فقط اومدم بگم که اگه توقعتون بالا نیست با روزی 2 ساعت درس خوندن مطمئنا رتبه ای بین 10 هزار تا 20 هزار میارین
اگه ازاد میخواید برید همین 1 ماه اخر زرد قلمچی بخونید بهترین جا قبول میشید
فقط اومدم بگم که اگه توقعتون بالا نیست با روزی 2 ساعت درس خوندن مطمئنا رتبه ای بین 10 هزار تا 20 هزار میارین
اگه ازاد میخواید برید همین 1 ماه اخر زرد قلمچی بخونید بهترین جا قبول میشید
من میگم ارزش دارهه
فامیل ما 4 بار کنکور داد واسه پزشکیییی
پارسال
پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهراننننن قبول شد بلاخره
اگه قرار باشه همه چیو بی ارزش بشماریم که کلا زندگی بی ارزشه
درس هم جزئی از زندگیه که تا اخر عمرت با همون رشته ای
اگه فکر می کنی :سال دیگه خیلی بهتر درس می خونم وباشه سال دیگه قبول شم
بدان که در اشتباهی اگه تو همون ادمی پس سال دیگه بهتر درس نمی خونی واگر قرار کس دیگه ای باشی که خیلی خوب تلاش میکنه پس همین حالا باش وتمام تلاشت رو بکن که قبول شی حسابی درس بخون زحمت بکش ومطمِن باش سال دیگه معجزه رخ نمی ده !
دوستان باز هم بیایید راهنمایی کنید !!!
سعی کن زیاد درس بخونی
من یه سال موندم هیچ اتفاقی نیفتاد اگه بخوای یه سال دیگه بمونی نباید اشتباهات سال قبل را تکرار کنی
چه درصدایی اوردی که به این رشته و دانشگاه قبول شدی ، ؟ اگه میتونی درصداتو بگو .
خوب این فامیل شما 100 درصد دختره و بنابر این خیلی از مشکلات آقایون رو هم نداره و حتی شاید در حین تحصیل ازدواج هم بکنه.
ولی ایشون 4 سال از عمرشو تو بهترین سالهای جوونی گذاشت پای کنکور ، اگه سن مفید یه انسان رو حساب کنید ایشون چیزی در حدود 10 درصد از زندگی و عمر مفیدشو گذاشت برایه کنکور. اونم از جوونی و سالهایی که اوج قدرت و تواناییهای جسمی اون هست. پس خیلی از 10 درصد بیشتر میشه.
یه محاسبه ساده نشون میده که ایشون وقتی 30 سالش میشه تازه شده پزشک عمومی فارغ التحصیل ، طرحش رو هنوز نگذرونده وتازه می خواد شروع کنه ، اگه بخواد ادامه تحصیل بده هم که دیگه هیچ.....
دوستان می شه تو سن 30 سالگی هم دانشگاه قبول شد ، ادامه تحصیل هم داد و همه هم ز گهواره تا گور دانش بجوی رو شنیدیم ، ولی بدونید که شما بهایی که برایه پشت کنکور موندن می دید سالهای عمر و جوونی تون هست.
وقتی به سن 30 یا 40 می رسید خیلی ها حسرت این سالها رو خواهید خورد. برایه کنکور بیشتر از 2 سال نباید وقت گذاشت. اونهم بچه هایی که فقط درس می خونن. در مورد خانمها نظر خاصی ندارم ولی آقایون که سربازی هم در پیش رو دارن باید تا قبل از 30 سالگی تکلیف زندگیشونو مشخص کرده باشند.
در مورد اسم تپیک بگم که:
بله ه ه ه ه
امسال کنکور دولتی ما (کنکور فنی 26 شهریور) که بعد کنکور آزاد حتی بعد جواب آزاد بودش.
برا همین وقتی جواب آزاد اومدو دیدم که محل خودمون قبول شدم دیگه حس اینکه بشینم برا دولتی بخونم نبود
این بود که سر کنکور دولتی 2تا کلوچه و هفت هشتا شوکولات و یه بسته کیشمیش!! زدم بر بدنو بلند شدم
اینم از داستان کنکور تخ...ی ما
موفق باشید
نفراتی مثل ما که امسال افتادن به ذلیل اهمیت دادن زیاد به دروس پیش بوده همش فکر جواب دادن به معلم رو میکردیدم و همیشه به سر کلاس فکر میکردیم
من سال 87 پیش دانشگاهی بودم و همون سال در دو رشته قبول شدم:
1- شهید باهنر کرمان: زبان و ادبیات انگلیسی با رتبهی 4659.
2- آزاد بندرعباس: مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) با رتبهی 16.
تصمیم اولیه: به دلیل شدت علاقه به رشتهی زبان، تصمیم گرفتم برم کرمان.
تصمیم نهایی: مامانم مُخم رو زد. گفت اونجا تو خوابگاه نمیتونی بمونی. منم وابسته به خانواده. گفتم نه، کرمان نمیرم. اطرافیان هم گفتن آره، کامپیوتر خوبه. زبان چیه؟ زبان رو هم میتونی بعداً بخونی.
نتیجهی نهایی: رفتم آزاد. ترم اول همه چی آسون و خوب بود. معدلم هم شد 15.5. از ترم دوم سختیهاش شروع شد. داشتم زیر فشار درس له میشدم که یه روز گریه کنان اومدم خونه و گفتم من دیگه نمیرم دانشگاه.
دلیل: عدم فراموشی زبان و اینکه روزگاری عاشقش بودم.
عکس العمل اطرافیان: پدر عصبانی شد. مادر تعجب نمود. چشم اطرافیان گرد شد. ولی در پایان، همه با این قضیه کنار اومدن. قرار شد دوباره کنکور بدم (همین امسال).
نتیجهی کنکور:
1- پیام نور بندرعباس: زبان و ادبیات انگلیسی با رتبهی 4876.
2- آزاد بندرعباس: مترجمی زبان با رتبهی 3!!
تصمیم نهایی: زبان و ادبیات انگلیسی.
نتیجهی نهایی: به زودی میرم سر کلاس.
---------------
جواب نظرسنجی: بله.
توضیحات: قرار بود ورودی 87 باشم که نشد. عوضش 2 سال بزرگتر شدم و با فکر باز میرم دانشگاه. دو سال صبر کردم برای رشتهای که دوستش دارم، نه رشتهای که به زور میخونم.
تا علاقه نباشه، درس هم نمیشه خوند. به هر رشتهای علاقه دارید، درس بخونید و تلاش کنید. وقتی هم که قبول شدید، سعی کنید تو اون رشته بهترین باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)