به نظر من توی تیم ملی یه فرد بازیساز با تجربه مثل نویدکیا نیست.....فرهادم میتونست باشه که خداحافظی کرد
به نظر من توی تیم ملی یه فرد بازیساز با تجربه مثل نویدکیا نیست.....فرهادم میتونست باشه که خداحافظی کرد
روزگار شيرين فرهاد
كاپيتان پرافتخار اين روزهاي استقلال با خداحافظي خود از تيم ملي خبر ساز شده است.فرهادمجيدي، مهاجم اول اين روزهاي استقلال و فوتبال ايران در اقدامي غيرقابل پيشبيني پس از آنكه كادرفني تيم ملي را با درخشش خيرهكننده خود مجاب كرد تا او را به تيم ملي دعوت كنند، از تيم ملي فوتبال ايران خداحافظي كرد.فرهاد با بيان اين جمله كه ميخواهد جا را به جوانترها بدهد شايد به اين فكر كرده است برود تا بماند او در اوج رفت. فرهادد با 43 بازي ملي و 10 گل زده در حالي از فوتبال ملي خداحافظي كرد كه اگر قرار به اجراي صحيحتر عدالت در تيم ملي بود ميبايست تا به امروز بيش از 100 بازي ملي داشته باشد.مهاجم ارزنده فوتبال ايران كه سابقه بازي در تيمهاي بهمن كرج، راپيدوين اتريش،الوصل، العين و الاهلي امارات را دارد حالا تبديل به اميد اول آبيدوستان و كابوس رقباي استقلال شده است.فرهاد با اينكه سن 34 سالگي خود را ميگذراند و به لحاظ آماري در چنين سني مهاجمان از آن سرحالي و شادابي لازم به دور هستند، ولي آشكارا مشخص است سن براي فرهاد تنها يك عدد است. بيگفتگو اگر يك تماشاگر بيخبر از عقب مجيدي بازيهاي اين روزهاي او را ببيند هرگز تصور نميكند كه اين مهاجم پرقدرت و گلزن كه هر لحظه بوي گل ميدهد 34 سال سن داشته باشد.داشتن يك زندگي سالم و تفكر حرفهاي بدون شك مهمترين عواملي هستند كه باعث شده پرافتخارترين فوتباليست سالهاي اخير تاريخ ايران در جام باشگاههاي آسيا در سالهاي اخير بتواند همچنان مانند يك جوان 18 ساله بدود، بجنگد، گل بزند و حامل شادي به ميان هواداران و پرچمهاي نيلوفري باشد.فرهاد اين روزها با پيراهن آبي استقلال به هيچ حريفي رحم نميكند و هواداران هم بيرحمي كاپيتان محبوب خود را بسيار دوست دارند. امسال استقلال و فرهاد روزهاي شيرينتري خواهند داشت.
خود فرهاد داره صحبت میشه که برگرده و به احتمال زیاد برمیگرده
خیلی حرف کاهلانه ای بود!
غرض ورزی تا این حد؟
حداقل آواتورت رو قایم میکری بیچاره
خدا از دهنت بشنوه
فرهاد بازیکن خوبیه ولی من از بازیکن هایی که جنبه ی تیم ملی رو ندارن متنفرم !
خداییش اینقدر که توی این فوتبال مخصوصا در رده ملی به فرهاد ظلم شده به هیچکی ظلم نشده
خوبی فرعاد هم اینه که برای یه بازی ملی هیچوقت زیر بار این اون نمیره الان هم باز همونه.حتی ما باید از دوستان هم ضربه ببینیم
خداییش الان فرهاد بهترین مهاجم در سطح کشور وحتی خاور میانه هست
خدا کنه فرهاد حداقل برای بازی با برزیل برگرده
viva farhad
به نظر من بهتره تو همون بازي فرهاد از بازي هاي ملي خداحافظي كنه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)