تنظيمات gprs رو بكو تا من تست كنم ببينم ميشه
تنظيمات gprs رو بكو تا من تست كنم ببينم ميشه
والا خود تنظیمات gprs که در حد یک کلمه است یعنی مال ایرانسل در بخش APN باید وارد بفرمایید mtnirancell ولی در گوشی ابتدا باید profile واسش ساخت و غیره که به این شکل میشه:
setting->connectivity->data account->gprs
حالا از options شما add رو انتخاب کنید بخش Account Name اختیاری است و می تونین مثلا وارد کنید Irancell-GPRS یا هر اسمی که بخواید و بخش APN باید دقیقا کلمه mtnirancell با همین حروف کوچک درج بشه و سایر بخش ها هیچ چیزی لازم نیست تغییر کنه و به همین شکل ذخیره میشه.
حالا برای تست کردن با خود مرورگر خود گوشی از منوی اصلی به بخش services و سپس به internet service رفته و گزینه setting رو انتخاب می کنیم و بعد از طریق گزینه Select SIM می تونیم Always Ask رو انتخاب کنیم و سپس از داخل همین منوی setting از گزینه Profiles روی سیم کارتی که ایرانسل هست (یعنی یک یا دو) می ریم و اونجا نام یک Profile رو باید انتخاب کنیم که این Profile رو قبلا ساختیم و در مثال ما نامش Irancell-GPRS بود.
حالا مجددا از منوی اصلی services رو انتخاب می کنیم و سپس opera و سپس سیم کارت ایرانسل رو انتخاب می کنیم تا صفحه پیش گزیده بیاد که برای من این صفحه صفحه ای است که میاد و پیشنهاد ارتقای اپرا رو میده و معمولا یا این صفحه لود شده یا نشده تلفن در این مرحله ریستارت میشه اگر برای شما ریستارت نشد برید روی سایت findmyip.com ببینید ایپی تون واقعا مال ایرانسل هست یا نه چون شاید از سیم کارت دیگری تونسته به خوبی از gprs استفاده کنه.
منم از اينترنتش نتيجه اي نكرفتم. فكر كنم تنظيماتش رو درست انجام نميديم
بچه ها سلام
اگه خدا بخواد منم میخوام بخرمش
فقط یه مشکلی هست؟!!
خودم الان DHD دارم و خیلی هم ازش راضی ام ولی مشکل اینه که شدیدا به همراه بانک نیاز دارم و آندروبد جاوارو ساپورت نمیکنه
اگه ex115 ساپورت کنه حتما تو این هفته میخرم
خواهشا یکی از دوستان که این گوشی رو داره همراه بانک ملت رو امتحان کنه
میتونید برنامه رو از آدرس پایین دانلود کنید
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گرفتم و نصب کردم و تا صفحه اولش رفتم ولی من حساب ملت ندارم و طبیعتا جلوتر نمی تونم برم ولی تا صفحه اولش که مشکلی نیست.
ممونم از جوابت
پس دیگه خریدم قطعی شد!
راستی صفحه کلیدت عربی هم داره؟
اصلا کلا این گوشی صفحه کلید عربی داره یا فقط انگلیسیش تو بازاره؟!
بله عربی داره ولی من از سایت خریداری کردم و چون بازار نرفتم نمی دونم بقیه گوشی ها در چه وضعی باشن.
میشه بگی از کدوم سایت و چجوری زبان عربی گرفتی؟
زبان فارسی نداره که بشه گرفت؟
من از دیجی کالا خریدم و انتخاب خاصی در اختیار من نذاشتن در مورد زبان فقط بعد از سفارش زنگ زدن گفتن که دو رنگش موجود بوده قبلا و یکیش تموم شده و فقط رنگ قهوه ایش باقی مونده و منم همون سفارش رو تایید کردم بعد از اینکه رسید دیدم عربی هست. فکر نکنم فارسیش موجود باشه.
دفترچه هم به انگلیسی و عربی در جعبه بود شاید این سری به سفارش و برای بازار یک کشور عربی بوده که وارد ایران کردن. ضمنا توی وسائل همراه گوشی یک کابل میکرو یو اس بی هم جاش خالی هست.
فکر کنم همه شون عربی رو دارن . من از شیراز خریدم سفید رنگش رو .
دوستان دیگه هم که قبلا" داشتن گفتن عربی رو داشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)