تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: ضعیف شدن چشم

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    جسارتاً شما اگر بفهمین فرزندانتون چه پسر چه دختر در سنین 10 , 12 یا 13 سالگی یا 14 یا 15 یا بالاتر این کار رو به هر نحو یاد گرفته اند و انجام میدند , عکس العملتون چیه ؟ هیچ حرفی , توصیه ای , نصیحتی چیزی ندارین براشون ؟
    خیر
    این عمل طبیعی است؛فیزیولوژیک است؛انسانیدکه بالغ میشود نیاز جنسی دارد و مثل تمام نیاز ها برطرفش میکند؛خودارضایی عمل طبیعی است؛
    چرا جلویش بایستم؟
    اتفاقا برخورد صحیح عدم ایجاد ترس و حس گناه هست تا مشکلی برای وی از نظر روانی پیش نیاید
    Last edited by M.R.S.; 18-03-2017 at 21:12.

2. 6 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    جسارتاً شما اگر بفهمین فرزندانتون چه پسر چه دختر در سنین 10 , 12 یا 13 سالگی یا 14 یا 15 یا بالاتر این کار رو به هر نحو یاد گرفته اند و انجام میدند , عکس العملتون چیه ؟ هیچ حرفی , توصیه ای , نصیحتی چیزی ندارین براشون ؟
    نظر شخص من با نظر MRS کاملا یکیه.
    Last edited by Ar@m; 18-03-2017 at 23:48.

4. 4 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

خودارضایی اولین آسیبی که میزنه باعث مشکل انزال زودهنگام میشه چون این لامصب بدجوری با مغز هماهنگه و کسی که به خود ارضایی اعتیاد پیدا کنه مشکل انزال زودهنگام هم سراغش میاد. دومین آسیبی که میزنه همون انرژی زیادی هست که از بدن میگیره و به تمرکز و حافظه کوتاه مدت هم آسیب میرسونه.

لطفا نگید از نظر علمی ثابت نشده! چون از نظر تجربی مطمئنم به خیلی ها ثابت شده

بیشتر از ماهی 2 بار ضرر داره. هر روشن فکر و روشن دلی هم که بهتون گفت از نظر علمی ثابت نشده باور نکنید.

تعادل رو تو همه چیز نگه دارید باشد که رستگار شوید.

سلام
    خودت دوست داشتی وقتی نوجون بودی پدرت میومد نصیحتت میکرد که خود ارضایی نکن؟ این آسیبش از اون خودارضایی بیشتره واسه نوجون. تنها راهش اینه که از همون کودکی اجازه ندی که جنس مخالف واسش الاهه بشه. شرایط زندگیش هم اگه بهتر باشه کمتر اینکارو انجام میده.
    Last edited by تانکر; 19-03-2017 at 04:33.

6. 2 کاربر از تانکر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

ممنون از نظراتتون اما سوال بنده بی جواب موند !
    نه ؟ هیچ حرفی ندارین بهشون بزنید در این مورد ؟
    بله ؟ حرفهایی دارین که بزنین ؟ چه حرفهایی ؟
    با تشکر

8. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خودارضایی اولین آسیبی که میزنه باعث مشکل انزال زودهنگام میشه چون این لامصب بدجوری با مغز هماهنگه و کسی که به خود ارضایی اعتیاد پیدا کنه مشکل انزال زودهنگام هم سراغش میاد. دومین آسیبی که میزنه همون انرژی زیادی هست که از بدن میگیره و به تمرکز و حافظه کوتاه مدت هم آسیب میرسونه.

لطفا نگید از نظر علمی ثابت نشده! چون از نظر تجربی مطمئنم به خیلی ها ثابت شده

بیشتر از ماهی 2 بار ضرر داره. هر روشن فکر و روشن دلی هم که بهتون گفت از نظر علمی ثابت نشده باور نکنید.

تعادل رو تو همه چیز نگه دارید باشد که رستگار شوید.

