتخاب می کنی، هر بلایی که می خوای سر ترکیبت بیاری همینجا می آری. در صفحه سوم در مورد فلسفه بازی، ازت سوال می پرسه، از very rigid داره تا very fluid.
    در حالت very rigid هرکی به کار خودش مشغوله، یعنی هربازی فقط مسئوله همون کاریه که بهش سپرده شده، مثلا کار دنی آلوز اینه که فقط دفاع سمت راست رو بیمه کنه، حالا هر اتفاقی که سمت چپ زمین می افته دیگه به اون مربوط نیست.
    very fluid دقیقا برعکسه اینه، یعنی همه با هم حمله، همه با هم دفاع. و البته حالت balance هم داره که چیزی بین این دوتاست، و خودتون بسته به تفکرتون یکی از این حالات رو انتخاب می کنید. ( این بخش خیلی مهمه، و تاثیر مستقیم در نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری تیمتون داره)
    صفحه چهارم در مورد سبک بازیه، که در مورد هفت چیز از شما سوال می پرسه:
    1- نحوه پاس دهی
    2- نحوه استفاده از حلاقیت های فردی
    3- نحوه یارگیری
    4- نحوه سانتر کردن
    5- نحوه تکل زدن
    6- نحوه پخش شدن توی زمین
    7- ( این یکی فعلا یادم نمیاد! )
    اولین و ساده ترین راه برای اینکه تعداد سانترهای یه تیم کم بشه اینه که در بخش انتخاب نحوه پاس دهی، به جای گزینه دیفالت، از گزینه پاس کوتاه استفاده کن.
    در مورد بقیه این گزینه ها و ادامه صفحات create tactic اگه خواستی بعدا توضیح مبسوط می دم.

حالا سوال: آیا الآن مشکل زیاد سانتر کردن تیم، خصوصا روی دروازه کم میشه؟
    جواب: کم میشه، ولی نه اونقدری که انتظار ما رو برآورده کنه، پس حالا نوبت به مرحله دوم می رسه.
    در صفحه تاکیک وقتی روی یه بازیکنی که توی لیست یازده نفر اصلی حضور داره کلیک می کنید، به جای لیست بازیکن ها یه صفحه ای بازی میشه که توانایی های بازیکن رو خصوصا در اون پست نمایش میده. در همین حالت و بالای نمراتی که از بازیکن ها نوشته گزینۀ advance وجود داره، وقتی روی اون کلیک می کنید، با یه عالمه گزینه که فقط برای مدیریت یه بازیکنه مواجه می شید ( ما اینجا فقط به دوتا گزینه کار داریم ):
    1- اول روی گزینه سوم که passing style هست، کلیک کن و نوار رو به دلخواهت تغییر بده،( اگه به سمت چپ متمایل کنی، پاس کوتاه میده )
    2- گزینه بعدی که باید روش کلیک کنی، گزینه wide play هست، اگر این گزینه رو بجای move into channel به cut inside تغییر بدی، آمار سانترهای روی دروازه ات به شکل باور نکردنی پایین میاد، چون دیگه بازیکن مورد نظر، به سمت نقطه کرنر نمی ره که بخواد سانتر کن، بلکه به تو می زنه و احتمال یا شوت می زنه یا پاس زمینی میده.
    ( این قسمت فقط برای بازیکن ها خط حمله مناسبه و لازم نیست مال همه بازیکن ها رو تغییر بدی، مثلا ST, AML, AMR و AM رو تغییر بدی کافیه.)

احتمالا دیگه حالا کمتر شاهد سانتر باشی، ولی یه نکته رو فراموش نکن اگه تا حالا توی هربازی از 10 تا موقعیت گلت ، 8 تاش روی سانتر بوده، از الآن از هر 10 تا موقعیت فقط 4 تاش روی سانتره و کلا توی کت این بازیکنا نمی ره که بخوان سانتر رو از سبک بازیشون حذف کنن!
    نکته: برای اجرای این تاکتیک نیاز به بازیکن هایی داری که قدرت پاس دهیشون، خصوصا در دفاع بالا باشه، و الا احتمال به مشکل خوردنت، هست.

موفق باشی
    Last edited by bipoop; 06-08-2011 at 23:56.

11. این کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چه خوب بچه ها فعالن دستشون درد نکنه.
    انگیزه تیم چطور بالا میره؟ حتی 3برد پشت هم که آوردم بازهم وضعیت روحی تمام بازیکنای اصلیم ضعیف بود.
    تیمم منچستر سیتی خرپوله

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چه خوب بچه ها فعالن دستشون درد نکنه.
    انگیزه تیم چطور بالا میره؟ حتی 3برد پشت هم که آوردم بازهم وضعیت روحی تمام بازیکنای اصلیم ضعیف بود.
    تیمم منچستر سیتی خرپوله
    این کارها روحیه بازیکن هارو به صورت فردی افزایش میده:

1- تمدید قرارداد و اضافه دسنمزد (راحت ترین و سریع ترین )
    2- صحبت کردن با بازیکن، مثلا در یک بازی که خوب بازی کرد، بهش بگو که تو در بازی قبل خیلی خوب بودی و تبدیل به یکی از مهره های اصلی تیم من شدی. (نکته: اغراق الکی نکنید، چون فکر می کنن که دارید مسخرشون می کنید و کلا وضع بدتر میشه.
    3- دادن کاپیتانی به بازیکن مورد نظر ( البته بازیکنی که کاپیتانی ازش گرفته می شه خیلی ناراحت میشه. )
    4- مشورت گرفتن از بازیکن ها در مورد خرید بازیکن و یا مربی، و عمل کردن به توصیه اونها ( اگر بازیکنی که پیشنهاد می دن رو بخرید خیلی شاد می شن که بهشون توجه نشون دادی، اغلب هم بازیکنی از تیم قبلیشون یا همبازیشون توی تیم ملی رو پیشنهاد می دن )
    5- (اختصاصی منچستر سیتی ): توی تیم های این جوری درگیری بین بازیکن ها زیاد پیش میاد، بازیکن ها می زنن توی تمرینات همدیگرو مصدوم می کنن و از این جور بازیا، اگر یه بازیکن برات خیلی مهمه، بازیکنی که باهاش مشکله داره از تیم بنداز بیرون. ( البته اغلب این درگیری ها کوتاه مدته و با یه صحبت و جریمه حل میشه )

این کارها روحیه بازیکن ها رو به صورت تیمی افزایش میده:

1- قبل از بازی، بهشون انگیزه بده ( برای این کار سعی کن motivating کمک مربیت از 18 بالاتر باشه )
    2- وسط بازی، بسته به نتیجه، یا ازش تشکر کن یا بهشون برای جبران نتیجه انگیزه بده.
    3- بعد از بازی هم باهاش درست و منطقی رفتار کن. ( کلا تعریف الکی نکن، فحش و فحش کاری هم راه ننداز! )
    4- اول فصل ازت سوال می پرسه که bonus رو چه جوری پرداخت کنیم، اگر همه رو high انتخاب کنی، تا آخر فصل بهشون انگیزه شاد بودن دادی.
    5- توی مصاحبه هاتم بعد از برد، از روحیه تیمی خیلیحرف بزن.

دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه.
    موفق باشی
    Last edited by bipoop; 07-08-2011 at 09:59.

14. 3 کاربر از bipoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دستت درد نکنه این دکمه تشکر کجاست؟؟؟؟؟؟؟/ اگه بازیکنی ناراحت باشه از مربی چطور خرش کنم؟ توز مثل یه خر چموشه لامصب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •