ببین برادر میتونی همینو یه تاپیک جداگانه بزنی تا دوستانی که تخصص دارن نظرشونو بدن اینطوری در این تاپیک زیاد جواب نمیگیی در مورد این موضوع مهم به راستی که برای منم سواله![]()
ببین برادر میتونی همینو یه تاپیک جداگانه بزنی تا دوستانی که تخصص دارن نظرشونو بدن اینطوری در این تاپیک زیاد جواب نمیگیی در مورد این موضوع مهم به راستی که برای منم سواله![]()
سلام آقای max-3d جان.
یه سوال دارم ( چون شما گفته بودین واسه مکس و ...) این لبتاپو میخاین و از اسمتون هم پیداست میخواستم ببینم به نظر دوستان و شما دوست عزیز :
1 ) این لبتاپ نرم افزار مکس رو خوب و روون اجرا میکنه یعنی تو اجرای فرمتنای مکس ایرادی و کندی دیده نمیشه؟؟؟؟؟
2.) من اتوکد 2011 رو توش نصب کردم و به نظرم وقتی میخوای اجراش کنی یه نمه دیر بالا مییاد و همچنین دستورات تو کدو که باهاش اجرا میکنم به نظرم کــــــنـــــده . اتوکد 2010 هم قبلا نصب کرده بودم که اونم همین وضع رو داشت.
3.)تو این لبتاپ سه تا گیم هم نصب کردم که عین فرفره کار میکنن و کم نمییاره ماشینpes2011 splitsecond فوتبال و یه بازی استراتژی قشنگ و گرافیکی که اسمش یادم نیست.
4.) مدت بالا اومدن ویندوز هم به صورت کامل کامل از زمان روشن کردن تا بالا اومدن کامل حدود 60 ثانیه هست میخواستم از دوستان که اونا هم زمان بالا اومدن ویندوزشونو بزارن.
ویندوز من 7 (64 بیتی ) هست.
خوب دوستان تایپیک جدید با نام دمای لپ تاپ ها در اجرای گیم های مختلف ساختم که موضوع تاپیک در مورد دمای سیستم در اجرای گیم های سنگین
دوستانی که میتونن همکاری کنن
با تشکر
لینک تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم از زمانی که این صفحه جدید واسه 5741 باز شده خیلی خیلی فعالیتش کم شده !!!!
اخرین قیمتو میشه بگید؟ کسی بتازگی خریده این مدل رو؟
برای باز شدن نرم افزار مکس شاید یه کم کند بزنه ولی من نه به نظرم همه چیز عادی هست من دارم مکس کار میکنم وبا VRAY هم رندر میکنم در حد و اندازه خود بدبخت خوب کار میکنه
در مورد بازی موافقم حرف نداره
در مورد مدت زمان بالا اومدن بستگی داره به ویندوزتون که مثلا انتی ویروستون چی باشه و دسکتاپ خالی باشه یا شلوغ و برنامه هایی که نصب کردید اینا همش تاثیر میزاره روی بالا اومدن ویندوز
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
از امروز نمایشگاه بین المللی شیراز باز شده نمایشگاه کامپیوتر هست قیمتو میگیرم همراه با اطلاعات در مورد جدیدترین مدل لپتاپ ایسر حتما پست میزنم![]()
برادر امروز قیمت گرفتم 900 $
یکشنبه خریدم 870البته با کلی چونه زدن
یزید میگفت 905 تومن !!!!!
ieeeman عزیز ببخشید دیر شد من فعلا نمی تونم پ خ بدم. آدرس و کانفیگشو اینجا می دم.
کانفیگش core i5 . 4g ram ddr3 . 640 hdd . vga gt 320m . 6 cell
آدرسش ولیعصر مجتمع پارسیان رحا سیستم تلفن 66976375
ببین بیشترم را داره تخفیف بگیری پس کوتاه نیا. تو پاساژ رضا یه مغازه دیگه هستش که قیمتاش خوبه اسمش نگین کامپیوتره اول برو اونجا. ولی از رحا بگیری مطمئن تره. شرمنده یکم دیر شد
دوستان لپ تاپ من بعد از چند وقت که خواستم به جای ویندوز سون از ویندوز xp که قبلا نصب کردم استفاده کنم پس از وارد شدن با خطا اینکه ویندوز نمی تواند پیکربندی قبلی را اجرا کند و ویندوز به تنظیمات اولیه بر می گردد مواجه شدم پس از بالا امدن ویندوز لپ تاپ یک تک بوق بلند زد . سپسپ لابا امد ولی هیچ عکسی را نمی شد به عنوان پس زمینه گذاشن واسه همین مجددا ری استازت کردم ولی این دفعه در هر دو ویندوز به محض بالا امدن لگو ویندوز لپ تاپ اتومات ری استارت می شود و به پنجره بوتمنیجر باز می گردد در ویندوز سون چون قابلیت تعمیر خودکار دارد پس اجرای تعمیر خودکار و پیدا کردن علت خرابی پیامی مبنی بر bad driver نمایش داده شد من یک فیلم هم تهیه کرده ام پس از مشاهده لطفا نظرات خود را بدهید
http://www.4shared.com/file/73SNDTrr/25092010001.html
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)