دوست عزیز وقتی واسه خوندن پشتیبانی کنه یعنی فونتشو داره و میشه مطمئن بود مشکلی نیست و کیبرد هم که نصبش هیچ مشکلی نداره کماینکه همه ترجیح میدن حتی واسه انگلیسی هم کیبرد نصب کنند![]()
دوست عزیز وقتی واسه خوندن پشتیبانی کنه یعنی فونتشو داره و میشه مطمئن بود مشکلی نیست و کیبرد هم که نصبش هیچ مشکلی نداره کماینکه همه ترجیح میدن حتی واسه انگلیسی هم کیبرد نصب کنند![]()
البته تو این سیستم عامل اونفدر خوب رو همه چی کار شده که دیگه به کیبرد جدا هم نیازی نیست
پس با این اوصاف خیالمون باید از بابت پشتیبانی کامل از زبان فارسی راحت باشه.
خیلی خوب میشه که دیگه مثل Windows Mobile 6.5 و ویندوزهای قبل اون نیاز به فارسی ساز ها نیست چون که خیلی دردسر داشتند.
من هر روزی که میگذره بیشتر مشتاق میشم تا با این سیستم عامل کار کنم ، ما با یه سیستم عامل جدید و کاملا پیشرفته رو به رو هستیم و مطمئنا کار کردن باهاش لذت بخشه.
با سپاس.
اینو اتفاقی از یوتوب دیدم
واقعا رابط کاربریش با این محیط گرافیکی خیلی جذابه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا کی قراره چشممون به جمال این سیستم عامل روشن بشه؟
با سلام.
طبق خبرهای رسمی منتشر شده قراره در تاریخ روز 11 ماه اکتبر ((تقریبا 20 روز دیگه)) این سیستم عامل از طرف مایکروسافت به کمپانی های سازنده گوشی های تلفن همراه داده بشه.
دیگه حالا بستگی داره کمپانی های سازنده چه موقعی گوشی های خودشون رو معرفی و در بازار جهانی عرضه کنند.
ولی صد در صد تا پایان سال جاری میلادی اسمارت فون های دارای سیستم عامل Windows Phone 7 در بازار جهانی عرضه خواهند شد.
با سپاس.
ببخشید میشه بگید از کجا مطمئن هستید که ویندوز فون زبان فارسی رو ساپورت میکنه
ممنون میشم اگر منبع خاصی هست معرفی کنید
چون من چند جا خوندم این ویندوز فقط وفقط از 4 تا 5 زبان بیشتر پشتیبانی نمیکنه
محدودیت های وین.فون 7 برای کشورهای متفرقه
همانطور که اطلاع داشتیم، ویندوز فون 7 در ابتدا با زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی و ایتالیایی عرضه خواهد شد که به اختصار EFIGS خوانده می شوند.
اخیرا اخبار دیگری در این راستا رسیده که فعلا در حد شایعه بوده و تایید رسمی نشده است. این اخبار حاکی ست که در ابتدا، عرضه ی وینفون7 تنها در امریکا و پنج کشور فوق صورت خواهد گرفت و برای کاربران سایر کشورها محدودیت هایی وجود خواهد داشت که عبارتند از:
- محدودیت هایی در مارکت
- عدم امکان استفاده از سرویس xbox live
- عدم پشتیبانی از zune
- پشتیبانی از زبانهای محلی تنها در ایمیل و وب
- عدم وجود کیبوردهای پیش فرض با زبانهای محلی
احتمالا در ابتدای 2011 عرضه در آسیا نیز شروع شده و همزمان با آن، پشتیبانی کامل از زبانهای محلی کشورهای آسیایی نیز به ترتیب اولویت و به تدریج صورت خواهد گرفت و محدودیت های مربوط به سرویس های اشاره شده نیز انتظار می رود به تدریج و با گسترش دامنه ی عرضه برداشته شود.
سلام دوست عزیز.
من ممنون میشم که شما وقتی چیزی رو بیان میکنید منابع خبریش رو هم ذکر کنید تا حرفهاتون منبع موثقی داشته باشند.
من خودم خیلی پیگیر اخبار Windows Phone 7 هستم ولی تا به حال هیچ کدوم از این اطلاعاتی رو که شما قرار دادین هیچ جایی نخونده بودم.
دوست عزیز مایکروسافت با قدرت هرچه تمام تر میخواد جهت مقابله با iOS و اندروید ، Windows Phone 7 رو عرضه کنه پس چطور میتونه برای سیستم عاملش محدودیت بذاره در صورتی که رقیب اصلیش اندروید هیچ گونه محدودیتی نداره.
