تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 81

نام تاپيک: ثبت نام در دانشگاه (برای سال اولیا)

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من رفتم مدرسمون ديپلمم رو بگيرم گفتن ديپلو الان نميدن الان گواهي موقت پايان دوره پيش دانشگاهي ميدن با همين كار حله يا ديپلم بايد ببرم؟
    در ضمن من اتاق عمل بهشتي قبول شدم ولي ميگن دانشگاه بهشتي هر دانشكدش يه جاست من كدوم دانشكده رو بايد برم اون كه نزديك ولنجكه ؟
    Last edited by GHOST RECON; 09-09-2010 at 15:43.

2. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مدارک لازم:
    - گواهی نامه پایان تحصیلات دوره متوسطه و دو تصویر از آن
    - گواهی نامه پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی و 2برگ تصویر از آن
    - ریزنمرات دوره متوسطه و یک برگ تصویر از آن
    - ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی و یک برگ تصویر از آن
    - اصل شناسنامه و 4 برگ تصویر از کلیه صفحات
    - اصل کارت ملی و دو برگ تصویر
    - عکس (4×3) 12 قطعه
    - حکم مرخصی سالانه یا گواهی موافقت بدون قید و شرط برای شاغلین در سازمانها

تقریبا همینا هست

4. 2 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تا سربازی نرین ( پسرا) اصل دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بهتوم نمیدن. با همون گواهی هم کار راه می افته. تو دانشگاه که ازاین هم بدتره ، موقع فارغ التحصیلی فقط یه برگ معرفی به نظام وظیفه می دن و دیگه هیچی.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس الان باید اول بریم مدرسه و این مدارک رو بگیریم ، بعد بریم دانشگاه نوم نویسی ؟
    راستی کسی میدونه عوض کردن رشته ای که قبول شدیم کار سختیه یا نه ؟ چه کارایی باید براش بکنیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس الان باید اول بریم مدرسه و این مدارک رو بگیریم ، بعد بریم دانشگاه نوم نویسی ؟
    راستی کسی میدونه عوض کردن رشته ای که قبول شدیم کار سختیه یا نه ؟ چه کارایی باید براش بکنیم ؟
    تغییر رشته کار سختیه
    اولا که هر دو بخش باید قبول کنن بعد شما می ری رشته ای که می خوایی.بعد توی اون رشته هم باید 2 واحد بالای 17 پاس کنی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا سربازی نرین ( پسرا) اصل دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بهتوم نمیدن. با همون گواهی هم کار راه می افته. تو دانشگاه که ازاین هم بدتره ، موقع فارغ التحصیلی فقط یه برگ معرفی به نظام وظیفه می دن و دیگه هیچی.
    من که اصل جفتشونو دارم ....

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

من که اصل جفتشونو دارم ....
    از برای چه؟ چگونه؟ معافی؟!

داره خودمونی میشه faeze.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

کسی می دونه دانشگاه آزاد بعد از اینکه شنبه رو تعطیل کردن به تاریخ ثبت نامش اضافه کردن ؟

کلا آزاد از کی تا کی ثبت نام داره ؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

کسی می دونه دانشگاه آزاد بعد از اینکه شنبه رو تعطیل کردن به تاریخ ثبت نامش اضافه کردن ؟

کلا آزاد از کی تا کی ثبت نام داره ؟
    اینو Danial_Hiv تو تاپیک آزاد گذاشته بود :

مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرد
    به دنبال مصوبه دولت مبنی بر افزایش ایام تعطیلات رسمی به مناسبت عید سعید فطر،ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که بنابر اعلام قبلی می بایستی از روز شنبه 20 شهریور ماه آغاز می شد،با یک روز تاخیر به روز یکشنبه 21 شهریور ماه موکول گردید و تا پایان وقت اداری روز شنبه 27 شهریورماه ادامه خواهد یافت.
    به گزارش آنا به نقل از روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام از پذیرفته شدگان واحدهای دانشگاهی مستقر در استان خوزستان،استثنائا از روز دوشنبه 22 شهریور آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 28 شهریور ادامه می یابد.
    بر اساس این گزارش پذیرفته شدگان گرامی می توانند در مهلت های مذکور با توجه به جزئیات مندرج در اطلاعیه قبلی مرکز آزمون جهت ثبت نام به واحدهای پذیرفته شده مراجعه فرمایند.
    در پایان این گزارش آمده است مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی رشته مدیریت خدمات بهداشتی،زبان و ادبیات فرانسه و زبانشناسی همگانی که مقرر شده بود در روز شنبه 20 شهریور برگزار گردد به روز سه شنبه 23 شهریور در ساعت و مکان اعلام شده قبلی انجام خواهد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من که 1 ماه پیش رفتم مدرسه برا اینکه گواهی موقت دیپلم رو بگیرم برم اصلش رو از دبیرستان بگیرم( چه زود یادم افتاده)
    تمام مدارکو بهم پس دادن اصل دیپلم - اصل پیش دانشگاهی - ریز نمرات و ....

این تاییدیه تحصیلی چیه ؟؟

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

من که 1 ماه پیش رفتم مدرسه برا اینکه گواهی موقت دیپلم رو بگیرم برم اصلش رو از دبیرستان بگیرم( چه زود یادم افتاده)
    تمام مدارکو بهم پس دادن اصل دیپلم - اصل پیش دانشگاهی - ریز نمرات و ....

این تاییدیه تحصیلی چیه ؟؟
    اما شما بايد بريد دفتر خدمات پستي بگيد فرم تأييده‌ي تحصيلي مي‌خوام. بعدش دو تا راه هست: يكي اينكه دفتر خدمات پستي فرم رو بفرسته آموزش پرورش ناحيه و شهري كه ديپلم گرفتين. دومي‌اش هم اينه كه خودتون دستي فرم رو ببريد آموزش و پرورش. من دومي رو پيشنهاد مي‌كنم. تو آموزش و پرورش كاغذبازياي اداريش رو انجام بدين. بعد خود آموزش و پرورش فرم رو پست مي‌كنه به دانشگاهتون و يه رسيد بهتون مي‌ده. اون رسيد رو بايد ببريد دانشگاه.‏ كار سختي نيستو فقط يه كم حوصله مي‌خواد.‏

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •