قشنگ چیزی نمیدونی و اطلاعاتی از سامی نداری پس خواهشا حرفی نزن هرکی داره و داشته میدونه چی هستشو چه کلاسی داره....
قشنگ چیزی نمیدونی و اطلاعاتی از سامی نداری پس خواهشا حرفی نزن هرکی داره و داشته میدونه چی هستشو چه کلاسی داره....
شما وقت کردی برو دکتر
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
عزیزم......من i9000 هم دستم گرفتم........ولی حالم از جنس بهم خورد........فکر کنم با omnia 2 یکی باشه جنسش
والا6یا7ماهیomnia2دستم بود خیلیم حال کردیم از ساختش شما بانام سامسونگ مشکل داری نه کیفیتش دوست من...شما باید چند وقت دستت باشه بعد بتونی نظر بدی که خوبه یا نه...
نه عزیز...........وقتی گوشی جت سامسونگ با قیمت 250 تومن ، با گوشی گالاکسی اس سامسونگ با قیمت 640 تومن ، دارای یه جنس یدنه باشه ، راحت میشه این قضیه رو درک کرد .
بله شما زمان تولید شدن این گوشیها در کارخونه حضور داشتی میدونی!اینطور نیست این بخاطر اینه که حتی گوشی های با قیمت ارزان تر سامسونگ چون کیفیت خوبی دارند فکر میکنی بااون گرونه تفاوتی نداره...مواد فرق میکنه اما کیفیت ارزان تره با گرونتره فرقی نداره این حرفه ای گری سامسونگه نسبت به رقباش که پر فروش ترین هم لقب گرفته....
سامسونگ نسبت به قیمت بهترین امکاناتو درش عرضه میکنه....در بعضی از مدلهای سامسونگ که برندهای دیگه اصلا اونارو در خواب هم ندیدند....معنی واقعی پیشرفت و کیفیت یعنی سامسونگ
حالا چرا دعوا میکنین؟
مگه ارث بابامونه که روی برند سامسونگ داریم روی همدیگرو کم میکنیم.
عزیزم من 1 سال مدل s8300 رو دارم تا حالا 100 بار زده به سرم که بفروشمش 1100 یا 1200 نوکیا بگیرم و حالشو ببرم.
از امکانات سامسونگ که به هیچ عنوان راضی نیستم و جلوی نوکیا باید بره بوق بزنه. شاید استحکام خوبی داشته باشه و منظورم اینه که به طور کلی گوشی های با ظاهر فریبنده ایی داره ولی اصلا روی امکانات کار نکرده.
سامسونگ پرفروش ترین نیست دوست عزیز
1-نوکیا
2-سامسونگ
3-ال جی
گوشی هم باید کلاس داشته باشه هم کارایی اگه یکی از این دوتا نباشه حال نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)