مازيار جان شما بگو كدوم بهتره؟
desire hd يا galaxy s ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مازيار جان شما بگو كدوم بهتره؟
desire hd يا galaxy s ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hd وdesire وگالکسی
گالسکسی فعلا بهتره اما یه گوشی اچ تی سی رو نمایی کرده به نامdesire hd کارش درسته
به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmArena ، از اين پس گوشي Galaxy S سامسونگ ديگر پيشرفته ترين گوشي بازار نيست چون کمپاني تايواني HTC رقيب جدي براي آن به بازار عرضه کرده است. Desire HD که روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتي HTC در لندن معرفي و رونمايي شد. اين گوشي چندي پيش با تصاوير مبهمي بر روي اينترنت موجود شده بود. ويژگي هاي اين گوشي بسيار قابل توجه است و نسبت به نسخه اوليه خود يعني HTC Desire از قابليتهاي پيشرفته اي در مورد دوربين ، صفحه نمايش و نيز طراحي برخوردار است. ويژگي هاي Desire HD به شرح زير است:
صفحه نمايش 4.3 اينچ لمسي خازني با کيفيت WVGA ، پردازنده کوآلکوم Snapdragon 1GHZ ، حافظه RAM 768MB ، حافظه داخلي 1GB و ورودي کارت حافظه microSD ، انواع اتصال ها (بلوتوث نسخه 2.1 ،WCDMA/HSPA Wi-Fi ، EDGE/GPRS/GSM) ، دوربين 8 مگاپيکسل با دو فلاش LED ، زوم خودکار ، قابليت ضبط تصاوير ويدئويي با کيفيت 720 پيکسل ، سيستم عامل آندرويد 2.2 ، وزن 164 گرم.
ساير مشخصات: نسخه جديد از منوي HTC Sense ، سنسور کاهنده نور محيط ، پشتيباني از نسخه 10 Adobe Flash ، صداي دالبي مخصوص گوشي هاي موبايل.
گوشي Desire HD داراي بدنه آلومينيومي يکپارچه اي است که در نگاه اول گوشي HTC Legend را يادآوري مي کند. Desire HD ماه بعد در اروپا و آسيا موجود مي شود و در ساير نقاط دنيا با کمي تاخير عرضه خواهد شد.
خيلي ممنوووووونكفم بريد!!!
علاوه بر اينا كه مازيار جان گفت...اين گوشي از galaxy s خيلي هم خوشگل تره![]()
سامسونگ از قدیم تنوع گوشی هاش بالا بوده وهست
وبه هردری می زنه تا به یه جایی برسه که کم کم داره می رسه البته شرکت های دیگه مثل نوکیا ومخصوصا اچ تی سی که پیشرفت های زیادی داشتند ودارند قطبیت های بازار قدیم رو از نوکیا وسونی اریکسون می شکونن
من خودم دیزایر دارم و کاملا راضیم...
همه چیش عالیه
پر سرعت
کیفیت صفحه عالی
تاچش حرف نداره
برنامه هاشم حرف نداره
فقط یه مشکل که چندان کوچیک نیست اما من با یه سری کارا حلش کردم داره... باتریش به درد این سیستم نمیخوره...
فقط تو دوربین Disire Hd سر تره و بس !!!
تازه عمری که فیلم برداریش به galaxy S نمی رسه
پردازانده گرافیکیش 100% پایین تره نسبت به galaxy S
صفحه سوپر Amoled گالاکسی کجا و TFT دیزایر کجا ؟!؟!؟!
Bluethuth v3.0 گالاکسی کجا و 2.0 Disire hd کجا !!!!
باطری پر قدرت 1500 میلی سامسونگ galaxy چی ؟ حتما 1250 disire hd قوی تره ؟
حافظه 16 گیگ داخلی سامی چی ؟ِDisire Hd : 1.5 Gb !!!!!!
تازه مثل گالاکسی پیش فرض Divix پخش نمی کنه !!!
نمی دونم چرا می گید رقیب سر سخت ؟ فقط به خاطر دوربین 8 و یکم رم و بدنه آلمینیومی ؟؟؟؟![]()
Last edited by key_1; 18-09-2010 at 20:07.
حالا بزار گوشی های جدید اچ تی سی بیاد الان اچ تی سی روی گوشیهاش می خواد پردازنده دوهسته ای بزاره بزار بیاد تا ببینیم کدوم بهتره
شرمنده عزيز...به دليل تعصبي كه روي htc دارم
صبر ميكنم desire hd بياد (دوربين galaxy s بدجور زده تو ذوقم!!!)![]()
؟؟wave یا hd2 یا desire ؟؟
هیچکدام !desire hd یا گالاکسی
فقط میلستون 2 و defy![]()
![]()
Desire HD مناسب هست ؛ البته i9000 هم گوشـی کاملـی هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)