[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترينر هست ولي اين بازي اونقدر سخت نيست حتي تو سخترين درجه اش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترينر هست ولي اين بازي اونقدر سخت نيست حتي تو سخترين درجه اش
متاسفانه اين ترينر رو دانلود كرده بودم ولي قسمت healthكار نميكنه!
یک سوال: ترینر چیه؟ :confused:
کارت گرافیک من جی فورس 5500 از نوع 256 است رم من هم 1 گیگه سی پی یو من هم 3 فول است آیا میتوانم در هر صورتی بازی رو روان اجرا کنم ؟ خواهش می کنم یک نفر جواب رو به ایمیل من بفرسته خواهش میکنمنوشته شده توسط nfsmw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EMAIL:P.MOHAMED@KSC.IR
Last edited by shiny star; 16-07-2006 at 13:44.
دوست عزيز به هيچ عنوان با اين كارت گرافيك هيچي نميتوني ببيني من بازي رو قبلا با همين كارت بازي كردم همه جا سياه هست حتما بايد كارت بالاي 6200 داشته باشي
سلام خدمت همه دوستان
آقا ما هر کاری کردیم نتونستیم بازی رو روان اجرا کنیم اون هم با این سیستم :
Graphic : Geforce 6600 fx - 256 mb
Ram : 1024 - دو تا 512 >>> DDR II
cpu: 3.2 GHZ
Motherboard : GIGA 945
ویندوز هم ایکس پی سرویس پک 2 است . به نظر شما اشکال کار از کجاست ؟ خیلی مشتاق بازی کردن این گیم هستم . حتما راهنمایی فرمایید . با تشکر
دوست عزیز شما آخرین درایو کارت گرافیک رو بگیر مشکلت حل میشه چون سیستم منم مثل شماست فقط سی پیو فرق داره
گرافیکش خیلی بالاست . منو باش که برای این بازی رفتم کارت 256 گرفتم . اما همش سیاهه !!!
من آخرش نفهميدم كه اين بازي چه جوري است.
ببين مي گيد مي تونيد به ديگران دستور بديد پس آيا شبيه medal of honor:pacific assult هست يا نه؟
بعدش من اين زاويه هاي سوم شخص و اول شخص رو نمي فهمم.با بازي هاي معروف مثل hitman,call of duty و چند تا بازي معروف ديگه مثال بزنيد.اگه ممكنه يكي چند صحنه از بازي رو كه بازي مي كنه بذاره تا ببينيم كيفيت و طرز ديد بازي چگونه است.
ممنون
بعدش اين كلمه Tom Clancy's چيه كه قبل از بازي splinter cell هم مي آد.
دستور دادن:Swat
اول شخص: تفنگ فقط دیده میشه کاراکتر دیده نمیشه
سوم شخص: کاراکتر دیده میشه
Tom Clancy's : نویسنده داستان بازی های معروف گاست ریکون . رینبو سیکس. سپلینتر سل و ..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)