خودت دوست داشتی وقتی نوجون بودی پدرت میومد نصیحتت میکرد که خود ارضایی نکن؟ این آسیبش از اون خودارضایی بیشتره واسه نوجون. تنها راهش اینه که از همون کودکی اجازه ندی که جنس مخالف واسش الاهه بشه. شرایط زندگیش هم اگه بهتر باشه کمتر اینکارو انجام میده.
    خوب ما تقابل تجربه و علم رو دیده ایم؛چقدر نوزاد با زردی بالا میاورند که توصیه به درمان شده اند اما به تجربه رفته اند و با عرق کاسنی شسته اند و الان بچه نارنجی با زردی شدید امده که کارش به تعویض خون کشیده!
    مورد دوم وقتی کسی میگه من تجربه ام میگه شما در مورد علم نظر ندین کلا نمیشه باهاش بحث کرد چون علم رو اصلا قبول نداره
    پس من برای روشن شدن بقیه میگم؛
    خود ارضایی اصلا هیچ مشکلی برای چشم ایجاد نمیکنه،حتی خودارضایی وسواسگونه!
    خود خودارضایی منجر به ابتلا به انزال زودرس نمیشه؛این طبق منابع اورولوژی و سکسولوژی هست؛اما طبق منابع روانشناسی اگر فرد از ترس گیرافتادن خودش رو به ارضای زودتر عادت بده میتونه باعث انزال زودرس بشه که اولا این مشکل قابل حل هست و در ثانی عامل ایجاد مشکل برخورد غلط جامعه و خانواده با فرد هست نه عمل خودارضایی؛
    خودارضایی و انرژی که مصرف میکنه فرقی با رابطه جنسی ندارد چه بسا کمتر هم هست؛نه آسیب به حافظه و تمرکز میزند نه چیز دیگه؛اینها از نظر علمی بی اساس هست
    در مورد خودارضایی وسواسگونه قبلا در انجمن مفصل صحبت کردم؛تعداد مهم نیست؛حتی روزانه هم مشکل دار نیست چون شاید فرد نیازش هر روز باشد! پس این عدد ۲ بار در ماه شما هیچ مبنایی ندارد؛
    انچه مشکل دارد وسواسگونه بودن ان هست که تعریف خودش را دارد اما بصورت خلاصه اگر خودارضایی برای رفع نیاز جنسی انجام نشود و هدف برطرف کردن وسواس باشد و زمان و مکان نشناسد آنموقع این وسواس مشکل دارد!نه خود عمل!

سلام

با تشکر
    فرمودند که نظرشون مانند من هست

میدانید چه میگویم؛نمیترسانمش،تنبیه اش نمیکنم؛
    برایش توضیح میدهم که کاری که میکند طبیعی هست؛برایش عارضه هایی که در مدرسه میگویند صحیح نیست؛سعی میکنم ترس و احساس گناه رو ازش بگیرم چون این دو تجربه خودارضایی رو به تجربه ای تلخ و آسیب زا تبدیل میکنند،در عوض با فهم مقابل پیش میرم تا عمل طبیعی اش رو با توجه به نیازش انجام بده
    وقتی عمل طبیعی است و فیزیولوژیک، هدف از صحبت باید برطرف کردن ترس ها و روشنگری در مورد باورهای غلط باشد
    Last edited by M.R.S.; 19-03-2017 at 10:02.

10. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

خودارضایی اولین آسیبی که میزنه باعث مشکل ....
    خود ارضایی بیشتر از انکه به جسم اسیب رساند ، به روح و روان ادمی اسیب می زند.

به عنوان دلیل تراشی برای حرمت خودارضایی نباید مشتی چرندیات سر هم کرد و کاری کرد تا دین خراب شود.

فلسفه ممنوعيت خود ارضایی نه مضرات جسمانی، بلکه مضرات روانی ان و آسیبی است که به بنیان خانواده خواهد زد.

12. 3 کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خود ارضایی بیشتر از انکه به جسم اسیب رساند ، به روح و روان ادمی اسیب می زند.

به عنوان دلیل تراشی برای حرمت خودارضایی نباید مشتی چرندیات سر هم کرد و کاری کرد تا دین خراب شود.

فلسفه ممنوعيت خود ارضایی نه مضرات جسمانی، بلکه مضرات روانی ان و آسیبی است که به بنیان خانواده خواهد زد.
    تا حدی با شما موافقم_نیاز نیست برای بدبودن خودارضایی دلیل تلاشی کرد چون خودارضایی مشکل جسمانی ایجاد نمیکند؛در مورد روح و روان باید بگویم روح از حوزه علم خارج هست و من نمیتوانم در موردش نظر بدهم اما در مورد روان ما مشکلی با خودارضایی و سلامت روانی نداریم!
    در مورد بنیان خانواده هم باید سنجید که آیا کسانی که خودارضایی میکنند آمار طلاق بیشتری نسبت به کسانی که خودارضایی میکنند دارند یا خیر؛طبق اطلاع من چنین چیزی صحت ندارد

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

با تشکر
    بهش میگفتم این تغییرات ترسناک نیستن و این خواسته مثل نیاز به خوردن و اشامیدن و تمام خواسته های غریزی ما باید جواب داده بشه و ساپرس کردنش اصلا درست نیست و به خرافه های دیگران درمورد اتفاقات ناگواری که ممکنه براش پیش میاد توجه نکنه چون همونطور که امروز یاد گرفته چقدر باید بخوره و کی از خوردن دست بکشه و چه طعم هایی مورد علاقش هستن درمورد سکس هم قرار نیست با خودارضایی دیوانه و روانی و کور بشه بلکه قراره درمورد خودش دنیای جدیدی کشف کنه که لازمه ی زندگی هر انسان سالمیه.
    انسان ذاتا میتونه همونطور که نیازش به میزان اب و غذاش مشخصه و تصمیم بگیره کی بخوره و چی بخوره و چطور سرش رو تو بشقاب غذای دیگران فرو نکنه، همونطور هم قادره درمورد سکس رفتار کنه.
    پس بدون اینکه بترسی و نگران باشی به خواسته ی طبیعی بدنت هر زمان که نیازی هست پاسخ بده و درگیر عقاید خرافی دیگران نشو!