دوست عزیز حرفهای شما هیچ گونه منطق عقلی و فکری و اقتصادی نداره و اگه مایکروسافت بخواد از این نوع محدودیت ها بذاره و فقط سیستم عامل Windows Phone 7 رو برای چند کشور خاص عرضه کنه و بعد از مدتی به قول شما شاید این محدودیت ها رو برطرف کنه عملا در ابتدای کار
شکست خورده هستش چون اندروید 2.2 اومده و هیچ گونه محدودیتی هم نداره.
پس مطمئن باش مایکروسافت برای رقابت با سایر رقبا هیچ وقت این محدودیت ها رو نمیذاره چون هدفش از ابتدا عرضه یک سیستم عامل قدرتمند بوده تا بتونه با رقیبان قدرتمندی همچون iOS و بلک بری و اندروید مبارزه کنه و همینطور این کار هیچ گونه توجیه اقتصادی و تجاری براش نداره.
تذکر: لطفا تمام اخبار و اطلاعاتی رو که در باره Windows Phone 7 میخواین در اینجا قرار بدین با منابع موثق خبری باشه چون اینجا تاپیک رسمی این سیستم عامل هست و باید تمام اخبار و اطلاعاتش دقیق و درست باشه تا کسی دچار اشتباه نشه.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 20-09-2010 at 13:24.
دوست عزیز اندروید یه سیستم عامل Open هستش و گوگل هیچ گونه نظارتی بر روش ندارهدوست عزیز حرفهای شما هیچ گونه منطق عقلی و فکری و اقتصادی نداره و اگه مایکروسافت بخواد از این نوع محدودیت ها بذاره و فقط سیستم عامل Windows Phone 7 رو برای چند کشور خاص عرضه کنه و بعد از مدتی به قول شما شاید این محدودیت ها رو برطرف کنه عملا در ابتدای کار
شکست خورده هستش چون اندروید 2.2 اومده و هیچ گونه محدودیتی هم نداره.
ولی Win Phone 7 کاملا زیر نظر ماکروسافت هستش
این که زبان فارسی رو هم پشتیبانی نمی کنه باید بگم بستگی به این داره مثلا یاس بیاد گوشی های HTC رو فارسی سازی بکنه یا نه
وگرنه معلومه گوشی هایی که قاچاقی از دوبی میان فارسی ندارن و باید با هزار دردسر فارسی ریخت توش
سلام دوست عزیز.
شما مثل اینکه Windows Mobile 6.5 و ورژن های قبل از اون رو با Windows Phone 7 اشتباه گرفتین و فکر میکنین سیستمهاشون یکی هستش.
دوست عزیز Windows Phone 7 کلا از لحاظ ساختار و الگوریتم با سری های Windows Mobile فرق داره و در ضمن در زمینه های نرم افزاری نیز دیگه هیچ گونه ربطی به شرکت یاس و حتی از اون بالاتر شرکت HTC نداره که بخوان در این مسائل دخالت کنند.
مایکروسافت اعلام کرده که در Windows Phone 7 ، آپدیت هاش رو خودش میده بیرون و به طور هماهنگ و برای همه اسمارت فون ها و دیگه مثل سابق در Windows Mobile 6.5 نیست که شرکت های سازنده گوشی ها آپدیت میدادن بیرون.
در ضمن به گفته دوستان مطلع Windows Phone 7 همانند ویندوز کامپیوتر از ابتدا زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه و نیازی به فارسی ساز و از این جور چیزها نداره که به قول شما شرکت یاس بخواد براش فارسی سازی کنه چون همونطور که گفتم شرکت یاس
که هیچی حتی کمپانی HTC در مقابل مایکروسافت دیگه در قبال رام و آپدیت نرم افزاری و غیره هیچ گونه مسئولیتی ندارند.(( شرکت یاس که فقط یه وارد کننده گوشی هست اونم در ایران و کلا این مسائل که اصلا ربطی بهش نداره))
در ضمن من میدونم که اندروید یه سیستم عامل open source هستش و اگه مطالب این تاپیک رو کامل مطالعه کرده باشی حتما دیدی که من یه مقاله کامل در زمینه اندروید و Windows Phone 7 قرار دادم تا به طور کلی تفاوت های یه
سیتم عامل کد باز با یه سیتم عامل کد بسته رو از همه لحاظ مشخص کنه.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 20-09-2010 at 14:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)