آنتی بیوتیک در درمان آفت نقشی ندارد
شما روند طبیعی بهبود را در حال گذراندن می باشید و این همزمان شده با مصرف سفیکسیم و شما احساس می کنید که تاثیر دارو می باشد . در صورتیکه که سیر بیماری اینچنین می باشد .
آنتی بیوتیک در درمان آفت نقشی ندارد
شما روند طبیعی بهبود را در حال گذراندن می باشید و این همزمان شده با مصرف سفیکسیم و شما احساس می کنید که تاثیر دارو می باشد . در صورتیکه که سیر بیماری اینچنین می باشد .
جدی ؟ مگه چرک گلو مثل همون جوش چرکی آفت نیستش ؟
تجربه شخصی من اینه که اگه زیاد پرتقال و لیمو ترش مصرف کنی زودتر آفت ها خوب میشند حالا دلیل علمی اینارو نمیدونم!!
آره تاثیر داره ولی اثرش زیاد نیست. بعضی ها هم میگن آبلیمو قره قره کن![]()
تجربه من
اگه موقعی که حس کردی داره آفت می زنه...یعنی هنوز خیلی کوچیکه مدام روش یخ بذاری دیگه بالا نمیاد....
اگه بالا اومد یه دارو بود به اسم آفتوپلکس...من زدم خوب بود...
یکی از علت های آفت که در مورد خودم تجربه کردم خواب نامنظم و ناکافی و استرس هست.
یک پماد بسیار موثر برای آفت هست به نام adcortyl in orabase که داروخانه ها دارن و ساخت انگلیس هست...
حدود 5 هزار تومنه
ببخشید پماد رو مگه میشه برای آفت داخل دهان استفاده کرد ؟ احتمالا برای جوشهای خارجی نیست ؟؟
الان تو گوگل یه جستجو کردم. ظاهرا پماد موثری هست و برای آفتهای دهان استفاده میشه.
آفت های داخل دهان به canker sore معروفه.
توی سایت زیر هم از این پماد برای خلاص شدن از آفتهای داخل دهان نام برده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر دوست عزیز چرک گلو با آفت بسیار متفاوته .
قبلا هم عرض کردم در مورد آفت نه علت آن کاملا شناخته شده است و نه درمان آن و اکثر درمانها تجربی می باشند .
به غیر از این پماد adcortyl in orabase که گفتم محلول گیاهی میرتکس باریج هم که همه داروخانه ها دارن محصول نسبتا خوبی است
... البته بهتر از همه همین adcortyl in orabase است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)