SX30 کانن هم امروز دیجی کالا وارد کرده حدود 530 زده![]()
SX30 کانن هم امروز دیجی کالا وارد کرده حدود 530 زده![]()
نه 518 تومان بود دیدم صبح البته شاید اینی که شما میگی قیمت با گارانتیشه
من یک هفته پیش تو انتخابم این دوربین مد نظرم بود اما امروز که کیفیت عکسشو تو یک دوربین فروشی دیدم به نظرم اگه 200تومن باشه ارزش خریدن داره.
دوست عزیز تو دوربین فروشی نمیشه کیفیت عکس رو دید بلکه باید تو سایتهای مختلف باید کیفیت عکسو دید
چون تو ال سی دی خود دوربین به اون کوچیکی که نمیشه کیفیت عکس رو تایید یا رد کرد
در مورد قیمت هم خوب نظر شما هم قابل احترامه![]()
نه آخه اونجا فروشنده وقت زیاد داشت تو اون شرایط هم با دوربین خودم عکس گرفت و هم با اون canon وقتی تو کامپیوتر عکسارو نگاه کردیمsx30is canon عکساش خیلی نویز داشت
نویزش طبیعیه چون mp ـش بالاست نمیدونم این جنگ mp کی تموم میشه
اما بدون شک بقیه موارد SX30 بهتره
![]()
من می خوام sx30 بخرم ولی می گن کیفیت صفحه و چشمیش خوب نیست اگه میتونین کمکم کنین
من با این دوربین کا نکردم ولی بعید میدونم اینجوری باشه شما نظرات کسایی رو برسی کن که با این دوربین کار کردن![]()
مشخصات صفحهش
Vari-angle 2.7" TFT
• 230,000 pixels
• Adjustable Brightness
• 100% Coverage
کمی کمه (هم اندازه هم کیفیت فقط کمی)
و چشمی
EVF
• 202,000 dots
خوبه
کاری به این مورد ندارم ! ... ولی فکر کنم اینو تو دیجی کالا خوندید ... با اینکه از خرید از دیجی کالا کاملا راضی بودم ولی کلا به نقد و بررسی های دیجی کالا زیاد توجه نکنید و فراموش نکنید که فقط یه فروشگاهه ...
یه چیزی که الان یادم اومد درباره ی مدیر بخش دوربین دیجیتال هستش ... مثلا به این یارو که زنگ زدم به دلایل شخصی از FZ100 خوشش میومد و بی دلیل و و درک میگفت FZ40 جالب نیست و خلاصه میخواست منصرفم کنه ... ولی من گرفتم و ازش هم خیلی راضی هستم ... و نکته جالب اینه که واسه FZ40 تا حالا 3 بار با اسامی مختلف واسه دیجی کالا نقد و بررسی گذاشتم و همچنین 4 بار نظر ... ولی کو ؟ ... کجاست ؟ ... نمیدونم ؟! ... ولی همین که یکی از بدی FZ40 گفته نمایشش داده ... میگی نه ، برو ببین ! ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)