اگه بتونی ارشد IT رو بگیری که خیلی عالیه چون تو ایران واقعا کمه......
اگه یه نگاهی هم به اگهی های استخدام مخصوصا بانک بندازی میبینی که با لیسانسشم کار هست
اگه بتونی ارشد IT رو بگیری که خیلی عالیه چون تو ایران واقعا کمه......
اگه یه نگاهی هم به اگهی های استخدام مخصوصا بانک بندازی میبینی که با لیسانسشم کار هست
توی مخابرات میشه اسخدام شد در مقطع لیسانس
بعد برای ارشد کجا ها میشه کار کرد؟
Last edited by BMW.M3_E46; 27-10-2010 at 13:41.
سلام دوستان این تابیک از اول تا به اینجا رو که خوندم بدتر گنگ و دودل شدم .من من رایانه کار 2و تعمیر عمومی خوندم اشتباه نکنم میشه دیپلم سخت افزار حالا بدجور گیرکردم چی بخونمواقعاً گیلی ویلی میرم
با توجه مدرک دیپلم و اینکه ریاضی یه جورایی تعطیله چی برم من تا حالا می خواستم برم نرم ولی میگن نه کارش خوبه نه درسش حال بین it ،نرم وسخت واقعاً کدوم بهتره؟ بگم علاقه برای من یه جورایی قدرت جذابییت و کار رشته هم هست. درضمن من ورودی بهمن میرم دانشگاه آزاد میخوام یه ضرب برم کارشناسی ممنون میشم کمک کنید .به این لینکم بیایید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من نظرم روی نرم افزار هست ...
توی خارج از کشور اگه دپارتمان های دانشگاه رو نگاهی بندازین هنوز اسم دقیقی با عنوان It وجود نداره .
دوست من درسته نرم افزار اشباع شده بواسطه پیام نور و آزاد و ... !
ولی فقط نرم افزار نیست ... برق مکانیک و ... ولی همه سوادشون در یک حد هست ؟ 70 80 درصد فقط دانشگاه رفتن ! همین !
هیچ فرقی نمی کنه ...
اگه به مباحث مدیریتی و همچنین به درس گسسته علاقه دارین پیشنهاد می کنم برین سراغ it
ولی اگه وب و برنامه نویسی و ... براتون جذابتره نرم افزار .
و فکر هم نکنین هر رشته ای برین براتون حاضر و اماده کار مهیا هست !
من آشنائی دارم که سخت افزار خونده ... ولی به تمام مباحث برنامه نویسی کاملا مسلطه حتی فراتر از رشته خودش .
حقوق خیلی خوبی هم داره در حدود ماهی 3 تومن تو شرکت خصوصی تهران . ( خانوم هم هست )
من به هر رشته ای وارد بشم می چسبم بهش و به قولی میترکونم ولی با مطلبی که در پست قبلی گفتم چی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن میشه بگید کار این دوستتون دقیقاً چیه؟![]()
Last edited by sajadrahimi72; 01-11-2010 at 12:04.
يكي از تفاوت هاي نرم افزار با it اينه كه نرم افزار فني تره. و درس هاي آزمايشگاهيش خيلي بيشتره. ولي it بيشتر به سمت رشته هاي مدريت و ... ميره.
در مقاطع بالاتر نرم افزار سخت تر ميشه.
بابا یه باره بگید it اصلاً ربطی به کامپیوتر نداره تمومش کنید بره![]()
حالا جواب منوبدید چی برم ؟چی پیشنهاد میکنید؟
پس برم نرم؟! چون من به تمام مباحث کام علاقهمندم حالا نمی دونم برنامه نویسی سخته؟ چون میگن ریاضی نرم ازIT سختره!؟
ارشد اگه خدا بخواد میخوام برم شبکه از نرم هم میشه رفت؟
آقا من یه سوال دارم تو رو خدا جواب بدید.!!!!!
من ترم آخر کاردانیم (دانشگاه آزاد) میخاستم ببینم میتوتنم کارشناسیمو تو رشته IT (غیر انتفاعی) بگیرم ؟ مرسی
سلام دوست عزیز من فقط میخواستم بدونم کاردانیتون چیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)