در مورد اندروید b7300 باید بگم همینکه اندروید برا امنیا 2 به صورت کامل رت بشه برا این گوشی هم میاد. اخه سی پی سو کاملا یکیه
در مورد اندروید b7300 باید بگم همینکه اندروید برا امنیا 2 به صورت کامل رت بشه برا این گوشی هم میاد. اخه سی پی سو کاملا یکیه
خرید گوشی خانم و اقا نداره من b7300 رو پیشنهاد میدم. چون شیک تره و صفحه بزرگ تری داره
i5500 رو باید گوزاشت کنار چون من گشتم توی اندروید برا این رزولیشن هیچ برنامهای پیدا نکردم
ظاهرا پاسخ اكثريت روي اميناست.با راهنمايي دوستان من هم ميخوام اين گوشي را بگيرم از dark.ife عزيز هم تشكر ميكنم كه 5500 را معرفي كردن ولي چون اندازه صفحه نمايش براي من خيلي مهمه بي 7300 را انتخاب كردم .
يه سوال ديگه هم از دوستان عزيز دارم،ميشه روي بي 7300 ويندوز موبايل 7 نصب كرد؟واينكه آيا اين ويندوز با نسخه هاي قبلي خيلي تفاوت داره؟
ویندوز 7 یک نسخه کاملا متفاوت و پر قدرته. که به رام بالای 1 احتیاج داره حتی برای hd2 هم به زور شاسد پورت بشه. ولی از این ویندوز موبایل هیچی بعید نیست
رو این گوشی نمیشه
ویندوز سون از زمین تا اسمون با مدل های قبلی مثل6.5 فرق داره
با تشكر از همه دوستان عزيز به نظر من هم گوشي B7300 بسيار مناسب تره چون خيلي درموردش تحقيق كردم.
کسی دست دوی این گوشی را نداره؟اگه قیمت مناسب باشه من میخوام
Last edited by Ashena2; 30-10-2010 at 16:38.
من دنبال این گوشی یا X10 mini هستم اگه دوستان دست دوی این دو گوشی را داشته باشن من میخوام با تشکر
من بيش از سه ماهه امنيا لايت دارم
گوشيه بسيار خوبيه
احتمال بسيار زياد به زودي آندرويد هم براش پورت خواهد شد (تو يكي از فروم ها ديدم كه براي امنيادو داره پورت ميشه پس جاي نگراني نيست)
اما آندرويد
گالكسي 5 هم انصافا گوشي خوبي هست نسبت به قيمتش
اما من اكسپريا ايكس 10 ميني پرو رو به شخصه ترجيح ميدم
اما براي خريد گوشي اين مهمه كه مورد استفاده شما چي هست
امنيا لايت يه گوشيه كامله
از تمام جهات
گوشي گالكسي 5 براي كسايي مناسبه كه دوست دارن به شبكه هاي اجتماعي وصل باشن و خوره نت هستن. (هر چتد ويندوز موبال هم خوب از پس كار با اينترنت بر مياد)
گوشي اكسپريا هم صفحه كليدش يه امتياز مثبته و ظاهر زيباتر و جمع و جورتري داره و 5 مگا پيكسل دوربين و تاچ خازني و 16 ميليون رنگ مخصوص دست هاي كوچك و ظريف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)