15. 6 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بهش میگفتم این تغییرات ترسناک نیستن و این خواسته مثل نیاز به خوردن و اشامیدن و تمام خواسته های غریزی ما باید جواب داده بشه و ساپرس کردنش اصلا درست نیست و به خرافه های دیگران درمورد اتفاقات ناگواری که ممکنه براش پیش میاد توجه نکنه چون همونطور که امروز یاد گرفته چقدر باید بخوره و کی از خوردن دست بکشه و چه طعم هایی مورد علاقش هستن درمورد سکس هم قرار نیست با خودارضایی دیوانه و روانی و کور بشه بلکه قراره درمورد خودش دنیای جدیدی کشف کنه که لازمه ی زندگی هر انسان سالمیه.
    انسان ذاتا میتونه همونطور که نیازش به میزان اب و غذاش مشخصه و تصمیم بگیره کی بخوره و چی بخوره و چطور سرش رو تو بشقاب غذای دیگران فرو نکنه، همونطور هم قادره درمورد سکس رفتار کنه.
    پس بدون اینکه بترسی و نگران باشی به خواسته ی طبیعی بدنت هر زمان که نیازی هست پاسخ بده و درگیر عقاید خرافی دیگران نشو!
    نیاز به سکس مثل نیاز به غذا و آب نیست چون کافیه چند روز آب یا غذا نخوری تا متوجه بشی چه بلایی بر سر انسان میاد.

سکس هم نیاز ثانویه هست هیچ وقت با آب و غذا خوردن مقایسه نکن. چون مربوط به اندام های تناسلی میشه مستقیم به شخصیت و شرم و حیاء وصل میشه. مثل تخیله معده که قوانین و مکان خاص خودش رو داره.

من شدیدا ناراحت میشم وقتی میبینم همچون تویی امثال من رو متهم میکنن به خرافی بودن یا مدرن نبودن! شدیدا بعید میدونم موفق به ازدواج کردن بشی که بخواهی این چیزهارو به فرزندت یاد بدی چون ظاهرا اونجوری که قبلا صحبت میکردی بعید میدونم هنوز دختر باشی.

80% هر جامعه ای نخاله هستن و من مشکلی با این موضوع ندارم چون حقیقت تلخیه که وجود داره ولی اینکه تو هر پستت از بالا صحبت کنی و امثال من رو عقب مونده خطاب کنی فشار بدی وارد میکنه به ما چون هنوز خیلی خیلی مونده تا تکامل پیدا کنی و به ما برسی تا امثال من رو درک کنی.

پیشنهاد میکنم از این به بعد هرکی میخواد بحث کنه اول مشخص کنه از چه قوم و تباری هست که بی خودی وقت خودمون رو هدر ندیم.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من شدیدا ناراحت میشم وقتی میبینم همچون تویی امثال من رو متهم میکنن به خرافی بودن یا مدرن نبودن! شدیدا بعید میدونم موفق به ازدواج کردن بشی که بخواهی این چیزهارو به فرزندت یاد بدی چون ظاهرا اونجوری که قبلا صحبت میکردی بعید میدونم هنوز دختر باشی.

80% هر جامعه ای نخاله هستن و من مشکلی با این موضوع ندارم چون حقیقت تلخیه که وجود داره ولی اینکه تو هر پستت از بالا صحبت کنی و امثال من رو عقب مونده خطاب کنی فشار بدی وارد میکنه به ما چون هنوز خیلی خیلی مونده تا تکامل پیدا کنی و به ما برسی تا امثال من رو درک کنی.
    ایشون گفتند به حرف های خرافی دیگران گوش ندید، نگفت شما مدرن نیستید، احتمالا خودتون درباره خودتون چنین تفکراتی دارید و به ایشون نسبت میدید.

به علاوه شما ایشون رو متهم می کنید به امثال شما رو عقب مونده خطاب کردن (که ایشون چنین کاری نکرد)، ولی شما دقیقا این کار رو کردید در جمله بعدی.

پیشنهاد میکنم از این به بعد هرکی میخواد بحث کنه اول مشخص کنه از چه قوم و تباری هست که بی خودی وقت خودمون رو هدر ندیم.
    شما به خاطر این صحبت نژادپرستانه هم یک هفته تعلیق عضویت میشید تا یاد بگیرید انجمن جای اینطور صحبت ها نیست و یک سری حداقل ها در زمینه ادب لازمه رعایت بشه.

18. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •