تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: sony ericsson vivaz pro يا nokia c6

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

اگه کیبرد میخواهید ویواز پرو را به دلیل برتریه کامل نسبت به سی6 پیشنهاد میدم

معنی این برتری کامل چیه دقیقن؟ میشه لطفا توضیح بدین چه جوری ویواز پرو کاملن برتره؟

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

cpu قوی تر .فیلم برداری hd .چیپ گرافیکی(یک چند تا بازی hd مخصوص داره که روی cpu ضعیف ها نصب نمیشه) و باتری بهتر
    و قیمت نزدیک به هم.

3. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

cpu قوی تر .فیلم برداری hd .چیپ گرافیکی(یک چند تا بازی hd مخصوص داره که روی cpu ضعیف ها نصب نمیشه) و باتری بهتر
    و قیمت نزدیک به هم.
    ای بابا من زبونم مو درآورد بس که توضیح دادم این سی پی یوی سریع تر و چیپ گرافیکی ویواز پرو یعنی کشک.

این که یه گوشی جدید تولید بشه و همین جور روش بنویسن cpu 2000 mghz که دلیل به سرعت بالاترش نیست عزیز من.

ما همین مشکلو با افسانه مگاپیکسل هم داریم. هنوز یه عده فکر می کنن هر چی مگاپیکسل بالاتر بره کیفیت عکس بالاتره، در حالی که این طور نیست. در نهایت باید رو نمونه عکس قضاوت کرد.

در مورد سی پی یو هم بنچمارک و تجربه کاربری تعیین کننده است، نه اسم محصول. از این اسم های تبلیغاتی تو بازار زیاده.

حالا اسم این سی پی یوی ویوازپرو هم واسه ما دردسر شده. آقا والله بالله این سی پی یوش سریع تر نیست.

چیپ گرافیکیش هم دو زار نمی ارزه. بازی خاص؟ بازی خاص کدومه برادر من، طرف یه nfs ساده نصب کرده رو ویواز پرو می گه تصویرم سکته داره و استپ استپه. این چه جور چیپ گرافیکه؟ می خوام نباشه.

بنچمارک که نداریم پس به تجربه کسایی که گوشیو داشتن متوسل می شیم.

تو رو خدا این تاپیکو بخونین ببینین این ویوازپرو چه دسته گلیه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باتریش هم طبق گفته دوستان بدون هیچ کاربری خاصی یه روزه به فنا میره.

در واقع این هایی که فرمودین غیر از فیلمبرداری hd و اون چیپ عملاً بی مصرف، همه مزیت های c6 هستن + مزیت های دیگر c6 + قیمت مناسب تر

در ضمن 40 هزار تومن اختلاف قیمت واسه یه گوشی 300 تومنی بعید می دونم بشه اسمشو اختلاف قیمت کم گذاشت. تازه 40 تومن بیشتر واسه چی؟ واسه یه گوشی کندتر و خوراک هنگ؟
    Last edited by faghat AMD; 26-11-2010 at 15:13.

5. این کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز قطعن سی پیو قویتر و چیپست گرافیکی خودشونو در نرم افزار ها و بازی های سنگین نشون میدن.
    از طرفیم ویواز پرو در فیلم برداری کاملن برتره در مورد عکس برداری هم چیزی نمیگم
    نهایتن من هر دو گوشی را مناسب میدونم و هر دو از گوشی های خوب بازار هستن.
    با توجه به برتری های ویواز ولی سی6 هم مشکل خاصی نداره و با همین امکانات و سخت افزاری که داره اگه باش درست برخورد بشه هنگی تو کارش نیست

7. این کاربر از bibak_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

دوست عزیز قطعن سی پیو قویتر و چیپست گرافیکی خودشونو در نرم افزار ها و بازی های سنگین نشون میدن.
    از طرفیم ویواز پرو در فیلم برداری کاملن برتره در مورد عکس برداری هم چیزی نمیگم
    نهایتن من هر دو گوشی را مناسب میدونم و هر دو از گوشی های خوب بازار هستن.
    با توجه به برتری های ویواز ولی سی6 هم مشکل خاصی نداره و با همین امکانات و سخت افزاری که داره اگه باش درست برخورد بشه هنگی تو کارش نیست
    bibak عزیز

منطقیش همینه که شما فرمودین :سی پی یوی قوی تر و چیپست گرافیکی باید خودشو در عملکرد بهتر نشون بده. ولی متاسفانه تجربه دوستان چیز دیگه ای میگه. عملکرد ضعیف این گوشی با وجود برتری های سخت افزاریش ممکنه ناشی از عدم هماهنگی سخت افزار با سیستم عامل باشه که همچین چیزی در مورد سونی اریکسون و سیمبین و اخباری که جدیدن مبنی بر تصمیم این شرکت بر عدم ادامه استفاده از سیمبین به گوش می رسه چیز بعیدی نیست.

در مورد فیلمبرداری و حتی عکاسی هم من از همون اول معترف به برتری ویوازپرو بودم،
    ولی حتی اگر برتری سی پو یوی ویوازپرو هم اثبات بشه (که من بعید می دونم) در کنار برتری فیلمبرداری و عکاسی، باز هم به معنی" برتری کامل" نیست.

