راستی یه بحث حاشیه ای. یکی از دوستان گفته بود نمی تونیم یه سال دیگه پشت کنکور بشینیم. درسته؟
اگه اینطور باشه که دیگه اصلا نباید به فکر دو سال خوندن باشی.
راستی یه بحث حاشیه ای. یکی از دوستان گفته بود نمی تونیم یه سال دیگه پشت کنکور بشینیم. درسته؟
اگه اینطور باشه که دیگه اصلا نباید به فکر دو سال خوندن باشی.
خيلي خوب اين جاي خوشحاليه كه اين اشتباهو نكردي ولي حالا كه يه دفعه يه سال از وقتت كم شد نبايد وقتت رو هدر بديا!!
رتبه خوب تو كنكور تلاش زيادي رو مطلبه توي تاپيكهاي مربوط به روش هاي مطالعه و.... برو و از تجربه كنكوريهاي قبل استفاده كن كه خيلي تاثير داره
نه، میشه یه سال پشت کنکور موند. من بعضی از دوستام متولد سال 71 هستن و بدون هیچ دردسری برای خدمت می تونن یک سال پشت کنکور بمونن ولی من که متولد سال 70 هستم برام تو دفترچه خدمت زده که بهمن امسال باید برم خدمت و باید با کلی مکافات برم درستش کنم که یکسال بهم وقت بدن درس بخونم و دوباره کنکور بدم (چون امسال با رتبه 11000 نتونستم رشته هایی که دوست داشتم قبول شم) البته این که من می تونم یکسال خدمت رفتنم رو عقب بندازم مال اینه پیش دانشگاهی رو تموم کردم و طبق تبصره 1 که در دفترچه خدمت نوشته، فقط متولدین نیمه دوم سال 70 که پیش دانشگاهی رو تموم کردن می تونن یکسال خدمت رو عقب بندازن ولی اینکه سوم رو کسی تموم کنه و بعد بخواد یکسال نره مدرسه اون وقت ترک تحصیل حساب میشه و فرد باید بره خدمت. برای داوطلبای رشته های نظری مثل ریاضی و تجربی همه ی فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی میتونن یکسال پشت کنکور بمونن ولی بعدش اگه سال بعد دانشگاه قبول نشن دیگه باید برن خدمت.
این شد یه تصمیم درست و عاقلانه.
مطمئن باش اگه آدم زحمت بکشه به چیزی که میخواد میرسه.
حالا که تصمیم گرفتی، این تصمیم رو بگیر که حاشیه ها رو واقعا بریزی دور ( ازجمله اینترنت ). محکم بشین بخون و فکر چیز دیگه هم نباش.
سال بعد می بینیمت تو همون دانشگاهی که دوست داری. بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)