فرشاد جان اون باکستره، 911 نیست؛ در مقام مقایسه 911 تقریباً در کلاس Audi R8 هست.
![]()
فرشاد جان اون باکستره، 911 نیست؛ در مقام مقایسه 911 تقریباً در کلاس Audi R8 هست.
![]()
Last edited by Guts; 16-09-2010 at 12:49.
اونی که شما عکسشو گذاشتی 911 نیست! کررا جی تی هستش!فرشاد جان اون باکستره، 911 نیست؛ در مقام مقایسه 911 تقریباً در کلاس Audi R8 هست.
منم اون عکسی که میخواستم رو پیدا نکردم ناچارن همین جوری یه عکس گذاشتم!
در ضمن z4 میتونه با 911 رقابت کنه بالاخره هر دو 6 سیلندر هستن و کلاسشون اسپرت هستش.
(البته من اون پورشه ای که تو ایران موجوده و توسط نمایندگی وارد میشه رو میگم)
Last edited by farshad bugatti; 16-09-2010 at 12:54.
بله حق با آقا فرشاده اون عکسی که فرشاد گذاشتن مال 911 هست.
من اطلاع دقیق ندارم ولی فک کنم اون عکسی هم که ایشون گذاشتن و آقا فرشاد گفتن کررا جی تی هست اون یه مدل دیگه باشه چون کررا جی تی چراغ عقبش فرق داره..
بچه ها z4 و 911 رنگ زرد داره و فراری می تونم با این پول بگیرم؟![]()
فراری که مصیبتش از کوروت بیشتره! در ضمن با این پول فراری گیر نمیاد!
دیگه شما چرا عکسی که من گذاشتم turbo 911 هست عکس رو خودم آپلود کردم از فصل 17 مجموعه fifth gear که Audi R8 5.2 رو با turbo 911 مقایسه میکنه (در نهایت توربو برنده میشه) کارا که از رده خارج شده دیگه.
اون عکس اول شما Cayman هست که البته قدیمیه هیچی، دومی هم باکستر مشخصه. 911 رو میشه مثلاً با Jaguar XK مقایسه کرد ولی Z4 رو با SLK یا مثلاً همین لکسس IS کروک میشه مقایسه کرد یا اصلاً چرا راه دور بریم دقیقاً ماشینهایی که تو عکس دومی که خودتون گذاشتین، کلاً مشخصه عکس دوم خودتون مقایسهی بین این خودروها هست چون همه در یک رده هستن.
اینکه در یک کلاس نیستن مشخصه چون قیمت مدل پایه Z4 حدود 40 هزار دلاره در حالی که مدل پایه 911 قیمتش نزدیک 80 هزار دلاره یعنی دو برابر قیمت Z4 و یه خودرو اسپرت کاملاً لوکس بهحساب میاد!
از نظر موتوری هم که بخوایم یه مقایسه بکنیم مدل پایه z4 موتور 3 لیتری 6 سیلندر 255 اسبی داره و مدل s که بیشتر از 55 هزار دلار قیمتشه همون موتور تقویت و تویین توربو شده با 325 اسب بخار قدرت در حالی که 911 در مدل پایه Carrerra موتور 3.6 تویین توربو 345 اسبی هست (البته همین Carrera با یه موتور 385 اسبی هم عرضه میشه) تا مدل 911 Turbo که تقریباً یک نمیچه سوپر اسپرت هست و 500 اسب بخار قدرتشه و البته 140 هزار دلارم قیمتشه، یعنی تقریباً همون قدرت Audi R8 v10؛
ولی جدای موتور قیمت این ماشینهاست که انقدر فاصلشون رو زیاد میکنه و کلاً در دو کلاس کاملاً متفاوت قرار دارن.
Last edited by Guts; 16-09-2010 at 17:33.
من گفتم که z4 رو با مدلی از پورشه 911 مقایسه کردم که در ایران موجوده! 6 سیلندر به قدرت 345 اسب!
قیمت ها رو هم با قیمت ایران میگم! چون هزینه گمرک تو ایران در ماشین های مختلف فرق میکنه!
برادر این عکسی که شما گذاشتی 911 نیست! برو کمی تحقیق کن!دیگه شما چرا عکسی که من گذاشتم turbo 911 هست عکس رو خودم آپلود کردم از فصل 17 مجموعه fifth gear که Audi R8 5.2 رو با turbo 911 مقایسه میکنه
فرشاد جان فکر کنم دوستمون درسته میگه ها ! این عکسی که دوستمون گذاشته 911 Turbo هستش ! یه نگاهی به سایت Netcarshow بنداز !
اتفاقا یه مجله ی ماشین ترکیه ای دارم که عکس از نمای پشت 911 torbo داره! الان جلومه دارم نگاش میکنم! من بابت گیج بودم معذرت میخوام!حالا یه سوتی دادیم شما نادیده بگیرید!
اخه اگزوز های جیتی گرده! من قاطی کردم!
بازم معذرت میخوام.
بچه ها فردا می خوام برم یا z4 یا911 بگیرم لطف کنید قیمت این ماشینا رو بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)