9. این کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

یه چیز میگم ولی نریزید سرم ... این ویوازپرو اگه HD فیلمبرداری نمیکرد نصفه مشتری هاش میپرید ... بابا ، یه گوشی موبایل هر چقدر هم خوب عکس و فیلم بگیره باز هم فقط به درد مواقع اضطراری میخوره و حتما باید در کنارش یه دوربین جداگانه خرید ... پس اینقدر این دوربینشو شاخ نکنید تو سر C6 ... از صحبت ها متوجه شدم بعضی دوستان روی سونی اریکسون تعصب دارن ... این اصلا خوب نیست ... در ضمن اگه بخوام مثه خودتون حرف بزنم باید بگم که عکاسیه C6 چیزی از ویوازپرو کم نداره ... و مطلب دیگه اینکه نوکیا تجربش توی سیمبیان از همه بیشتره و در این مورد ویوازپرو حرفی واسه گفتن نداره ... باطری هم خیلی مهمه که ظاهرا ویوازپرو از این لحاظ هم تعریفی نیست ... قیمت ویواز هم که یه 40 تومنی گرون تره ... در مورد سرعت هم که استفاده کننده ها راضی نیستن و ملاک هم چیزیه که تو عمل مشخص شه ، نه اینکه روی کاغذ اعداد و ارقام خوبی داشته باشه ... حالا من نمیدونم منظور دوستمون از برتریه کامل چی بود ؟!!!

11. این کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

c6 از نظر زیبایی امکانات و برنامه برتری داره بستگی به سلیقه خودتون داره از نظر صدا اطلاعاتی کافی ندارم .
    و x6 سری اول مشکل داشته الان نه عالیه و سری اول ساخت چین بوده الان ساخت کره هست .

نوکیا x6
    تاچ خازنی عالی و تایپ اس ام اس عالی
    صدای با کیفیت عالی
    دوربین 5 مگاپیکسلی عالی نمونه عکس دوربینش
    قیمتش هم از 300 تا 340
    8و16 گیگ
    زیر نور خورشید میگن ضعیفه ولی واسه من عالیه مشکلی نداشتم و تنها sar گوشی بالاست .

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2592x1944.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام آقا این گوشیSony Ericsson Vivaz از نظر استحکام چیجوری 1 بار بخوره زمین که نباید بندازیش دور؟
    کیفیت عکاسی دوربینیش چیه ؟ در مقایسه با رنوا لینکی دارین که عکاسی این دوتا رو مقایسه کرده باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

bibak عزیز

منطقیش همینه که شما فرمودین :سی پی یوی قوی تر و چیپست گرافیکی باید خودشو در عملکرد بهتر نشون بده. ولی متاسفانه تجربه دوستان چیز دیگه ای میگه. عملکرد ضعیف این گوشی با وجود برتری های سخت افزاریش ممکنه ناشی از عدم هماهنگی سخت افزار با سیستم عامل باشه که همچین چیزی در مورد سونی اریکسون و سیمبین و اخباری که جدیدن مبنی بر تصمیم این شرکت بر عدم ادامه استفاده از سیمبین به گوش می رسه چیز بعیدی نیست.

در مورد فیلمبرداری و حتی عکاسی هم من از همون اول معترف به برتری ویوازپرو بودم،
    ولی حتی اگر برتری سی پو یوی ویوازپرو هم اثبات بشه (که من بعید می دونم) در کنار برتری فیلمبرداری و عکاسی، باز هم به معنی" برتری کامل" نیست.
    اینو قبول دارم که هیچ برتری ای کامل نیست و نسبی میباشد چون همه چیز بستگی به انتظارات کاربرات داره
    نهیاتن من ویواز پرو را ترجیح میدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ای بابا من زبونم مو درآورد بس که توضیح دادم این سی پی یوی سریع تر و چیپ گرافیکی ویواز پرو یعنی کشک.

این که یه گوشی جدید تولید بشه و همین جور روش بنویسن cpu 2000 mghz که دلیل به سرعت بالاترش نیست عزیز من.

ما همین مشکلو با افسانه مگاپیکسل هم داریم. هنوز یه عده فکر می کنن هر چی مگاپیکسل بالاتر بره کیفیت عکس بالاتره، در حالی که این طور نیست. در نهایت باید رو نمونه عکس قضاوت کرد.

در مورد سی پی یو هم بنچمارک و تجربه کاربری تعیین کننده است، نه اسم محصول. از این اسم های تبلیغاتی تو بازار زیاده.

حالا اسم این سی پی یوی ویوازپرو هم واسه ما دردسر شده. آقا والله بالله این سی پی یوش سریع تر نیست.

چیپ گرافیکیش هم دو زار نمی ارزه. بازی خاص؟ بازی خاص کدومه برادر من، طرف یه nfs ساده نصب کرده رو ویواز پرو می گه تصویرم سکته داره و استپ استپه. این چه جور چیپ گرافیکه؟ می خوام نباشه.

بنچمارک که نداریم پس به تجربه کسایی که گوشیو داشتن متوسل می شیم.

تو رو خدا این تاپیکو بخونین ببینین این ویوازپرو چه دسته گلیه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باتریش هم طبق گفته دوستان بدون هیچ کاربری خاصی یه روزه به فنا میره.

در واقع این هایی که فرمودین غیر از فیلمبرداری hd و اون چیپ عملاً بی مصرف، همه مزیت های c6 هستن + مزیت های دیگر c6 + قیمت مناسب تر

در ضمن 40 هزار تومن اختلاف قیمت واسه یه گوشی 300 تومنی بعید می دونم بشه اسمشو اختلاف قیمت کم گذاشت. تازه 40 تومن بیشتر واسه چی؟ واسه یه گوشی کندتر و خوراک هنگ؟
    با سلام
    باید عرض کنم من تمام اون بحث ها راجع به Vivaz pro رو خوندم
    آقای AMD اونایی که مشکل داشتند گوشی رو از نمایندگی نخریدن
    واسه 20 30 تومن پول کمتر این مشکلات براشود پیش اومد

در مقایسه C6 و Vivaz Pro باید گفت با در نظر گرفتن تمامی جوانب تقریبا نمره برابری میگیرن

16. این کاربر از nader14y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •