-ممکن هست مربوط به ریجن های ارو÷ا یی باشه و در ریجن اسیا نداشته باشه این قابلیت رو
-ممکن هست مربوط به ریجن های ارو÷ا یی باشه و در ریجن اسیا نداشته باشه این قابلیت رو
با سلام خدمت دوست گرامی؛ t_tanhayam عزیز:
من در یک تاپیک دیگه این سوال رو که میخوام از شما بپرسم از هادی جان پرسیدم و یک نظر کلی و منف دادن میخوام اگه ممکنه شماهم نظرتون رو بفرمایین :
من توی کاتالوگ ال جی یک مدل پلاسمای ال جی نظرم رو خیلی جلب کرد با مدل PK 760 که پنجاه اینچی هم هست و به قیمت 1980 فکر کنم
من راجع به کیفییت صدا و تصویر و مصرف برق و کنتراست ونمایش سیاهی و روشنایی تصویر(برایتنس) و.... میخوام بدونم و به نظر افراد با تجربه ای مثل شما و هادی بیشتر ازکاتلوگ اطمینان دارم .توی کاتالوگ یک تلویزیون بسیار زیبا و شیک (البته از نظر بنده) دیده میشه با مشخصاتی بسیار خوب و حتی عالی ولی اینم میدونم که ارائه مشخصات خوب همیشه وهمه وقت مساوی با کارآیی و کیفیت خوب نیست وودر عمل شاید یک محصول با مشخصات ارائه شده از طرف سازنده کیلومترها فاصله داشته باشه. هادی جان یک جواب کلی فرمودن و گفتن که : "....به نظرمن دور پلاسماهای ال جی رو خط بکش...." با احترام به هادی عزیز و نظرشون ؛ ولی ایکاش دو سه دلیل فنی و صدالبته تخصصی برای نظرشون هم میدادن
حالا شمام با هادی هم عقیده هسیتین و برم خط بکشم دور یکی از انتخابهام یا نظر دیگه ای دارین؟ میدونم خیلی خیلی روده درازی کردم ولی به بزرگواری خودتون ببخشین بدجوری کلافه انتخاب کردن شدده ام . سایز بزرگ و قیمت مناسب این مدل اگر با کیفیت خوبی هم همراه باشه میتونه اولین انتخابم قبل از LCD660 و LED8500 باشه
ممنون از تحملتون و جوابهای خوبی که به همه دوستان میدین.![]()
-اختيار دارين اينجا همه داريم از هم چيز ياد ميگيريم من هم مثل شما
-در مورد سري هاي pk ال جي بايد به جرات گفت ميتونه بهترين انتخاب ها در اينچ هاي بالا با قيمت واقعا مناسب باشه
-توي روي هايي كه ميبينيم ازش به نيكي ياد ميشه
-دقت در رنگ ها
-قيمت مناسب
-ديزاين زيبا و نازك
-قابليت تنظيم خوب رنگ ها و جزئيات
و البته نكات منفي
-صفحه بازتاب كننده نور
-مستعد بودن براي image retention
سلام
تاپيك اضافي باز نكردم چون من هم pj350 دارم و راهنمائي مي خوام
من سينماي خانگي همين برند LG رو دارم LH-T765 و با كابل HDMI به TV متصل شده.
مي خوام صداي تلوزيون رو رو سيستم خانگي داشته باشم.كابل Audi سفيد قرمز به OUT تلوزيون و IN سينما وصل كردم و سينما رو روي حالت AUX قرار دادم اما صدا نداشتم!چه كنم؟
و اينكه كابل اپتيك صدا ورودي خروجي(IN&OUT) داره؟هر دو سيستم فوق داراي فيش مربوطه هستند.
مي تونم از اين كابل استفاده كنم؟(مختصر مزايا و معايب)و قيمت كابل؟
مي بخشيد اگر به نظرتون جاي نا مربوط سوال كردم و سوال هام كمي زياده![]()
فکر کنم بهترین راهش همینکه گفتید یعنی صدا رو از out تی وی بگیرید و به in سینما بزنید
کابل و اتصالات رو چک کنید اگر جواب نده احتمالا یه مشکلی داره![]()
اتصالات رو چك كردم صحيح است!![]()
-خوب چك كنيد ببينيد ايا در منوي tv گزينه اي هست مربوط به فعال كردن line out
-كابل اپتيكال هم در ورودي و هم در خزوجي استفاده ميشه
-ميتونيد با قيمت 2-3 تومان تهيه كنيد از بازار
-بهترين كيفيت صدا رو با كمترين lag ممكن ميتونيد داشته باشين و ديجيتال 48khz
سلام
دوستان کسی اطلاعی از اینکه چطور می شه از قابلیت تصویر در تصویر استفاده کرد رو داره(تو این TV)؟
من رر سس ی ورم با COMPONENT و سینما رو با HDMI وصل کردم آیا می شه دو تصویر رو داشته باشم؟![]()
-والا من مطمئن نيستم اين tv قا بليت pip رو داشته باشه
-ولي ميتونيد توي يكي از وزودي هاي hdmi برين وبعد منو ها رو ببينيد ايا pip وجود داره واگر باشه بهتون انتخاب ميده كدوم رو داشته باشين همزمان
ممنون از جوابت
تا اونجا که می دونم سیستم Dual XD Engine داره که نمی دونم به این موضوع تصویر در تصویر ربطی داره یا خیر
راستی در مورد مشکل صدا که چندی پیش گفتم در بالا :
-پشت TV خروجی Line Out داره که البته قید شده Variable audio out این قضیه متغیر بودن خروجی چیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)