من چی کدوم نصب کنم /32 یا 64 ؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربورد asus m3n78-eh
گرافیک gt ddr2 1gig geforce
رم یکی 2گیگ ، دوتا 1 گیگ
سی پی یو amd phenom (tm) 8450 triple-core processor 2.10 GHz
من چی کدوم نصب کنم /32 یا 64 ؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربورد asus m3n78-eh
رم یکی 2گیگ ، دوتا 1 گیگ
طبق راهنمایی های صفحه ی اول بهتره 64 بیت نصب کنید.من چی کدوم نصب کنم /32 یا 64 ؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربورد asus m3n78-eh
رم یکی 2گیگ ، دوتا 1 گیگ
البته رمهای 1 گیگ رو با یک دو گیگ مشابه رم دو گیگ خودتون عوض کنید بهتره.
همچنین رم رو بیشتر کنید.
سلام خدمت همه دوستان ! اول باید پوزش من رو واسه مشکل چند جانبه ام قبول کنید که واقعاً نمیدونستم این تاپیک رو توی کدوم بخش ایجاد کنم ضمن این که همین سوال رو توی بخش ویندوز سون هم مطرح کردم و چون دیدم اینجابازار بحث در مورد ویندوز های 64 بیت داغه!گفتم اینجا هم مطرح کنم! اما برم سر موضوع اصلی ! خدمت دوستان عرض کنم که مرداد 89 سیستم رو کلاً ارتقاء دادم ولی پرینتر بسیار وفادارم ! که متاسفانه یه خورده قدیمیه باعث محدود شدن من به ویندوز سون 32 بیتی شده این پرینتر Canon -LBP-1120 هستش که متاسفانه درایور ویندوز 64 بیتی اون واسه سون و حتی ویستا توی سایت تولید کننده اون هم نیست و واقعاً من رو درمونده کرده که نمی تونم از تمام قدرت CPU قدرتمند Corei7 860 و تمام حافظه 4 گیگ رم استفاده کنم! لطفاً راهنمایی کنید!
توی Windows Update هم چیزی گیر نیومد؟سلام خدمت همه دوستان ! اول باید پوزش من رو واسه مشکل چند جانبه ام قبول کنید که واقعاً نمیدونستم این تاپیک رو توی کدوم بخش ایجاد کنم ضمن این که همین سوال رو توی بخش ویندوز سون هم مطرح کردم و چون دیدم اینجابازار بحث در مورد ویندوز های 64 بیت داغه!گفتم اینجا هم مطرح کنم! اما برم سر موضوع اصلی ! خدمت دوستان عرض کنم که مرداد 89 سیستم رو کلاً ارتقاء دادم ولی پرینتر بسیار وفادارم ! که متاسفانه یه خورده قدیمیه باعث محدود شدن من به ویندوز سون 32 بیتی شده این پرینتر Canon -LBP-1120 هستش که متاسفانه درایور ویندوز 64 بیتی اون واسه سون و حتی ویستا توی سایت تولید کننده اون هم نیست و واقعاً من رو درمونده کرده که نمی تونم از تمام قدرت CPU قدرتمند Corei7 860 و تمام حافظه 4 گیگ رم استفاده کنم! لطفاً راهنمایی کنید!
ممکنه درایورهای نامعتبری موجود باشه که اربران براش درست کرده باشند. اسم پرینترتون رو توی سایتهای متفرقه جستجو کنید.
منم لپ تاپم شبیه دوستمون توی پست 28# رم 2 گیگ داره
Prossesor: Intel(R) Core (TM)2 Duo CPU T6670 @ 2.20GHZ 2.20 GHZ
Memory (RAM): 2.00 GB
System Type: 64-bit Operating System
پس چرا ویستای 64 بیت بصورت اورجینال روش نصب بوده؟!
sysyteminfo هم X64-based PC هست
و Windows 7 Upgrade Advisor گفت:
You can upgrade to 64-bit windows7 professional, ultimate or interprise
میشه یکم توضیح بدید؟
اگه 32 برام بهتره تا نرم 64 !
آخه این ویستای 64 بیت دیگه داره ازیت میکنه و هر دقیقه یکی از برنامه هام از کار کردن میفته و نمیدونم به خاطر ویستاست یا 64 بیت بودن یا هر دو !
Last edited by ShahramTCI; 05-08-2011 at 10:23.
سلام.
با توجه به رم شما که 2 گیگ هست، 100% 32 بیت بهتره.
سلام به همگی . خسته نباشید
دوستان من کل این تاپیک رو خوندم ولی متاسفانه هیچ کدوم به مشکل من مربوط نمیشد .
دوستان این مشخصات لپ تاپ من هست
سی پی یو : intel.ci 7 _2630QM
رم: 6 G
کارت گرافیک : nvidia. GeForce.GT540M
os=dos
ویندوز من 64 بیت هستش و هیچ مشکلی به جز عدم ساپورت کارت گرافیکم ندارم. ویندوز من به جایه ساپورت 2 گیگ گرافیک فقط 128 مگ از اون رو ساپورت میکنه . با اجازتون عکس هم میزارم تا بیشتر متوجه حرفم بشین.
دوستان اگه م باید گرافیکم رو آپدیت کنم لطفا از طریق عکس زیر راهنماییم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون میشم اگه سریع تر پاسخ بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر از زحمات شما
دوستان من واقعا گیج شدم . کسانی که الان 64 بیتی دارن نظرشون چیه ؟ من این سیستمه :
2 گیگ رم
کارت گرافیک ATI 4670 1GB ddr3
و سی پی یو : amd 7750 dual core 2.70
مانیتور 19 اینچ سامسونگ مدل T1900P
به نظرتونکدومو نصب کنم که به کارم بیاد ؟ من بیشتر وبگردی میکنم و دانلود میکنم و بازی میکنم و از یکسری برنامه ها هم استفاده میکنم
و لطفا بگید با این کار هایی که من میخواهم انجام بدم چه نسخه ای از این ویندوز مناسبم هست ؟ یعنی Ultimate و یا .... ؟
اگر لینک دانلود که آپدیت سپتامر هم هست لطفا بهم بدید
سلام.
نسخه که بهتره Enterprise یا Ultimate نصب کنی. چون از نظر نیازهای سخت افزاری فرقی ندارن.
از نظر ساختار هم برای شما 32 بیت مناسب تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)